Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.692
9.910
113
40
MB
brez podatkov, pa brez minut v druga omrežja, pa ni več tak fejst poceni
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
plačujem samo porabo (pogovori, smsi, prenos podatkov). ne vem zakaj je tko, ampak se ne pritožujem
tongue-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A modemi so že ?
Sem včeraj vprašal (v Leclercu , MB) in je puba rekla, da bodo ravno jutri (torej danes).

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
a mi en pove nastavitve za mms in kam to vpisat (nokia e51) ker sem updatala software pa so čudežno izginle, cele dneve se mi pa tut ne da klicart simobilove svetovalce in čakat v vrsti za sprejem klica

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
ksz...

Tole tudi spada pod novo. A ste kaj bazne postaje premikali / spreminjali v Lj? Namreč tri leta mi je na telefonu vedno pisalo Rožna dolina, pa bazno vidim skozi okno, zdaj pa že dva tedna stalno piše Vič in Rožna dolina samo občasno.

Lp

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Galerijo Golovec boste tudi zrihtal?
Kaj pa Golte (nad Mozirjem)? Polovica smučišč je v temi (ni signala) - na stran Ljubno, Luče (torej zahod).

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Galerijo Golovec boste tudi zrihtal?
Kaj pa Golte (nad Mozirjem)? Polovica smučišč je v temi (ni signala) - na stran Ljubno, Luče (torej zahod).
Večina višjih smučišč je bolj slabo pokritih
frown-1.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
hmm dodajajo se nove bazne,...
aplauz.gif

Hmmm, malo čudno, da bi se postavljale kar ena zraven druge, če jo že zdaj vidim skozi okno, ni daleč. Pa še vedno gre za isto območje, piše pa drugače.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
galerija golovec (če govorimo o LJ obvoznici) je zrihtana,... ni več problemov s prekinjanjem, prav tako je porihtana črna vas,...
tako da se lahko pogovarjam od službe do doma in nazaj
aplauz.gif

b

smidge

Pripravnik
2. avg 2007
168
0
16
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
plačujem samo porabo (pogovori, smsi, prenos podatkov). ne vem zakaj je tko, ampak se ne pritožujem
tongue-1.gif

meni so jo vklopili po letu in pol, ko sem prvic fasal opomin
smile-1.gif

tako da redno placuj
smile-1.gif

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
za borovnico - Črna vas ni prav nič porihtana, si pa veliko lokalnih simobilcev zelo želi, da bi bila..
Lahko ti na ZS sporočim naslov, pa boš videl da je pri nas praznik, ko zagledamo (znotraj hiše) eno črtico
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik smidge pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
tongue-1.gif

meni so jo vklopili po letu in pol, ko sem prvic fasal opomin
smile-1.gif

tako da redno placuj
smile-1.gif

vsak mesem plačam na koncu mesca, tko da imam očitno prijatelje na pravem položaju
grin1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
za borovnico - Črna vas ni prav nič porihtana, si pa veliko lokalnih simobilcev zelo želi, da bi bila..
Lahko ti na ZS sporočim naslov, pa boš videl da je pri nas praznik, ko zagledamo (znotraj hiše) eno črtico
smile-1.gif

MUC govorim za cesto Podpeč - Lipe - Črna vas, kjer mi je pri bivši gostilni Zeleni mah vedno metalo ven,... sedaj je zadeva porihtana (brez mojega teženja),... sporoči pa naslov na ZS pa pogledam če se da kaj naredit,...

l.p. b

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ja, na Golovec sem mislil. Ker v začetku januarja, ko sem šel nazadnje tam mimo, je vrglo klic ven.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.