Citat:
Uporabnik KejsiStoner pravi:
Eno vprašanje imam za vse znalce.
Star sem 31 let, trenutno koristim paket EU Neomejeni, me pa zanima, če lahko menjam na paket Džabest Napolno? In kaj se zgodi ko dopolnim 32 let in naprej?
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Kakšna je cena prenosa podatkov po prekoračeni v ceno vključeni količini, paket EU neomejeni ?
Na portalu je omenjen samo limit in hitrost po prekoračitvi limita, cene pa ne najdem ...
Ali se da pri tem paketu doplačati dodatna količina ?
LP
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Če si vezan, ti seveda ne pustijo menjave na cenejši paket. Na dražjega lahko pa menjaš brez sankcij.
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Citat:
Če si vezan, ti seveda ne pustijo menjave na cenejši paket. Na dražjega lahko pa menjaš brez sankcij.
To ni res, nazadnje sem spreminjal paket in šel na dražjega, isto so mi zaračunali 20€ za menjavo paketa.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Citat:
To ni res, nazadnje sem spreminjal paket in šel na dražjega, isto so mi zaračunali 20€ za menjavo paketa.
Brez sankcij se ne pomeni, da tudi brezplacno ...
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Citat:
Uporabnik KejsiStoner pravi:
Eno vprašanje imam za vse znalce.
Star sem 31 let, trenutno koristim paket EU Neomejeni, me pa zanima, če lahko menjam na paket Džabest Napolno? In kaj se zgodi ko dopolnim 32 let in naprej?
Dobil boš pošto z vabilom, da se oglasiš in zamenjaš paket.