Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
22. jul 2007
13.563
1.744
113
124
bejž
zmaga.gif
LPWWY

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Malo offtopic malo šale..: borovnica, si ti našel tisto paradajzarico v gozdu v bližini borovnice?
smile-1.gif

Bo pokalo pri simobilu
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
paradajzarce, imamo pri nas na vrtu ne v gozud,...

bombardiranjeborovniškegaviadukta.press

ursek

Zelenc'
7. dec 2008
23
0
1
Kaj mi lahko kdo pove naslednje. OMNIA kupljena pri simobilu je zaklenjena na samo simobilovo omrežje ali deluje na vsa?

Lp

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Nekdo je že omenil, da niso zaklenjene...

BTW... Se dela kaj na simobilu, prihaja kaj v kratkem?

Nazadnje urejeno:

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Pozdravljeni!

Ali mogoče kdo ve, kdaj bo pri Simobilu na voljo Xperia X1?. V podjetju imam 15 telefonskih številk pri Simobilu. Mesečno plačujemo račune po 2.000,00 EUR, pa kadarkoli vprašam našega skrbnika pravi, da nima nobenih podatkov. Počasi jih imam dovolj. Če se postavim na svoje mesto, v kolikor bi se mi tako obnačali do naših strank bi že davno zaprli podjetje.

Verjamem, da so težave z dobavitelji ampak glede na to, da je Xperia X1 v Nemčiji naprodaj od septembra ne verjemem, da je to pravi odgovor. Še posebno ne, ker vem, da oprava Simobila dobesedno razdaja te iste telefone svojim poslovnim partnerjem. Torej, ali mogoče kdo ve povedati, kdaj je ta telefon za pričakovati? Resno razmišljam, da vse skupaj storniram in grem na Mobitel pa kupil HTC, ki ga Simobil tudi nima.

Hvala.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Tudi jaz sem mislil, da bo simobil že takoj na začetku leta odgovoril na paket đabest...ali pa vsaj ponudil kake hude telefone... Pa ni enega in ne drugega.... odgovor bo verjetno "kmalu"...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.989
113
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:

Verjamem, da so težave z dobavitelji ampak glede na to, da je Xperia X1 v Nemčiji naprodaj od septembra
Hvala.

To pač ni res. septembra nihče ni imel tega telefona, razen parih prototipov in smo bili že krepko v novembru, da so prišli do njega tisti, ki ga niso imela že par mesecev v prednaročilu. Po drugi strani pa tudi verjamem, da Simobil nima teh telefonov v skladišču in jih ne da ven samo zato, da nervira zainteresirane ljudi. to zdaj karikiram seveda, ampak dokler se xperie ne bo dalo dobiti drugače kot na "sivem" trgu v sloveniji, je tudi simobil (ali mobitel, lahko pa povprašaš na tušmobil, kjer s tem nimajo problemov) ne bo imel v ponudbi.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Jabe, moj poslvni partner, ki je zaposen v BASF AG ga je septembra dobil za služben telefon. Pa ne samo on, ampak cel oddelek. Sem ga videl na lastne oči. S tem, da jim je podjetje zakleniklo fotoaparat, bluetoth in dodali neke varnostne lemente glede pošte zaradi onemogočanja industrijske špionaže.

Drugače pa se strunjam s teboj, ne morem pa se strinjati, da nekomu, ki letno pusti na Simobilu 15.000,00 EUR ne morejo povedat, alo bo ta telefon ta mesec, druge mesec ali pa ga sploh ne bo. Pa s tem, da je veliko uporabnikov, ki pustijo pri njih še več denarja. Ko sem jih pa vprašal, če lahko dobim HTC Dimond Pro pa pravijo, da tega nimajo v ponudbi. Ne vem... Če stranka pri meni pusti letno 15.000,00 EUR (pa letno naredimo cca. 4Mio prometa, kar pomeni, da mi 15.000,00 ni usodnih) mu grem jaz osebno v trgovino, kupim telefon in mu zaželil srečno telefoniranje še naprej...

Sem tukaj bral poste o tem telefonu pa vidim, da ga ti uporabljaš. A si zadovoljna z njim?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.989
113
Uradno in v prvi državi Švedski je telefon ven prišel 30 septembra. prej je bilo na voljo nekaj prototipov. Prvi v Angliji so dobili telefon 25. oktobra. Nemci ne vem kdaj so ga dobili, ampak sigurno za švedi. večina telefonov je narejena po 42. tednu v letu 2008 (kar je bilo oktobra). če je imel že septembra, je imel najverjetneje prototip saj tudi tisti, ki so v septembru dobili telefon za review, so vsi dobili prototip. v glavnem, vsekakor ni za posploševati, da je simobil talal septembra telefone zastonj. v to, kako politiko ima simobil glede tega, kdaj in kako dobiva telefone in komu, če sploh, se to v naprej govori, pa se ne bom spuščala. ali je dobra ali ne in kako se obnese vejo samo oni.

Drugače pa...
Telefon je super. sem se prej otepala WM na vse pretege. zmeraj sem mislila, da gre skupaj s počasnostjo in nestabilnostjo v prvi vrsti in ubogo uporabniško izkušnjo v drugi. slednje mogoče do neke mere drži (če imaš sedaj wm, veš o čem govorim), ampak baje se bo z wm 7 tudi to uredilo, xperia ga bo pa brez dvoma zmogla. drugo kar me je skrbelo, je bila pa kakovost sliderja. po sicer šele enem mesecu a kar nekaj igranja lahko rečem, da je kot prvi dan. če te pa kaj bolj določenega zanima, pa le vprašaj.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.