Novo pri T2 II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Hja ti paketi so primerni samo za tiste ki majo T-2 omrežje večino časa ker se zadržujejo ker drugače se ne splačajo sploh...

Ne bo samo Tušmobil tista 'baraba', ki ima drobni tisk in z njim 'nateguje' stranke .....
aplauz.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Hja ti paketi so primerni samo za tiste ki majo T-2 omrežje večino časa ker se zadržujejo ker drugače se ne splačajo sploh...
T-2 je kul, če veliko kličeš v tuja fiksna in mobilna omrežja - te pride ceneje, kot pri ostalih operaterjih.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Samo keri fini telefoni. Same novosti. Ampak paketi pa spet niso tako napačni.
Citat:
■Neomejeno število brezplačnih pogovorov v fiksnem in mobilnem omrežju T-2 po porabi zakupljenih enot
hysterical-1.gif
A jeb at ga zdej...
Citat:
■Vedno enaka, najnižja cena klicev iz fiksnega in mobilnega omrežja T-2 v fiksna
in mobilna omrežja drugih domačih in tujih operaterjev
Koliko?!
Cenik telefonov pa velja kateri paket?
uf-1.gif

Vse informacije na enem mestu bi rekel človek. je pa totalna kopija Brezmejnih paketov z kar nekaj manj vsebinami in omejitvami.

Nazadnje urejeno:

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Glej jst sem podpiru T-2 in jih podpiram že 5 let odkar smo jih dobili to možnost, da se sploh priklopimo vendar eno je podpirati drugo je biti budala za svoj denar. Na njihov žal nisem to več in tudi ne bom več podpiral nobenega. To budalo, ki so jo zaposlili za strategijo razvoja in te umetnije s temi paketi pardon netegneti me ne zanimajo več so se pač odločili, da se znebijo naročnikov in to jim je uspelo oz. jim še bo nov migracijski val se obeta, ker tole je bolano.

Iz trenutnega paketa, ki ga imamo pri T-2:
Internet 10/2 (uporabljamo max 4/1) ker ne gre več
telefon fix. 3 priključka
telefon mob 5 priključkov
televizije 2 priključka

položnica na mesec za T-2 cca 170 Eur. No go več

Za televizijo sem se odločil DVBT+SAT TV pa mam svojo programsko shemo, ki mi paše. Internet bom najdu ponudnika, z najnižjo ceno. Mobi bom pa na TUŠ šel nazaj, ker mam polhn racku Mobitela že od prej pa zdej tega pufanca, ki me hoče strišt.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Popolnoma nekonkurenčni paketi, sploh upoštevaje izredno slabo pokritost s T2 lastnim signalom.
Ampak slednje je verjetno Catch 22 - ker imajo za en drek pokritost, jih M@ orenk cola za uporabo njihovega omrežjea ter so posledično cene nekonkurenčne, sploh v primerjavi s Tušmobilovimi Brezmejnimi paketi ...

Skratka, ništa novo na Zapadu ...

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Pritrjujem. Namesto pozitivnega pričakovanja, se zna zgoditi kontra učinek. Kljub pogumu, da so kopirali Tušmobil-ov pristop, jih ta krepko prekaša. Tudi mlačen odzov na forumu ob predstavitvi je določen znanilec. Bo zanimivo pogledati APEK-ovo analizo za Q2 T-2 mobilno telefonijo.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Nimaš kaj mozgat. Omrežja nimajo, posledično ne morejo met dobrih paketov, posledično ne morjo met dosti uporabnikov, posledično ni denarja, posledično dobrega omrežja ne bo nikoli ...

Skratka, živijo na izposojenem času. Pa še to, ker so banke v paniki, ker so zafurale stotine milijonov in po klasični slovenski maniri, namesto, da se lotijo reševanja problema, le to odlašajo v nedogled.

DreamDesign01

Zelenc'
5. mar 2011
4
0
1
www.dreamdesign.si
Problem je, da majo le frekvenco UMTS 2100...3x manj baznih postaj, kot je imela Vega ...

Še vedno trdim, da bi bilo najbolje strateško povezovanje s Tušmobilom ali SI.mobilom. Tako bi četvorček bil internet/televizijo/telefonijo od T-2 ter mobilna telefonija od prvih dveh. To bi se po mojem zelo poznalo v poslovanju.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Simobil bi jih že kupil, če bi se pustili prodat. Prevzeli bi fiksno/ISP, prevekslali tisto revščino mobilnih usrejev direkt na Simobil in zaprli T-2 mobilno omrežje, odpustili nesposobne in nepotrebne bumbarje na T-2.

Pri združevanju s Tušem, bi se pa oboji najprej dve leti kloftali, kdo bo šef.
smile-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Kaj sta Amis in Simobil skupaj ustvarila?

Sicer je četverček dobrodošla rešitev, vendar se v svetu zadeva ni prijela kot fiksni trojček, ki bi se prodajal kot vroče željice. Sicer si tuš lasti tako fiksni kot mobilni del, a četverčka ki bi raztural trg ni opaztiti. Ne pravim, da so nesposobni, pravim da četverček ne prinaša takših sinergij kot fiksni trojček, vsaj kar je trenutno na trgu.

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Meni se zdi, da zaenkrat se je spet na enega usmeril.

DreamDesign02

Zelenc'
5. mar 2011
4
0
1
Pač dokler mi boste moj osnovni nick banali za 12 ur ter nove banali potem bom ustvarjal pač nove. Simpl. čeprav forum obladujejo simobilci je dobro če se sliši tudi drugo mnenje.

Če bi bil pristranski ne bi objavljal novice vseh operaterjev:
http://www.dreamdesign.si/informacije/mobilna-telefonija/novice.html

So moje primerjave pristranske? Mislim, da ne. Verjemam, pa da koga zelo boli ker so predstavljeni resnični podatki. In ni več mogoča manipulacija s temi podatki.

DreamDesign02

Zelenc'
5. mar 2011
4
0
1
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Kaj sta Amis in Simobil skupaj ustvarila?
Amis se mi zdi fura Si.mobilu prenos podatkov do baznih postaj, ...V glavni stavbi Si.mobila je Amisov internet se mi zdi, itd... ne bom pa 100% trdil.

DreamDesign02

Zelenc'
5. mar 2011
4
0
1
So me že enih 10x banali IP/username pa sem še vedno na forumu... 1-2 tedna sem lepo počakal, da mi odstranejo ban (sploh ne vem zakaj sem ga dobil). Če ne gre z lepa, pravjo da gre z grdga ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.