Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
da se jih dobit,... je le vprašanje cene in izgleda,, jezika, kode,...
tuš ima več izkušen s tem morda bi eurodj kaj več vedel o tem,...

b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
vse offtopic. jz sm trdil da bi lahko kupil 10000 kosov brez problema, ti/vi pa da ne.

se pa strinjam da ob nakupih 50ih telefonov, ne morjo dobit prej kot bi radi.

Saj narocijo jih ze recimo 10.000 ... samo jih ne morejo dobiti vse naenkrat... V glavnem... ti si vse to predstavljas prevec enostavno... Verjemi, ce bi bilo enostavno, bi to tudi tako naredili
smile-1.gif
... Ker ravno zaradi tega, ker nimajo kaksnega telefona na zalogi, gredo lahko stranke ko konkurenci, ki ima recimo sreco, da ma tocno tak model na zalogi... In verjemi, da se danes ogromno ljudi odloca predvsem na podlagi tega, katere telefone imajo na zalogi in po kaksni ceni se jih da dobiti... Nekateri so zaradi tega pripravljeni na kolobocije s prenosom stevilke... ali pa enostavno vzamejo novo stevilko...

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
operaterja 10000 telefonov lahko stane 1 mio € ali pa 3 mio €,... mislim da je razlika očitna,...
tebi kot kupcu je vseeno le da dobiš mobilnik za 1€,...

kot je že omenil jest,... telefon še vedno lahko kupiš pri uvozniku ali pa v specializirani trgovini,... seveda za polno ceno kar pa ti seveda nebi dal,...

b

jaz sem pa bil do sedaj prepričan da je treba tudi plačevati naročnino 60€ 24mesecev
17758-icon_confused.gif
(redna cena pa je 600€)

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Naročiš pa se na kaj? Na GSM storitve ali mobilnik? Mobilnik je pa zraven subvencioniran, v novih paketih bolj, če imaš večjo mesečno naročnino (več zakupljenih količin).

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
operaterja 10000 telefonov lahko stane 1 mio € ali pa 3 mio €,... mislim da je razlika očitna,...
tebi kot kupcu je vseeno le da dobiš mobilnik za 1€,...

kot je že omenil jest,... telefon še vedno lahko kupiš pri uvozniku ali pa v specializirani trgovini,... seveda za polno ceno kar pa ti seveda nebi dal,...

b

jaz sem pa bil do sedaj prepričan da je treba tudi plačevati naročnino 60€ 24mesecev
17758-icon_confused.gif
(redna cena pa je 600€)

Naredi take račune, kot jih jaz, boš dobil telefon, ki si ga boš zaželel, brezplačno, le veži se za nadaljne obdobje. In to med prvimi.

Nazadnje urejeno:

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:Nekateri so zaradi tega pripravljeni na kolobocije s prenosom stevilke... ali pa enostavno vzamejo novo stevilko...

Temu jaz pravim slovenski sindrom in je podoben kot pri avtomobilih. Par mescev po nakupu folk postane naveličan in hoče spremembo. Pol pa jamra da z nekaj 100 evri ne more preživetii. Hja, s petimi krediti pa lahko?!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:Nekateri so zaradi tega pripravljeni na kolobocije s prenosom stevilke... ali pa enostavno vzamejo novo stevilko...

Temu jaz pravim slovenski sindrom in je podoben kot pri avtomobilih. Par mescev po nakupu folk postane naveličan in hoče spremembo. Pol pa jamra da z nekaj 100 evri ne more preživetii. Hja, s petimi krediti pa lahko?!

Nč bat, za take neumnosti nimamo ekskuzive. To je kar široko razširjeno.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:

to seveda počnejo najrevnejši ane.
priden.gif

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Včeraj me je klical prijatelj, ki dela na Simobilu. Xperio imajo na zalogi, vendar še ne gre v prodajo, ker imajo težave s softwearom. Ni mi vedel povedati kdaj pričakujejo, da bofo napake odpravili niti kaj je narobe. Mi pa ni jasno, saj tisti, ki Xperio imajo menda deluje O.K. Verjetno pa tudi ni prilagojena našemu trgu, glede na to, da gre za WM.

Ve kdo kaj več o tem?

preview.jpg

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jaz pa sem slisal nekaj drugega...
carobna vila prisepnila na uho... da se pripravlja đabest killer.
ali pa sem imel prisluhe.

?
grin1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ja gre za nov paket ZVEZDNO NEBO z nešteto minutam v vsa omrežja, z neomejenim dostopom za internet ter omejenostjo na bazno postajo RTV Borovnica,... vse to za 2 pivi (4€),...
napada pa tako đbest kot vesolje,....in ker bodo v Borovnici začeli čez dva meseca delat novih 13 blokov je to za vas idealna priložnost,... stanovanje na pol zastonj in paket zvezdno nebo,... juhu

borovnica

p.s.
pa ne okrog govort,...

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Vidiš, priložnost zate, B - da postaviš na območju RTV Borovnica par GSM gatewayev pa začneš ponujati storitve mednarodnim VOIPovcem
smile-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Ampak res, B, Orto u 0 obstaja, ampak bi ga bilo treba nadgraditi z Orto u džabe, da bi bil konkurenčen Mobitelovi ponudbi (vsaj 500MB prenosa podatkov in par minut v druga omrežja).

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Ampak res, B, Orto u 0 obstaja, ampak bi ga bilo treba nadgraditi z Orto u džabe, da bi bil konkurenčen Mobitelovi ponudbi (vsaj 500MB prenosa podatkov in par minut v druga omrežja).

al pa orto balkan, sej tko ne gre veš brez južnaških izrazov
stupid-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.