Novo pri T-2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
4€ mogoce res ni veliko... ampak ce nekdo potrebuje kartico samo zato, da sem in tja kaj proba... je pa ze kar nekaj... Sam sem imel prej recimo Tusmobilovo predplacnisko kartico... sedaj pa sem raje vzel Tusmobil0... ker pri predplacniski je potrebno vsakih par mesecev nafilat, da deluje... pri tem sedaj pa ni potrebno
evil.gif
No, vseeno plačuješ 0,10 na minuto. Ampak, a sem prav videl obračunski interval?!
eek2.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
No, vseeno plačuješ 0,10 na minuto. Ampak, a sem prav videl obračunski interval?!
eek2.gif

To mi je v bistvu vseeno... Potrebujem samo toliko, da vsake toliko casa kaj potestiram... in tako imam v bistvu kartice vseh slovenskih mobilnih operaterjev in ponudnikov... samo T-2 mi se manjka
smile-1.gif
Od nekaterih sem dobil SIM kartico celo zastonj (Si.mobil, MMobil, izimobil - in tako placujem le porabo)

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ne skrbite za medije? Nimate kakšnih kartic, da bi mediji malo komentirali razvoj, pokritost ipd ... ?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ne na ta način. Mediji imajo odlično priložnost, da spoznajo celotno pot od nabave kartice do njene uporabe. Zakaj bi z njimi delali drugače kot z vsemi drugimi strankami?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Zato, ker jim nekako to pripada povsod. Potem se ne bo ločilo niti poslovnih oziroma ključnih strank od nekoga, ki plačuje zgolj mesečno naročnino pri vseh ugodnostih? Nekako nelogično, ne? Tudi oni naj imajo odlično priložnost izkusiti cene navadnih smrtnikov ob nakupu telefona, klicih, ki niso zastonj znotraj skupin, urejanju zahtev in težav ...

Nekako se pričakuje, da operater ponudi testne SIM kartice brez naročnine in verjetno ima od tega več pozitivnih ekstarnalij kot ne.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ima tudi negativne eksternalije. V državi, ki je na slabem glasu zaradi svoje pregovorne skorumpiranosti, nespoštovanja pravne države, "neodvisnosti" medijev, se mi pač zdi pod častjo plavati s tokom. Hkrati pa sem pristaš šole, ki pravi, da je zgled najboljši učitelj.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Točno tako, dokler ne bodo imeli pre-paida tega operaterja kot da ni.
evil.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Sej je bilo večinoma o T-2. Tudi MMX-ove večne provokacije so namenjene temu, da bi kdo kej izblebetal o problematiki, ki ga tako zelo žuli in bo morebiti o tem že kmalu kaj zvedel iz neodvisnih medijev. Tukaj pač ne.
cool-1.gif

kritik

Pripravnik
3. nov 2008
60
0
6
Potem pa povejte znalci,v katero smer je zaplul T2. Ali gor, ali dol, ali levo ali desno. Nič mi ni več jasno.
confused-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.