Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Pri Mobitelu ni nobenih problemov z mobilnim netom...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Kot zelo pogosti uporabnik M@ interneta lahko rečem, da še nisem doživel izpada. Uporabljam
cca 4-5 ur na delovni dan, 90% v Ljubljani in bližnji okolici. Hitrosti so sicer res za malenkost manjše
odkar sem postal uporabnik, predvidevam, da zaradi vse večje uporabe UMTSa (interneta, televizije...).

Kako ste pa trenutno zadovoljni uporabniki S! interneta? Že dolgo ga nisem uporabljal
redface-1.gif

lp,
Mpix

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Jaz sploh ne, vedno je izpad takrat, ko to najbolj rabim. Potem pa še v nekem kafiču nimajo wiif, pa čeprav majo na veliko reklamo da majo! Doh.

So pa se fajn razširi, simobil umts namreč, a že po nekaj dnevih je zgleda spet omrežje fajn nabasano.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Kot zelo pogosti uporabnik M@ interneta lahko rečem, da še nisem doživel izpada. Uporabljam
cca 4-5 ur na delovni dan, 90% v Ljubljani in bližnji okolici. Hitrosti so sicer res za malenkost manjše
odkar sem postal uporabnik, predvidevam, da zaradi vse večje uporabe UMTSa (interneta, televizije...).

Kako ste pa trenutno zadovoljni uporabniki S! interneta? Že dolgo ga nisem uporabljal
redface-1.gif

lp,
Mpix
Se podpišem pod ta post...

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
Da prekinemo malo to debato o nedelujočem umts-u.
Ali kdo ve, kaj je z dobavo mobilnih telefonov? N95 8GB čakam že četrti teden!

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Vprašanje za S!-mobilovce!

Kaj ste pred kratkim mogoče kaj nadrajevali omrežje v okolici Krškega, ker sem opazil, da je kr lepo močnejši signal?
sprasujem se.gif

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Citat:
Uporabnik Torque_monster pravi:
Vprašanje za S!-mobilovce!

Kaj ste pred kratkim mogoče kaj nadrajevali omrežje v okolici Krškega, ker sem opazil, da je kr lepo močnejši signal?
sprasujem se.gif

Če so, bi bilo lepo če bi ga porihtali tudi v Veržeju, ker je zelo slabo tam v prlekiji...

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
omrežje se vseskozi nadgrajuje,... enkrat enemu drugič drugemu.

l.p. d

Hvala za podrobni odgovor!

Še posebej sem se razveselil priponke z analizo moči sprejema na desetih referenčnih točkah v našem kraju!
467716-post_slo.gif

P.S. Sej nisem veliko pričakoval samo mislil sem si pa, da bo padel kakšen odgovor v stilu ... ja na Libni in na Trški gori so postavili nova oddajnika!
bonk.gif

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
omrežje se vseskozi nadgrajuje,... enkrat enemu drugič drugemu.

Na našem koncu v okolici Medvod že 10 let isti k...c
Za popiz..t zanič

Nazadnje urejeno:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
zg ložnica ma tut omrežje tako da ni vredno imena omrežja.... 0črtic al pa če je dober signal 0 črtic

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
zdravo!

malo sem izven vsega dogajanja oziroma sam sem na mobitelu, punca pa ima simobil.

vprašanje:

simobil je menjal paket orto smart v orto v nulo. kaj se bolj splača da ostane na orto smart al preklopi na orto v nulo s tem da je potrebno pri menjavi paketa plačati 10e.

hvala!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
oprosti ampak ali se ti zdi da imam čas poleg rednega dela, družine, civilne iniciative in otroških nalog še raziskovati za celo slovenijo kje je signal, kakšen je, s kakšno močjo seva oddajnik in ali je to sevanje škodljivo,... žal ima dan le 24 ur,...

v primeru da te zanimajo detajlni podatki se obrni na mail info@simobil.si kjer se bodo dekleta pozanimala kaj in kako in ti dala konkreten odgovor.

l.p. b

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Razočaran nad Simobilom. Takšen je kot Siol pri internetu. Vse kar znajo ponuditi, so ugodnosti...ugodnosti..ugodnosti...za nove naročnike. Kakšen bullshit.

Kje pa je kakšna nova storitev? Karkoli novega? Resno, karkoli?
confused-1.gif

Internet mi dela za en drek v Ljubljani, signal švoh, če pa je ok, dela POOOOČAAAASSSSIIIII.....

Naslednji telefon, ko ga bom kupoval, presedlam na Mobitel nazaj...

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
prijatelj moj,...
kaj trenutno si.mobil ponuja novim naročnikom?,... in kaj starim?
za nove naročnike,...orto u nulo, orto barry z dvema berrijema po nižji ceni
za stare naročnike retention, menjava paketa na višji paket brezplačno
za oboje vsake toliko časa novi telefoni

storitve,... pričakujem nove,... a ne obljubljam kot tuš,... leto storitev
uf-1.gif

omrežje,... omrežje se nadgrajuje a ne gre tako kot bi vsi želeli izboljšanja so a ne gre iz danes na jutri

l.p. b

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Borovnica, si videl reklamo za instant internet po televiziji?

"Internet, ki dela"
evil.gif

... "in to hitro"
cheer.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
hvala sem videl,... videl pa sem tudi parodijo na tale oglas,...
hysterical-1.gif

a ni za na forum,...

b

p.s.
poznam vsaj enega, ki si s tem ne more pomagati,...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.