Novo pri T2 III.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.439
422
83
Imajo. Pred leti sem ga potreboval pri Telemachu, kjer so tudi zavohali priloznost za dodatne €€€. Cena je bila tudi nekaj podobnega, par eur.

• Všeč mi je
Reactions: ncnifrej

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.960
113
najrajš na babi
Oranžni optimum ima mini v paketu. Se pravi evro doplačila za ta drugo aplikacijo. Spet bomo točke koristili ker jih tak nimam kam dat

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.960
113
najrajš na babi
Jest jih koristim za ogled nazaj vsak 4 mesec. Zakaj vsak 4. ker je horizont tako glup da nikoli ne veš kaj si kupil in do kdaj velja. In ko dobim polni račun se spet spomnim za koriščenje točk

• Všeč mi je
Reactions: ncnifrej

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.960
113
najrajš na babi
Še celo razmišljam da bi šel na oranžni start. Ko gledam programsko shemo praktično nič ne pogrešam. Mogoče BBC earth in VIASAT History/explore/nature. To je pa tudi vse. Hitrost so dvignili na 100/20, kar za max 4 streame na enkrat več kot zadošča. Pa še to je sam čez vikend ko tamali domov prleti. Drugače pa maximalno 2 streama naenkrat.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.211
4.064
113
Kaj res T2 še ne podpira 5G?
Oni so še na 3g.
Jaz samo čakam na 15. Oktober da jih še pri babi skenslam, ker to je ker nekaj.
Res da je samo 5 eur. Ampak to da ti sred mesta telefon, ki je 5g skoči na 3g in odpira stran kod dial up modem je pa tudi svojega časa vredno.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.439
422
83
Bom kar tule vprašal, čeprav gre za T-2 četvorček.

Torej marca se je pri meni zglasil njihov prodajnik, baje bodo napeljali optiko. Kul, sem interesent, mi da ponudbo za nove naročnike, me bodo poklicali čez par mesecev, ko potegnejo optiko po ulici.

Fast forward do današnjega dne. Klical me seveda ni nihče, sem jih pa klicaril jaz. Prodajnik se večinoma ne oglaša, zato sem postal na ti z call centrom. Uspelo mi je, da so gratelovi podizvajalci potegnili kabel do bajte in montirali omarico. Od tedaj ne duha ne sluha o njih, po vztrajanju na call centru mi je že 2x uspelo dobiti sms, da preverjajo možnost priključka na naslovu. Pod urgentno, so dejali, ker stranka čaka na priklop že od marca. In to je to.

Imamo tule kakega internega T-2jevca, ki bi lahko preveril zakaj se stvar ne premakne nikamor?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz sem čakal, da so na T3 malo dvignili hitrost (100/20 mam vrh glave), potem sem SIM prenesu drugam in T4 spremenil v T3.

Mene so z mobilno "nasrali" 2019, ko so bile prve podražitve in so se stari paketi brez SIMA obupno podražli in je bilo treba menjat na nove...

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Bajkman