Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
vse offtopic. jz sm trdil da bi lahko kupil 10000 kosov brez problema, ti/vi pa da ne.
se pa strinjam da ob nakupih 50ih telefonov, ne morjo dobit prej kot bi radi.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
operaterja 10000 telefonov lahko stane 1 mio € ali pa 3 mio €,... mislim da je razlika očitna,...
tebi kot kupcu je vseeno le da dobiš mobilnik za 1€,...
kot je že omenil jest,... telefon še vedno lahko kupiš pri uvozniku ali pa v specializirani trgovini,... seveda za polno ceno kar pa ti seveda nebi dal,...
b
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
operaterja 10000 telefonov lahko stane 1 mio € ali pa 3 mio €,... mislim da je razlika očitna,...
tebi kot kupcu je vseeno le da dobiš mobilnik za 1€,...
kot je že omenil jest,... telefon še vedno lahko kupiš pri uvozniku ali pa v specializirani trgovini,... seveda za polno ceno kar pa ti seveda nebi dal,...
b
jaz sem pa bil do sedaj prepričan da je treba tudi plačevati naročnino 60€ 24mesecev(redna cena pa je 600€)
Citat:
Uporabnik Jest pravi:Nekateri so zaradi tega pripravljeni na kolobocije s prenosom stevilke... ali pa enostavno vzamejo novo stevilko...
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:Nekateri so zaradi tega pripravljeni na kolobocije s prenosom stevilke... ali pa enostavno vzamejo novo stevilko...
Temu jaz pravim slovenski sindrom in je podoben kot pri avtomobilih. Par mescev po nakupu folk postane naveličan in hoče spremembo. Pol pa jamra da z nekaj 100 evri ne more preživetii. Hja, s petimi krediti pa lahko?!
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:
Temu jaz pravim slovenski sindrom in je podoben kot pri avtomobilih. Par mescev po nakupu folk postane naveličan in hoče spremembo. Pol pa jamra da z nekaj 100 evri ne more preživetii. Hja, s petimi krediti pa lahko?!
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Včeraj me je klical prijatelj, ki dela na Simobilu. Xperio imajo na zalogi, vendar še ne gre v prodajo, ker imajo težave s softwearom. Ni mi vedel povedati kdaj pričakujejo, da bofo napake odpravili niti kaj je narobe. Mi pa ni jasno, saj tisti, ki Xperio imajo menda deluje O.K. Verjetno pa tudi ni prilagojena našemu trgu, glede na to, da gre za WM.
Ve kdo kaj več o tem?
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Ampak res, B, Orto u 0 obstaja, ampak bi ga bilo treba nadgraditi z Orto u džabe, da bi bil konkurenčen Mobitelovi ponudbi (vsaj 500MB prenosa podatkov in par minut v druga omrežja).