Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
od htcja imaš 4 telefone
tattoo
hd2
daimond2
magic
kar mislim da je dovolj,..

pri SE pa je od novih satio,..

ko pride kaj novega pa boste že obveščeni
evil.gif

b

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
hd2 neuporaben ker nima quertija...

saj ga bom kupil ali pri mobitelu (prenesem številko) ali pa v prosti prodaji...

čeprav glede na to, da je simobilu vseeno če odidem (ni nobene pametne ponudbe že dobre pol leta) mislim da grem kar k mobitelu... posledično še enih par okoli mene...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
KSZ

Žal ugotavljam, da imajo eni in isti ene in iste težave. Z nobeno, prav nobeno ponudbo niso nikoli zadovoljni. Prav tako niso zadovoljni z (nobenim) operaterjem.
Vprašam torej, zakaj ne menjate operaterja? Zakaj ne prestopite h konkurenci, če je tam vse tako zelo rožnato? Gre za svobodno izbiro, torej ? Če gledam same cene telefonov je Tušmobil najcenejša opcija. Opa, "najcenejša". 1 EUR za telefon ni nič v primerjavi s plačili 24-tih "obrokov", pa čeprav z zakupljenimi minutami, SMSi, netom... Mobitel ima resnično večjo izbiro aparatov. In kaj zdaj ? Naj samo zaradi tega tečem tja, ker pri S! ni "tistega" aparata? In pri tem namesto 18 EUR mesečno plačujem 44 EUR? Resda z več zakupljenimi minutami (itd.), a kaj, ko jih ne potrebujem? Razliko 26 EUR mesečno (torej 312 EUR letno x 2) kaj hitro lahko nadomestim z aparatom po svoji izbiri. Za 624 EUR pač dobim novega 3GS-a .... ki ga, mimogrede, nimata ne S!, ne @M.
Ampak, mene ne moti ...

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

Idealnega mobilnega telefona pač ni in ga ne bo ... le zakaj? Vedno bo nekaj "narobe", če ne drugega, pa cena ..

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
matr si pametn...

mene moti odnos simobila oz predstavnika tukaj gori... drugače sem bil zadovoljen s simobilom popolnoma...

in ne pametuj, če je zame "idealni" touch pro 2... ok? zanj sem se odločil. škoda da ga simobil nima v ponudbi oz da mi ne poda kake pametne ponudbe za vezavo... (če drugega ne pa 150€ popusta pri računu...)

vse stvari se da izboljšati...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Nekateri imajo tudiveč kot 150 EUR popusta na račun ponujenega
smile-1.gif

Sicer pa ne vem, zakaj se počutiš ogroženega, če tudi drugi izražajo svoje mnenje ...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:

saj ga bom kupil ali pri mobitelu (prenesem številko) ali pa v prosti prodaji...

čeprav glede na to, da je simobilu vseeno če odidem (ni nobene pametne ponudbe že dobre pol leta) mislim da grem kar k mobitelu... posledično še enih par okoli mene...

OK, tega pa res ne razumem, že pol leta ni nobene pametne ponudbe. A ti bi, da te božajo spret in zat za tistih par evrov? Dejte no bit realni, lepo vas prosim. Ko boš presedlal, boš isto jamral, le v drugi temi.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:

vse stvari se da izboljšati...

Itak, da se vse stvari da izboljšati, vendar je tako, da če ima npr. SiMobil 500.000 uporabnikov, žal ne more ustreči vsakemu posamezniku. Nekaterim takšna ponudba, ki jo Ima S! še kako ustreza, drugim pač ne.
Še sam sem pred tremi leti, ko sem prejel ponudbo za novi telefon takoj zagrabil, sedaj pač ne. Še čakam, da vidim kaj bo z Nexusom. Vem da Vodafone pripravlja nekaj, vendar ne vem, kako bo s tem pri nas.

Jaz za enkrat ostajam pri S!, ker mi tako nekako ustreza, če bo kje boljša ponudba (ko bom menjeval telefon), bom pač šel drugam.

Dejstvo je, da je vsem ljudem težko ustreči, sploh glede na to, kako razvajen je narod.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Brez skrbi, da sem ... sicer ne bi napisal razumljivega posta. Da pa je razumljiv, pa vem zato, ker si se odzval. Ostro. A povsem brez potrebe.
Če ne razumeš, da "idealnega" telefona ni, potem drugače ne znam povedat. In če ti je všeč TP2, ga pač kupi na Bolhi, Ebayu ali kjerkoli pač že ...

V primeru, da ti moj post še vedno ni všeč, ga ignoriraj. Seveda pa lahko daš na ignore tudi mene....

Pa srečno in čim manj neprespanih noči zaradi skrbi ...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
dragi moj jamral nisem in ne bom...

škoda da ne razumeš oz da nekateri ne razumete da en pa po en in ali rasteš ali padaš... in da če imaš eno nezadovoljno stranko jih imaš kmalu 5, 10...

150€ sem dal kot primer... zaradi mene če dajo 10€ važno da se spomnijo da obstajam (oz da se vsaj računalnik spomni...) ne pa da tukaj en predstavnik jodla kako sem sploh lahko vesel da oni obstajajo in mi dovolijo uporabljati njihovo omrežje... res hvala vam...

jebat ga malo je treba biti kritičen do nečesa kar vsak mesec plačuješ... in to ne 1 leto...

kaj čm govorit... vse je tipi top odlično...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Verjetno so pač ocenili, da kupcev za omenjeni telefon ni dovolj, da bi se splačalo naročiti, saj bo pri majhni količini cena previsoka. Ali pa ima Mobitel ekskluzivo (čeprav dvomim). Ali je razlog kje drugje. Mogoče pa ga še ponudijo.

Popust pa verjetno dobiš ponujen, saj se računalnik spomne nate, tako kot na vse ostale naročnike.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
bom videl če se bo računalnik kaj spomnil name...

cawo hvala za konstruktiven odgovor. to bi človek pričakoval od borovnice... glede na dejstvo da je predstavnik podjetja...tako pa...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz bi tudi imel Nokio E72 po nižji ceni, kot jo zdaj ponujajo v Orto U Nulo paketu, pa je ne morem dobit... Taka je pač ponudba trenutno... Bom pač počakal nekaj časa...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ

Kateri paketi na naročnino so sedaj ugodni? (za uporabnike nad 30 let)

Odvisno od tega, katere storitve uporabljaš in kako imaš razporejene klice (v Si.mobil, druga omrežja, staci8onarno).

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
bom videl če se bo računalnik kaj spomnil name...

cawo hvala za konstruktiven odgovor. to bi človek pričakoval od borovnice... glede na dejstvo da je predstavnik podjetja...tako pa...

Borovnica ni predstavnik podjetja. Poraja svoje mnenje, ko pa gre kakšnemu uporabniku kaj narobe, pa priskoči na pomoč, če le lahko. Kar je precej velikodušno od njega, čeprav mu nikoli ne bi bilo treba.

Sicer smo pa malo zašli s teme ...
Kmalu še kakšen nov telefon.
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.