Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Menjava iz Orto Smart na Orto v nulo se plača 10 €, verjetno se ne smatra kot prehod na višji paket. Menjava nazaj na Orto Smart pa ni možna, ker naj bi ga počasi ukinili. Tako sem nekje slišal, zasledil.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Torej nič za stare uporabnike?
grin1.gif

dodatni aneks in nakup mobilca, ne smatram kot nekaj posebnega.
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Najboljše je...ko dobiš za "nagrado" če spet podaljšaš za 2 leti, 20€ ceneje telefon, ali pa 50€ pogovorov.

Smešno
smile-1.gif
Pa sem že skoraj 10 let naročnik

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
prijatelj moj,...
kaj trenutno si.mobil ponuja novim naročnikom?,... in kaj starim?
za nove naročnike,...orto u nulo, orto barry z dvema berrijema po nižji ceni
za stare naročnike retention, menjava paketa na višji paket brezplačno
za oboje vsake toliko časa novi telefoni

l.p. b

Kolikor imam jaz prakse s S!mobilom, te s ponudbo novih telefonov samo "navlečejo", dobiš ga pa dejansko ne!!!
Navlečejo te z ugodno ceno, ko pa ga želiš kupiti, ga pa: nimajo na zalogi, ...ste na seznamu,... nevemo kdaj bo,..., pokličite kaj,... itd, itd.
S!mobil - bljak
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Mi lahko kakšen stručko razloži kaj, razen 100MB podatkov, je razlika med paketoma Orto v nulo in Orto beri, da se upraviči razlika v ceni 9 EUR?

Orto v nulo + paket 100 MB = 10 + 6 = 16 EUR
Orto Beri = 19 EUR
confused-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Dobiš ceneje Blackberryje, poleg tega pa imaš Blackberry storitev vključeno in na voljo (push mail, kompresija podatkov ...).

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik bobrock pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
prijatelj moj,...
kaj trenutno si.mobil ponuja novim naročnikom?,... in kaj starim?
za nove naročnike,...orto u nulo, orto barry z dvema berrijema po nižji ceni
za stare naročnike retention, menjava paketa na višji paket brezplačno
za oboje vsake toliko časa novi telefoni

l.p. b

Kolikor imam jaz prakse s S!mobilom, te s ponudbo novih telefonov samo "navlečejo", dobiš ga pa dejansko ne!!!
Navlečejo te z ugodno ceno, ko pa ga želiš kupiti, ga pa: nimajo na zalogi, ...ste na seznamu,... nevemo kdaj bo,..., pokličite kaj,... itd, itd.
S!mobil - bljak
bonk.gif

To je samo pri tistih modelih, ki so bolj zazeljeni in ki so poceni (recimo N95 8GB za 200 oz. 210€)... in problem je se v tem, ker nekateri cincajo, pa sprasujejo po raznih forumih, ce se splaca... in to toliko casa, da zaloga poide
smile-1.gif
...

Jaz sem recimo N95 8GB dobil brez problema...so jih imeli povsod... res pa, da je to bilo na zacetku akcije, ko so jo objavili (enkrat v zacetku julija se mi zdi...)...

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kje pa so na spletu cene običnega orto paketa?

Orto paket se na novo ne more več sklenit, zato teh podatkov najbrž več ni. Obstoječi uporabniki ga še vedno furajo dalje, če bi pa želel naročniško razmerje sklenit na novo, te pa namesto Orta avtomatsko čaka Orto v nulo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
To vem, ampak kako ni več cenika?? Saj niso ukinili tega paketa, le nehali so sklepati nova naročniška razmerja!!?

Kakor vem, bi cenik po vseh pravilih moral biti objavljen!

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Citat:
Uporabnik bobrock pravi:
Da prekinemo malo to debato o nedelujočem umts-u.
Ali kdo ve, kaj je z dobavo mobilnih telefonov? N95 8GB čakam že četrti teden!

Danes klicem na par Simobilovih centrov in dobim 3 razlicne odgovore... Da jih verjetno sploh nebo vec ker pride N96
confused-1.gif

Tema.

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
V katere S!mobil centre si pa klical? Meni se v Areni-Lab nikoli nihče ne javi na telefon!
10.gif

Na Help desku so mi pa svetovali, naj se pač osebno zglasim pri njih.
V dobi telekomunikacij in pri podjetju, katero se ukvarja s telekomunikacijami je najučinkovitejši način "pot pod noge in osebno na šalter".
13.gif

Pa naj še kdo reče da nismo balkan!
uf-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Vsak ma izbiro. Kaj je stranka, če je prodajalec balkan? Tudi balkan?

Glede simobil umts omrežja, danes me je samo 1x prekinilo v LJ, malce se je izboljšalo. Hitrosti so še pa vedno..jalove.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Hja, po eni strani logično da zaloge niso rožnate, če je pa nov model zunaj. Ampak lahko bi prehod izpeljali bolj mehko. Slabo.

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
Se strinjam.
Čeprav jim je že več kot en mesec jasno, da so problemi z dobavo, pa stranke še vedno veselo lovijo na "limanice" s telefonom (še vedno ga reklamirajo na svoji spletni strani).

Lahko bi bili vsaj toliko podjetni, da bi v rubriki "novice" sproti obveščali kaj se dogaja.
ne-ne-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.