Citat:
Uporabnik Cunami pravi:
Po mojih podatkih bo z 15.02 Džabest postal zgodovina. V prenovljenem Orto u Nulo lahko pričakujem dodatnih 2GB zakupljenih podatkov+cca. 500 min pogovorov v vsa druga slovenska omrežja.
Danes pa je bila izdana tudi povsem nova akcija pri simobilu,ki bo začela veljati jutri.
SiMobil ponuja vsem novim naročnikom 10 mesecev po 10 € popusta,kar pomeni da bo dal kar 100€ popusta v prvih 10-ih mesecih.
Okrog 15.02.2009 Spet lahko pričakujemo množične navale pri Simobilu....
Citat:
Uporabnik mpm pravi:
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Eno vprašanje za vse...
Trenutno se za 10 eur dobi v ORTO U NULO:
- 1001 min v Simobil omrežju
- 1001 SMS v Sloveniji
Kaj realno pričakujete da bo po novem v tem paketu?
Pomojem bodo dali npr
- 100 MB prenosa podatkov
- 100 min v ostala omrežja
To je moje pričakovanje (nisem pa Simobilov uporabnik in pomojem tudi ne bom še lep čas če sploh kdaj, samo firbcam)
Postavite še vi vaša pričakovanja.
tudi jaz predvidevam nekaj podobnega. 100mb in 100min za druga omrežja. Upam da ne bodo namesto tega samo kakšni MMSi
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:
zdaj paste me tak zasuli z vsemi temi novostmi da ne vem kaj naj naredim. Že 2 meseca čakam na tisto pravo ponudno da bi mi odgovarjala in zdaj ko sem jo našo pri đabetu, pa zvem da bo S! mogoče dal ven kaj novega, bolšega.
Spet bom mogo čakat
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:
zdaj paste me tak zasuli z vsemi temi novostmi da ne vem kaj naj naredim. Že 2 meseca čakam na tisto pravo ponudno da bi mi odgovarjala in zdaj ko sem jo našo pri đabetu, pa zvem da bo S! mogoče dal ven kaj novega, bolšega.
Spet bom mogo čakat
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:
Spet bom mogo čakat
OMG. Najbolje, da je vse zastonj, storitve in aparati. Da se bodo nekateri lažje odločili.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:
Spet bom mogo čakat
OMG. Najbolje, da je vse zastonj, storitve in aparati. Da se bodo nekateri lažje odločili.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
dokler pričakuješ da bo vsaka luknja pokrita zate ni operaterja,...
ko bo povprečen račun uporabnika 100€ boš imel vse kar želiš,...
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Pojdi malo v Ameriko in boš cenil pokritost v Sloveniji ... Nekako pa vsi operaterji skušajo pokriti celotno prebivalstvo, seveda je pa treba gledati tudi z ekonomskega stališča ...