Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
zdaj paste me tak zasuli z vsemi temi novostmi da ne vem kaj naj naredim. Že 2 meseca čakam na tisto pravo ponudno da bi mi odgovarjala in zdaj ko sem jo našo pri đabetu, pa zvem da bo S! mogoče dal ven kaj novega, bolšega.

Spet bom mogo čakat :p

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Cunami pravi:
Po mojih podatkih bo z 15.02 Džabest postal zgodovina. V prenovljenem Orto u Nulo lahko pričakujem dodatnih 2GB zakupljenih podatkov+cca. 500 min pogovorov v vsa druga slovenska omrežja.

Danes pa je bila izdana tudi povsem nova akcija pri simobilu,ki bo začela veljati jutri.
SiMobil ponuja vsem novim naročnikom 10 mesecev po 10 € popusta,kar pomeni da bo dal kar 100€ popusta v prvih 10-ih mesecih.

Okrog 15.02.2009 Spet lahko pričakujemo množične navale pri Simobilu....

za 10€ ane bo še dodatnih 500 minut druga omrežja in 2GB prenos podatkov?
hysterical-1.gif

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik mpm pravi:
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Eno vprašanje za vse...

Trenutno se za 10 eur dobi v ORTO U NULO:

- 1001 min v Simobil omrežju
- 1001 SMS v Sloveniji

Kaj realno pričakujete da bo po novem v tem paketu?

Pomojem bodo dali npr
- 100 MB prenosa podatkov
- 100 min v ostala omrežja

To je moje pričakovanje (nisem pa Simobilov uporabnik in pomojem tudi ne bom še lep čas če sploh kdaj, samo firbcam
smile-1.gif
)

Postavite še vi vaša pričakovanja.

tudi jaz predvidevam nekaj podobnega. 100mb in 100min za druga omrežja. Upam da ne bodo namesto tega samo kakšni MMSi

Mogoče bodo združili, da SMS-i veljajo SMS in MMS skupaj 1001
smile-1.gif
to me recimo ne bi čudilo

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
cene telefonov:
telefon ORTO U NULO SMART enaZAME triZAME/Poslovni SMART petZAME
Nokia E63 red / Nokia E63 blue 20,00 180,00 20,00 1,00 1,00
Samsung E200 Eco 1,00 60,00 1,00 1,00 1,00
Samsung i8510 8GB 260,00 410,00 260,00 140,00 1,00

l.p. b

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:
zdaj paste me tak zasuli z vsemi temi novostmi da ne vem kaj naj naredim. Že 2 meseca čakam na tisto pravo ponudno da bi mi odgovarjala in zdaj ko sem jo našo pri đabetu, pa zvem da bo S! mogoče dal ven kaj novega, bolšega.

Sicer ne vem kaj je tebi in ostalim uporabnikom pomembno pri mobilni telefoniji, ampak to kar ponuja Džabest mi za mojo porabo povsem zadostuje in celo presega moje potrebe. Rajši dam 15 eur za storitve, ki jih ponuja Džabest pri Mobitelu kot za 2x večjo količino vsega pri Simobilu.

Ne pozabite, da mi zadostuje količina paketa Džabest
smile-1.gif

GPRS-a ne uporabljam veliko (zaenkrat), ampak sem zelo vesel da nisem prav preveč omejen. Ravno tako ne porabim niti 200min v Mobitelovo omrežje, niti 200 SMS-ov na mesec. Za druga omrežja imam ravno dovolj zaenkrat.

Tisti, ki se boste odločali zaradi količine... razmislite malo ali je sploh zdravo toliko telefonariti.

Če se bo tak trend nadaljeval kot je trenutni, da vsakič ko en operater predstavi nov produkt drugi operater daje veliko boljši produkt, bomo zelo kmalu na tem, da boš za 10 eur imel flat rate za vse kar potrebuješ glede SMS, MMS, GPRS, klici... tako da bo samo še vprašanje koliko bodo subvencionirali telefone in tu se tudi potem naenkrat ustavi vlaganje v omrežje in pride do nove recesije
smile-1.gif

Skratka le kam gre ta svet
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:

OMG. Najbolje, da je vse zastonj, storitve in aparati. Da se bodo nekateri lažje odločili.
crazy1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:

OMG. Najbolje, da je vse zastonj, storitve in aparati. Da se bodo nekateri lažje odločili.
crazy1.gif

kaj se pa ******. nej folk dobi čim ceneje, zakaj bi pa samo velka podjetja profitirala.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
pridejo tudi še drugačni časi,... ko bo uporabnik znal ceniti kaj mu ponuja operater,...

in telefoni najbrž ne bodo več po 1€ razen za prave userje,...

b

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
dokler pokritost po taki mali državi ne bo popolna, se nimamo kej pogovarjat o cenjenju operaterja

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
dokler pričakuješ da bo vsaka luknja pokrita zate ni operaterja,...
ko bo povprečen račun uporabnika 100€ boš imel vse kar želiš,...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:

crazy1.gif

Se mi zdi, da ti je žal ker si šel na Ðabest, ker ne bo več tolko đabe
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Meni? Jaz sem napisal sarkastični post na tistega, ki čaka in čaka...

Meni na džabest odgovarja. Klice mi je nehalo prekinjat sredi ljubljane, GPRS dela 5x bolje, cena 15 EUR je pa tako nizka, da ne vem kaj bi še lahko hotel.
smile-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Čudno v Lj. se veliko pogovarjam in mi ne prekinja( Nokia ), ko rabim podatke( mail, navigacija, splet... ) dostopam do podatkov brez problema in hitro, tako da ne vem kako zgleda delovanje gprs oz. hsdpa 5x bolje
smile-1.gif

Za tistega, ki si mu odgovoril pa upam da dočaka
smirk-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
dokler pričakuješ da bo vsaka luknja pokrita zate ni operaterja,...
ko bo povprečen račun uporabnika 100€ boš imel vse kar želiš,...

aja da si kar uporabnik plača kar rabi?
bonk.gif
operater je tisti ki NAJ BI nudil pokritost in če je on ne more, potem naj zapre firmo. in če lahko mobitel lovi tam, bi lahko tut simobil

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
E63 je v obeh barvah? kolicinsko dovolj? po 25.2. (prej ne more, aneks se laufa) pride se moja na orto u nulo, pa si zeli tole nokio. upam da ne bodo takoj razgrabljene
crazy1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pojdi malo v Ameriko in boš cenil pokritost v Sloveniji ... Nekako pa vsi operaterji skušajo pokriti celotno prebivalstvo, seveda je pa treba gledati tudi z ekonomskega stališča ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Pojdi malo v Ameriko in boš cenil pokritost v Sloveniji ... Nekako pa vsi operaterji skušajo pokriti celotno prebivalstvo, seveda je pa treba gledati tudi z ekonomskega stališča ...

Sploh ni treba v Ameriko... ze Nemcija je porazna, kar se tega tice
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Tudi to je res in to opaziš kot tujec, ko ti preklaplja med različnimi operaterji, Nemec je pa vezan na enega ...

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
Ne vem kje je sedaj zdrava pamet. Ampak o pametovanju da je Džabest boljši od novega Orto u Nulo je totalno kiksjeno. Samo malce poglejta kaj se da dobit v Dabestu za npr. 50€ (govorim o Aparatu)in Kaj se da dobit v Orto u Nulo za npr.50€. Plus treba je opoštevati še da bodo novi naročniki deležni 10x 10€ popusta. Mislim da Džabest dejansko po 15 ne bo več konkurenčen.

Imam pa še odgovor za tistega,ki se je posmehoval mojemu prejšnemu postu da bi Novi Orto u Nulo vseboval 500min na druga omrežja in 2GB podatkov. Sedaj je zadeva recimo 95% da bo paket zgledal tako kot sem napisal. Imam informacije iz prve roke.

Pa še odgovor glede E63. V centre so prišle danes. Zaloga je dokaj velika tako da bi jih moralo biti vsaj do konca Februarja. V sredini Februarja lahko pričakujete tudi E71 ponovno na simobilovih policah.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.