Slo bi za osebo z drugim priimkom, stalni naslov drugje.Ne, mora biti novi priimek. Sem že probal dati na drugo osebo ampak ne gre, zaradi istega priimka
Slo bi za osebo z drugim priimkom, stalni naslov drugje.Ne, mora biti novi priimek. Sem že probal dati na drugo osebo ampak ne gre, zaradi istega priimka
Pozdravljeni, to še drži, na Telekomovi optiki? Teta na klicnem centru mi je sedaj ponudila 350/100, kar je tudi več kot dovolj, da je le UL 100.Resetiral modem.. mam 500/100 (telekom optika)
Razmisljam, da bi menjal telemach za t-2 oranzni optimum. Mi lahko kdo pove ali tv box z daljincem komu nicira prek IR-ja ali prek bluetootha. Pri telemachu mi je fajn da imam box lahko čisto skrit, npr.A1 ima le tisto grdo škatlo, ki deluje le preko IR-ja
pojma nimam.. z zacetkom leta sem šel na telemach.. dokler sem bil na t2 - je bila hitrost 500/100.. mogoce odvisno od paketa (mel sem oranzni hbo neki)Pozdravljeni, to še drži, na Telekomovi optiki? Teta na klicnem centru mi je sedaj ponudila 350/100, kar je tudi več kot dovolj, da je le UL 100.
STB daš na neumno TV, na pametne pa APP.Razmisljam, da bi menjal telemach za t-2 oranzni optimum. Mi lahko kdo pove ali tv box z daljincem komu nicira prek IR-ja ali prek bluetootha. Pri telemachu mi je fajn da imam box lahko čisto skrit, npr.A1 ima le tisto grdo škatlo, ki deluje le preko IR-ja
Kako se pa to realizira?Obstoječi naročniki za dvoletno vezavo lahko dobite 20% popusta za dve leti. To možnost uspešno skrivajo.
Pokliči po telefonu na info in povej, da si slišal za popust. To sem zjutraj napravil in možak mi je takoj rekel, da mi lahko ponudijo 20% popust za dvoletno vezavo. Brez kakih izsiljevanj z odhodom.Kako se pa to realizira?
HvalaPokliči po telefonu na info in povej, da si slišal za popust. To sem zjutraj napravil in možak mi je takoj rekel, da mi lahko ponudijo 20% popust za dvoletno vezavo. Brez kakih izsiljevanj z odhodom.
Hvala
Zanimivo. Poklical direktno na t-2 pa so mi zatrdili, da nimajo nobenih popustov. Bo treba še v kaki njihovi poslovalnici preveritPokliči po telefonu na info in povej, da si slišal za popust. To sem zjutraj napravil in možak mi je takoj rekel, da mi lahko ponudijo 20% popust za dvoletno vezavo. Brez kakih izsiljevanj z odhodom.
Morda pa popust ni za tiste, ki vsake pol leta menjavajo operaterja.Zanimivo. Poklical direktno na t-2 pa so mi zatrdili, da nimajo nobenih popustov. Bo treba še v kaki njihovi poslovalnici preverit