Novo pri T-2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Da ne odpiram nove teme:
- a T-2 mobilni internet dela v Ankaranu (konkretno kamp Adria)? Na zemljevidu sicer kaže da je nekaj obale pokrite, ampak bi rad vedel če je že kdo dejansko sprobal oz. je s tistega konca pa ve če dela.
Hvala za info iz prakse (* padejo).

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Če te zanima za točno lokacijo, če je T-2 signal pokliči na T-2 pa jim povej lokacijo.

Nazadnje urejeno:

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Z vsakim UMTS telefonom lahko preveriš, ali dobiš na tisti lokaciji T-2 UMTS signal. Prijaviš se na omrežje in vidiš koliko črtic je.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Da ne odpiram nove teme:
- a T-2 mobilni internet dela v Ankaranu (konkretno kamp Adria)? Na zemljevidu sicer kaže da je nekaj obale pokrite, ampak bi rad vedel če je že kdo dejansko sprobal oz. je s tistega konca pa ve če dela.
Hvala za info iz prakse (* padejo).

Za Ankaran nisem preveril, ampak v Luciji ni bilo sledu od T2 signalu.
jezen.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Ja v Marini v Luciji ziher ni signala (tam občasno sem), ampak na sliki pokritosti na spletni strani (in po forumih) je baje Ankaran pokrit vsaj s stacionarnim internetom, torej sem domneval da je verjetno tudi z UMTS-om.

p.s.: sem klical na splošne informacije - citat: "Načeloma ja, ampak je potrebno preveriti na kraju samem".

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
S starim Siemensom sem to o kakovosti signala lahko sprobal, z Nokio E51 ali LG U8290 pa tega ne morem, el če je prisoten lahko.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ze zjutraj sem hotel vprasati: a j vecji mazohizem gledati TV stream preko telefona ali to, da gledas Rambota ?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
KZS: če koga zanima v Ankaranu (kamp in hotel) brezžični T-2 deluje brezhibno.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Ze zjutraj sem hotel vprasati: a j vecji mazohizem gledati TV stream preko telefona ali to, da gledas Rambota ?

Eh verjetno zeli imet bolj Doom style
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Mene zanima bolj kaj je pogoj uporabe mobilne TV. Na kaj moraš biti vse naročen?

"Za uporabo T-2 Mobilne aplikacije je potrebno biti naročnik T-2 mobilnih storitev, bodisi podatkovnih, bodisi govornih. V primeru, da ima uporabnik naročene le govorne storitve, mu pripada 50 MB brezplačnega podatkovnega prenosa mesečna, morebitni presežek pa je dodatno obračunan (glej cenik mobilnih storitev)."

Kaj če si naročnik brezčasnega paketa, kjer dobiš 2 simki brezplačno? Kako se potem obračuna uporaba mobilne TV? S Prenosom podatkov?
shocked-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.