Novo pri T2 II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Poslovanje T-2 je bilo sicer letos stabilno, saj so kljub postopku prisilne poravnave beležili rast naročnikov, ki se je odrazila tudi v rasti prihodkov. Od začetka postopka prisilne poravnave so ustvarili 29 milijonov evrov prihodkov od prodaje in 8,5 milijona evrov prostega denarnega toka, ki ga bo lahko po potrditvi prisilne poravnave družba namenila poplačilu upnikov in nadaljnjim investicijam. V tem času so pridobili več kot 14.000 novih naročnikov.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.661
6.423
113
V katerem času so pridobili 14.000 novih naročnikov?
confused-1.gif

april: +126, od tega 326 mobilnih, -200 fiksnih
maj: -265, od tega -7 mobilnih, -258 fiksnih
junij: +907, od tega 811 mobilnih, 96 fiksnih

Denarni tok iz poslovanja je bil v juniju negativen in je znašal -320.890 EUR. Glavni razlog je nabava mobilnih telefonov namenjenih prodaji naročnikom in nabava opreme na zalogo zaradi predvidenih števičnejših okvar opreme pri strankah zaradi uradov strele v poletnih mesecih. Podjetje je več sredstev namenilo tudi investiranju v opremo in omrežje zaradi priklopa novih strank (455.555 EUR), tako da je bil skupni denarni tok v juniju negativen in je znašal -776.445 EUR.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Nižje cene storitev mobilne telefonije – Ugodnejši pogoji za več naročnin znotraj paketa

Naročnine za mobilno telefonijo nižje tudi do 30%. Poleg ugodnih klicev v druga omrežja, smo pripravili še cenejše pakete z zakupljeno porabo. Dodatne ugodnosti za več naročnikov znotraj mobilnih paketov T3 in T4.

S 1. septembrom smo v T-2 znižali cene mobilnim storitvam. Osnovno naročnino na mobilni telefon smo znižali na 5,90 EUR. Naročnina na mobilni paket Start pa je po novem 6,50 EUR. Občutni so prihranki pri paketih z zakupljeno porabo, saj je osnovni paket T-2 mobilni 100 (z vključenimi 100 enotami – minut pogovora ali MMS ali SMS in 1GB prenosa podatkov v T-2 UMTS omrežju) na voljo že za 6,99 EUR.

Posebne ugodnosti smo pripravili za naročnike T3 in T4 paketov (ki že imajo v družini eno mobilno naročniško razmerje), saj za dodatne mobilne naročnine ponujajo 20% - 50% popust.

In kar je najlepše – spremenjene cene veljajo tudi za obstoječe naročnike.

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Optika T-2 linija 20/20 . Switch Milan 8 portni na netgear wndr3700 . Vse na SFTP cat6 kabli od switcha naprej .

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
OK . THX . TUPLI . Sem našel na forumu od t-2 za to zadevo pa preberem mal , kako pa kaj .

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Alo, jaz bi tudi zastonj frekvence ? Do sedaj se nisem dobil nobenih, kupil jih tudi nisem, ker sem sirota jerica na robu bankrota, torej je to izkrivljanje konkurence, dokler mi jih ne podeiljo.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
APEK bo na javnem razpisu (mogoče celo brezplačno) podelil T-2-ju 2 x 5Mhz v 800 MHz spektru za opravljanje UMTS storitev. To pa zato, ker je bilo ugotovljeno izkrivljanje konkurence (T-2 nima frekvenc pod 1000 MHz).
http://www.apek.si/sl/analiza_izkrivljanja_konkurence
In kateri aparati delajo na UMTS 791-796 / 831-836 Mhz?

Ene par prototipov v Powerpointu dela.
evil.gif

Sicer pa no comment glede APEKa. Namesto da gre v T-2 v stečaj, pa kak mesec za njim še Tušmobil, se dela potuho do bridkega konca. Na koncu bo efekt, da bodo še operaterji z denarjem zaradi price dumpinga ustavili vse investicije. To bo žur.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Alo, jaz bi tudi zastonj frekvence ? Do sedaj se nisem dobil nobenih, kupil jih tudi nisem, ker sem sirota jerica na robu bankrota, torej je to izkrivljanje konkurence, dokler mi jih ne podeiljo.

Še zadnji poiskus oživljanja firme, ki ne zna delat profit. Saj so tudi Vegrad, SCT in ostale poiskusili oživljat na davkoplačevalskih plečih. Konec pa vemo kak je bil.
Če reč ne nosi vode, je ne nosi. Ne pomaga ne zastojn licenca od APEKa, ne dodatnih 50 M kredita Nove Ljubljanske Hranilnice.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.