Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če si iz gorice se oglasi na Airmobilu pa poglejte kje je problem,... lahko je modem,....
sem sedajle poklical še klicni center 3x pa ne vedo nič o kakšnih problemih,...
Mi lahko daš na pm s kom si govoril oz. kdaj in s katere številke si klical da ugotovim kdo in kje je dobil podatke o napaki na bazni,...

l.p. b

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Glej; sem poklical v Airmobil oz Halo center.
In je zaposlena, ne vem s kom sem govoril, ker se ni predstavila po imenu sprobala svoj modem, ki ga imajo v centru
In tudi njej ne dela oz ji ne zazna UMTS omrežja.

Tako da z modemi je po moje vse OK. Napaka je pač v omrežju.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
res si poklical in očitno res nekaj ne dela
redface-1.gif

žal so me zavedli; ko sem poklical očitno ni preverila ali dela al ne
sprasujem se.gif

bom jutri vprašal pri sistemcih,...

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
itak da bomo,...sam me je pa tale naša dealerka postavla v neprijeten položaj
bonk.gif

b

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Ko smo glih pri omrežju Simobila. Mene zanima, kdaj se bo popravil signal v okolici Medvod bol točno v naši vasi Sp. ter Zg Senica.
Signal je slab že od vsega začetka, v hišah, kjer je malo bolj strjeno naselje pa signal glih toliko da se da pogovarjat. Poleg tega sem pa opazu tudi pojav, da mi med pogovorom signal pade skoraj na nulo in tako ostane dokler ne prekinem pogovora. Potem
se popravi za par črtic.

P.S. Uporabljam tudi Tuš, pa vam moram zaupat, da mi po celi hiši Tuš lovi kot se spodobi, Simobil po 10 letih delovanja za znoret, Tuš ima poleg oddajnika na Donitovem dimniku (tudi Simobil) še oddajnik na cerkvi v vasi Sora. Info; APEK

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Pa to vsem kaže tko črtice ali samo pri tebi, ker je možno da je z aparatmo oz. SW-jem kak problem. Odkar sem jaz na S! (kar nekaj časa) še nikoli nisem imel problemov s signalom, pri klicanju
rolleyes-1.gif

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Ni ni, Mam N6230i cca 3 leta, deluje k šus, drugi tel je N 6500slide star 2 meseca. V bilokateri tel. dam simko od S! je signal v organu. Problemov s signalom tudi jaz nimam če sem v LJ ali pa tam kjer imajo dobro pokrito. Problem je pri nas,v naši vasi. Kot sem že povedal imajo oddajnik v Medvodah na donitovem dimniku, vrh tega dimnika pa ravno da preseže vrh medvoškega hriba. Oddajnike imajo pritrjene par metrov nižje od vrha dimnika. Mi smo oddaljeni cca. 3 km ampak če je vmes naselje, gmajna pa to signal še poslabša.

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Sej so v zadnjih par letih postavili par oddajnikov na "našem" koncu, vendar so vsi toliko stran da ni nič boljše.
-Medvode
-Zbilje
-Meja
-Mavčiče
-Medno
-Godešič -ta vleče iz Trate pri Šk.Loki

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne poznam planov kaj bo prišlo in kaj ne lahko pa pričakujemo da ga dobimo saj se tudi meni kar dopade,...

b

iLukeBerry

Pripravnik
3. jul 2008
60
0
6
borovnica pa da bo "normalna cena" cca. saj v rangu med 200~300eur
smile-1.gif
ne tko kot pri bold ko plačaš kar cel device.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kot sem rekel težko rečem karkoli glede na to da dobim podatke o novih telefonih dan pred objavo v ceniku.

l.p. b

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Jebemo simobilu, kaj tolko paklajo s tem internetom. Danes spet ne dela in sem komaj zdaj prišel do enega "javnega" wifi da sem prišel na net.

Že drugič...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
V Novi Gorici ne dela že od petka.
Petek je bil UMTS pa je skoz prekinjalo.
Potem je UMTS zginu in je bla tema.
Dans popoldan je pršu nazaj ampak prekinja kot za stavo.

Bom poklical, če lahko reklamiram račun
evil.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jebemo simobilu, kaj tolko paklajo s tem internetom. Danes spet ne dela in sem komaj zdaj prišel do enega "javnega" wifi da sem prišel na net.

Že drugič...

tudi pri nas na dolenjskem sem imel danes probleme. Skratka ne moreš se zanest na simobil

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Me zanima če so takšne težave tudi pri mobitelu, drugače bo potrebno razmisliti o menjavi operaterja. Jaz rabim zanesljivo izbiro in ne poceni sranje ki ne dela.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Tako kot se mnogi ne morejo na ostale operaterje. V tujini je s pokritostjo še dosti večji problem in pokrivajo samo večja mesta, mala se jim ne splača in kar pustijo nepokrito. Pri nas je še super.

Da ne zaidemo spet s teme
smirk-1.gif

lp

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.