Novo pri T2 II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Svetujte:

imam 100/10 preko optike + 1x hd in 1x sd sprejemnik na paketu L.

takole:

paket L 8€
ip sdtv 9€
dodatni hdtv 4€
100/10 27€
= 48€

če kaj menjam kak paket, pridobim kaj?

Nazadnje urejeno:

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Več kot 100 nikoli ni vreden
wink-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
T-2: Za Avstrijce je 300 milijonov preveč
http://www.zurnal24.si/t-2-za-avstrijce-je-300-milijonov-prevec-clanek-164437

300 Mega za revščino od firme.
hysterical-1.gif

Še za Telekom Slovenije se bo težko dobilo nad 500 Mega.

Fantje gredo po poti Zvonov. Banke jih bodo ruknile v stečaj, Telekom Austria pa reč kupi za 5 EUR z obljubo bankam, da bodo vračali kredit. Banke zadovoljne, le nekateri slovenski wannabe telekomunkacijski tajkuni se bodo zbudili s ta trdim v riti.
evil.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Fantje gredo po poti Zvonov. Banke jih bodo ruknile v stečaj, Telekom Austria pa reč kupi za 5 EUR z obljubo bankam, da bodo vračali kredit. Banke zadovoljne, le nekateri slovenski wannabe telekomunkacijski tajkuni se bodo zbudili s ta trdim v riti.
evil.gif
Kaj veš koliko Krču ostane, če proda T-2 po nižji ceni? Je zadosti za poplačilo dolgov?

Po mojem ne samo banke, ampak tudi Krč bi bil zadovoljen (pred konverzijo v lastniške deleže), da bi T Avstija kupil T-2 za 5 EUR in odplačal Gratelu 100% dolgovanega...

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Pozdravljeni!

Lani junija sem preko paketa T3 Mobile vzel mobilni telefon in zakupil 20€ pogovorov in se ob tem vezal na T2 za neko obdobje (ker internet in TV na optiki delujeta super, druge možnosti za internet pa doma sploh nimam, nisem nameraval menjati). Letos 12.6. pa sem od T2 dobil naslednji SMS:
Citat:
Pozdravljeni! Ker vam bo kmalu potekla vezava narocniskega paketa, vas obvescamo, da se ni prepozno, da si izberete nov mobilni aparat in podaljšate ali spremenite narocnisko razmerje za nov paket! Vas T-2!

Ko sem poklical na informacije, kaj to pomeni, so mi povedali, da je zakup kolicin potekel, zato sem pred enim mesecem prenesel (ženino) številko na Tuš (paket vse najboljše), saj je precej ugodnejši od ponudbe T2. Danes pa sem dobil račun za mesec julij, na katerem je še vedno obračun zakup podatkov, na T2 centru pa so mi povedali, da je bilo SMS sporočilo očitno poslano pomotoma (a so priznali, da so ga res poslali, saj mi ga zaposlena prebrala iz njihovega sistema) in da je v resnici količina pogovorov zakupljena za 24 mesecev, se pravi še do naslednjega junija. Če se s tem ne strinjam pa naj vložim uradno pritožbo. Kaj svetujete, imam na podlagi poslanega SMS in kratkega pogovora po info liniji pravico do prekinitve zakupa pogovorov (glede na običajne pogoje je verjetno res bila za 24 mesecev, do svojega arhiva bom prišel čez vikend), čeprav se izkaže, da sem rez podpisal za 24 mesecev?

lp,M

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
evil.gif
Kaj veš koliko Krču ostane, če proda T-2 po nižji ceni? Je zadosti za poplačilo dolgov?

Po mojem ne samo banke, ampak tudi Krč bi bil zadovoljen (pred konverzijo v lastniške deleže), da bi T Avstija kupil T-2 za 5 EUR in odplačal Gratelu 100% dolgovanega...

He, he. Tle je glavni catch.
Po mojem bo Krč šel v stečaj in se lahko pobrisal za svoje fake premoženje. Telekom Austria bo pa v oviru stečaja dobil T2 za 5 EUR plus bančni krediti T2.
Kar je neprimerno bolje kot bančni krediti + 300 mio EUR.
evil.gif

Kaj bo je torej že znano. Čaka se stečaj Krča, ki je zaradi kapitalske neustreznosti njegove firme neminoven. Zavlačuje lahko samo še par mesecev. Kupca za t2 pa ne bo našel.

kritiknov

Pripravnik
16. apr 2012
59
5
8
Citat:
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
evil.gif

He, he. Tle je glavni catch.
Po mojem bo Krč šel v stečaj in se lahko pobrisal za svoje fake premoženje. Telekom Austria bo pa v oviru stečaja dobil T2 za 5 EUR plus bančni krediti T2.
Kar je neprimerno bolje kot bančni krediti + 300 mio EUR.
evil.gif

Kaj bo je torej že znano. Čaka se stečaj Krča, ki je zaradi kapitalske neustreznosti njegove firme neminoven. Zavlačuje lahko samo še par mesecev. Kupca za t2 pa ne bo našel.

Ja saj mesnica v Kamniku menda še kar dela a ne.
sprasujem se.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Splezali na zeleno vejo my ass. Prodaja bo verjetno spet kmalu aktualna.
Letos bo Tušmobil po mojem zagotovo v rdečih številkah.
- Ker Telekomu Slovenije ni več potrebno ponujati nacionalnega roaminga mora Tušmobil plačati obveznosti, ki jih ni plačal (naj bi bilo okrog 10 mio EUR) če ga hoče uporabljati še naprej.
- ker se bo zagotovo krepko podražal roaming Tušmobil gradi svoje omrežje od Celja do Murske Sobote. Gradi svoje stolpe, začasne na prikolicah ter na Si.mobilovih, pa tudi kakšna bazna se najde na Mobitelovem stolpu.
- Sedaj se stolpi še postavljajo, ampak po mojem v roku 6-12 mesecev se nacionalni roaming ugašuje od Celja do Murske Sobote. To je moje mnenje. Si.mobil lepo daje stolpe Tušmobilu in se s tistimi stolpi pokriva vukojebine.
- leta 2013 ali 2014 po mojem je dosegljiv čisti poslovni izid in ne samo pozitivni EBITDA.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Tušmobil se ne bo kar tako prodal, ker ga Mirko Tuš ne bo spustil iz rok. Poleg prodanih črpalk je sedaj prodal tudi kinematografe. Verjamem da bo prodal tudi restavracije in Tuš drogerije. Tušmobil in trgovine Tuš bodo pa ostale. A to so le UGIBANJA. Več pa ne bi...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.