Novo pri T2 II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik kritik pravi:
Ali se mi splača T-2 paket vzet, ker ne vem kako dolgo bodo še obstajali?
Sem slišal, da so začeli strokovnjake na cesto metat
Da "bodo takoj jutri propadli" trobijo eni že več let. Vsa ta leta koristim njihov ponudbo, ki jo za tako ceno ne dobim nikjer drugje. (če bi, bi takoj menjal)

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
kere paranoje. sam sem 2 dni nazaj dobil optiko od t2. cakal sem jo skoraj 3 mesece. razlog? tako veliko narocil, da pac enostavno ne sfolgajo. dvomim, da bodo kaj kmalu propadli;)

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.883
763
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
cakal sem jo skoraj 3 mesece. razlog? tako veliko narocil, da pac enostavno ne sfolgajo.
Haha... kakšen argument
smile-1.gif
Da se tako počasi obračajo, je prej slab znak kot dober.

Če bi imeli toliko naročil, da ne bi "sfolgali", bi naredili vse, da bi pospešili. Sicer bi izgubljali potencialne naročnike in bi posledično prej ali slej znova vse "sfolgali". Nimajo vsi toliko potrpežljivosti, da bi 3 mesece čakali na priklop.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Oh, fant... Koliko časa smo še pred nekaj leti čakali na priklope... 3 mesece ni nič
wink-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ce ti to rece na info stevilki, potem ne vrjames. ce ti pa monter pove, da cele dneve montira, je pa druga pesem. vsaj jaz verjamem, da imajo dosti zahtev za prehod na optiko, sedaj ko je mozno tudi preko telekomove.
sicer pa ja.. v danasnjih casih je 2,5 meseca, kolikor sem cakal, mogoce res malo prevec in se strinjam, da bi moral nekaj naredit glede tega. ampak ce si pac zelis tocno dolocene zadeve potem pac ni problem pocakat, verjamem pa, da jih je kar nekaj, ki toliko casa ne bi cakali.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Telekomunikacijski operater T-2 ne bo podaljšal pogodbe o gostovanju v mobilnem omrežju s Telekomom Slovenije [TLSG 67,50 -0,74%]. Posel, vreden okoli poldrugi milijon na leto, je dobil Simobil .

T-2 mora gostovati v drugih mobilnih omrežjih po Sloveniji, saj ima sam le okoli 110 baznih postaj in pokriva okoli 35 odstotkov prebivalstva. Tam torej, kjer pokritosti ni, jo bo od velikonočne nedelje za T-2 pokrival Simobil. Njegova pokritost je približno takšna kot Telekomova (okoli 90-odstotna). Pogodba je podpisana za štiri leta, z možnostjo podaljšanja. Na T-2 pravijo: »Z novim poslom smo znižali stroške, naročniki pa bodo za enako ceno v paketih dobili več.« Konkretnejši še niso.

Telekom Austria se dogovarja za nakup T-2

Zgodba o tem, da bi se Simobil in T-2 združila, je spet vroča, pravijo viri blizu telekomunikacijskim podjetjem. T-2 bi kupila družba Telekom Austria , lastnica Simobila. Tako bi Simobil zaokrožil ponudbo mobilnega operaterja še z drugimi telekomunikacijskimi storitvami (fiksni internet, televizija, fiksna telefonija). Za T-2, ki ima sicer močno razvejeno optično omrežje, se (je), neuradno, zanimata tudi belgijski Amisco NV (lastnik telekomunikacijske družbe Amis ) in britanski sklad GMT , ki vlaga večinoma v evropske komunikacijske družbe.

T-2 ima 50 tisoč mobilnih uporabnikov, do tega so najbolj aktivni uporabniki mobilnega interneta. T-2 in Telekom sta bila v sporu v postopku prisilne poravnave T-2, ki ji je Telekom nasprotoval. Če bi uspel, bi šel T-2 v stečaj.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Po mojih podatkih bo T-2 dal Simobilu v uporabo svojo optiko za priklop baznih postaj, obratno pa bo T-2 dobil v uporabo njihove bazne postaje.
Zadovoljstvo bo na strani uporabnikov T-2 in Simobila.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
NOVI PONUDNIK NACIONALNEGA GOSTOVANJA
http://www.t-2.net/ponudba/akcije-nagradne-igre/novi-ponudnik-nacionalnega-gostovanja

T-2 v nedeljo, 8. aprila, prehaja na novega ponudnika nacionalnega gostovanja za mobilno telefonijo, družbo Simobil. S tem bo uporabnikom omogočen prenos podatkov tudi izven omrežja T-2.
Nič več ne bo prekinitev zveze ob prehodu iz enega v drugo omrežje, še posebej pa bo privlačna ugodnejša ponudba T-2 mobilnih paketov.

Za nemoteno delovanje storitev, vas opozarjamo, da morate vaše mobilne telefone nastaviti na dvojni način gostovanja in samodejno izbiro operaterja. Obstoječi naročniki preverite nastavitev svojih mobilnih telefonov!

Obstoječe pakete smo za vas naredili še privlačnejše. Vsakemu paketu poleg že vključenega podatkovnega prometa v T-2 omrežju, dodajamo bonus podatkovnega prometa v nacionalnem gostovanju za isto ceno. S tem je storitev in izkušnja postala še kakovostnejša, saj lahko dostopate do interneta kjerkoli in kadarkoli.

Naročniki T-2 Mobilnih paketov z enotami boste ob nespremenjeni ceni deležni tudi dodatne ugodnosti. Klici iz T2 v T2 omrežje se izvzamejo iz enot! Torej boste odslej uporabniki koristili enote le za plačljive klice, SMS in MMS sporočila znotraj Slovenije v skladu s Splošnimi pogoji in s tem prihranili pri vašem računu!

Po porabi zakupljenega podatkovnega prometa, vam bomo nadaljnji prenos podatkov obračunali po enotni tarifi, tako v T-2 omrežju kot tudi v nacionalnem gostovanju pri operaterju Simobil. Ko prenos podatkov doseže vrednosti 10€ in 20€ vas o tem obvestimo s SMS sporočilom. Pravtako vas obvestimo, ko podatkovni prenos doseže vrednost 50€ in ob tem hkrati vključimo tudi varnostno blokado prometa. Za nadaljno uporabo podatkovnega prenosa je potrebno varnostno blokado deblokirati, kar naredite s SMS sporočilom z besedo VKLOP na 1111. Blokada se avtomatično sprosti 1. v naslednjem mesecu.

kritik

Pripravnik
3. nov 2008
60
0
6
Bravo novo vodstvo. Komaj ste prišli in že naredili tako velike in korenite spremembe.
Kaj bo šele čez 10 let!!

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
10 let je zelo dolga doba. Tudi TS bo težko obstal tak kot je. Sploh, če bo konkurenca s pomočjo tujega kapitala aktivna.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Naj naredijo še obratno - da bomo uporabniki Simobila lahko uporabljali T-2 bazne. Sicer ne verjamem, da ima T-2 signal nekje, kjer ga Simobil nima, ampak bi bilo verjetno zanimivo uporabnikom mobilne telefonije izbrat eno ali drugo bazno glede na zasedenost .

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.