Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Baje da telemach ogromno pridobiva zadnji mesec.
Tretje leto zapored so podražili vse pakete za 1€... to je pa že 36€ na letnem nivoju, kar znese več kot 3 mesečne naročnine pri mojem novem operaterju. Poleg tega pa še omrežje novega operaterja na tistih območjih, kjer se jaz večinoma nahajam, deluje v povprečju boljše od Telekomovega. Torej win win situacija...Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ah ne jokcajte, 1€ na mesečnem nivoju oz. 12€ na letnem ni nič proti težavam ki jih lahko nekvalitetno omrežje prinese. Škoda vseh živcev potem...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ah ne jokcajte, 1€ na mesečnem nivoju oz. 12€ na letnem ni nič proti težavam ki jih lahko nekvalitetno omrežje prinese. Škoda vseh živcev potem...
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Sploh ni denar tak problem, sem odšel od njih po 15 letih samo zaradi tega ker vsako leto dvignejo ceno, pa če tudi je paket star pol leta. Šel sem samo iz principa. Odplačal 400 eur telefona in neke pogodbene kazni in se jih rešil.
Niso sami na trgu, da bi nas imeli za norca.
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Tretje leto zapored so podražili vse pakete za 1€... to je pa že 36€ na letnem nivoju, kar znese več kot 3 mesečne naročnine pri mojem novem operaterju. Poleg tega pa še omrežje novega operaterja na tistih območjih, kjer se jaz večinoma nahajam, deluje v povprečju boljše od Telekomovega. Torej win win situacija...Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Baje da telemach ogromno pridobiva zadnji mesec.
Mislim, da bo kmalu tudi velik odhod iz Telemacha, ko bodo ljudje ugotovili, kako zanic je njihovo omrezje zal.
Jaz se ponavadi javim, le ko mam kaj pametnega za povedat... Ne bi sel rad na tvoj nivo, ampak glede na to da si dost glasen na vseh mogocih straneh in redko je sploh prebrat normalen komentar s tvoje strani.Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Isto kot tebi
A ko drugo pišejo prek ZS ko sporočajo lokacijo in ostalo ne moreš javno napisat osebnih podatkov in telefonske številke itn zato ne nakladaj..
To je že vsaj od septembra.Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No v Nemčiji po novem dela roaming samo na O2 in E plus, ki je itaq bolj tako tako. Če imaš srečo gre celo na Vodafone ampak hitro nazaj na nizko cenovce. Medtem Telemach gostuje pri Telekom . de.
Toliko o super Telekomu Slovenije.
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Na Tolminskem je tako delovanje nekako povezano z LTE nadgradnjo in od takrat se samo še slabša.
Vedno večkrat si nedosegliv, prenos podatkov je včasih obupen,...
Kar nekaj (tudi podjetij) beguni na Simobil omrežje