Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Popravi vsaj naslov teme...

Se strinjam
grin1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Ni problema za prekinitev, samo:
- ali si prost aneksov --> kazen
- hočeš ohraniti številko.

Ena varianta je, da:
- S! številko preneseš na Izi in prekineš S! naročnino
- skleneš S! naročnino na novo številko
- čez nekaj časa preneseš nazaj Izi številko na novo S! naročnino.

Pri Simobilu neposredna pretvorba naročnine v Halo ne vem če gre.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ne, direkt ne gre. Gre pa po opisani poti. Vse skupi nardiš v ene 6 delovnih dneh. Pa prišparaš ene 90 €, če še ne kerga več.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
ksz
Citat:
Orto Smart imajo stari naročniki še vedno, le novi ga ne morejo skleniti.

Na sredi razmerja pošlješ dopis, da se strinjaš s pogodbeno kaznijo, katero imaš, odplačal prejeto ugodnost in nato lahko izbereš novo.

ja to že, ampak brez kazni, se pa ne da prekint naročniškega razmerja in sklent novega. to je bil moj point

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.637
4.369
113
Medo saj v petek je pa Tuša ven metalo , samo to se ne opazi tak hitro ker tulifoni na Mobitel letijo

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
jaz mam zdaj orto smart, in še ga moram imeti 15 mesecev

zdaj pa bom vzel nov telefon, na orto v nulo, pa bom še pač plačeval 15 mesecev naročnino 5 eur zraven, pa ne rabim plačat pogodbene kazni.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ne vem, če boš lahko imel hkrati tako Orto Smart kot ORTO U NULO. Če ne pa Orto Smart (katerega predvidevam, da ne boš uporabljal), spremeni v paket SMART, pa plačuj naročnino zanj.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
To pa ne vem, kak je blo s Tušem.
Vem samo, da sem 50 m od bazne v centru, pa ne gre. Me je kolega opozoril, da ne more klicat. Ko je enga na Tuš hotel pklicat prek mobitela. Sicer pa že vem, zakaj je izpad na našem koncu. Ni zaradi baznih.

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
jaz bom obdržal orto smart še 15 mesecev dokler mi ne poteče, zraven pa bom sklenil orto v nulo. ker so mi rekli na simobilu, da ima lahko vsaka fizična oseba 3 pakete, vedar je pogoj da so različni.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ker niso bili seznanjeni, katere naročniške pakete bi rad. Lahko imaš, so pa izjeme, kot sem ti navedel in navajam ponovno:
Naročnik ima lahko sklenjen samo en paket Orto Smart ali en paket ORTO U NULO. Naročnik ne more biti hkrati in naročnik paketa Orto Smart in ORTO U NULO, svoj obstoječi Orto Smart lahko le zamenja za ORTO U NULO.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Ker niso bili seznanjeni, katere naročniške pakete bi rad. Lahko imaš, so pa izjeme, kot sem ti navedel in navajam ponovno:
Naročnik ima lahko sklenjen samo en paket Orto Smart ali en paket ORTO U NULO. Naročnik ne more biti hkrati in naročnik paketa Orto Smart in ORTO U NULO, svoj obstoječi Orto Smart lahko le zamenja za ORTO U NULO.

Bo, kar držalo. Simobil je samo spremenil ime paketa, ..... isti paket.......orto smar =orto u nulo

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
In s tem ko zamenjaš orto smart v orto v nulo, predvidevam da ne dobiš 10 X 10€ ane? Še dobro da mi zdle marca poteče orto smart pogodba.
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
memberx
imaš lahko en paket orto u nulo (=orto smart=orto) in dva druga paketa (prestiž, free, smart20, smart3, petzamebb,...)

l.p. b

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113
So popravili:

Pomembno obvestilo: Obveščamo vas, da vse Si.mobilove storitve ponovno nemoteno delujejo. Zaradi poškodbe na omrežni optični povezavi, ki jo zagotavljajo zunanji ponudniki, so bile v torek, 10. februarja, od 14.30 do 20.45 Si.mobilove storitve nedosegljive na območju Savinjske regije, natančneje na širšem območju Celja, Mozirja, Velenja, Žalca, Laškega, Rogaške Slatine in Zreč. Za morebitne nevšečnosti se uporabnikom opravičujemo in prosimo za razumevanje.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.