Čudno...jest sem zadnjič 5 pik klical pa jih pol ure nisem mogel dobiti...potem so imeli pa stalno zasedeno.
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Dela dela, samo številko moraš zbrisati iz črne liste v telefonu
Citat:
Uporabnik miki331 pravi:
Govorim o prodajnih mestih Maxi, Lab, Šiška, Lab, Čopova in še en BTC. Oglasili so se samo v 5 Pik
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
na Si. se ne rabi en mesec da se prekine pogodba,...razen če je v tvojo korist (npr. manjka en mesec do konca vezave).
l.p. b
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Vezava je na številko in ne na aparat / SIM kartico. Če aparat izgubiš, kupiš novega in dobiš novo SIM kartico z isto številko.
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
na Si. se ne rabi en mesec da se prekine pogodba,...razen če je v tvojo korist (npr. manjka en mesec do konca vezave).
l.p. b
1.12. 2008 sem pri posredniku od Simobila podal prošnjo za prekinitev pogodbe, ki sem jo sklenil pred 4imi meseci (40€ bonusa). Ker so mi ukradli telefon, želim preklicati pogodbo, plačati pogodbeno kazen in na novo narediti pogodbo + vzeti telefon. Zagotovili so mi, da bo reklamacija trajala nekje 14 dni. 22.12. sem prejel sms sporočilo, da so prejeli mojo reklamacijo in da jo bodo rešili v nadaljnih dneh.
Kaj je treba toliko kompliciranja, če se stranka strinja z vsemi členi, ki so zapisani za prekinitev pogodbe?
Citat:
zakaj se pa ne da samo vklopit opcije mobilni internet in ne da MORAŠ sklenit za vsaj 1 leto. recimo da jz zdej to vzamem, čez en mesec pa zgubim mobitel ali pa mi ga kdo ukrade, potem MORAM pa še 11mesecev plačevat neki kar ne bom uporabljal.
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
l.p. b
1.12. 2008 sem pri posredniku od Simobila podal prošnjo za prekinitev pogodbe, ki sem jo sklenil pred 4imi meseci (40€ bonusa). Ker so mi ukradli telefon, želim preklicati pogodbo, plačati pogodbeno kazen in na novo narediti pogodbo + vzeti telefon. Zagotovili so mi, da bo reklamacija trajala nekje 14 dni. 22.12. sem prejel sms sporočilo, da so prejeli mojo reklamacijo in da jo bodo rešili v nadaljnih dneh.
Kaj je treba toliko kompliciranja, če se stranka strinja z vsemi členi, ki so zapisani za prekinitev pogodbe?
Citat:
Uporabnik BossM pravi:
Glede na to, da naj bi v prenovljenem Si.Mobilovem centru v MB postavili Applov kotiček in da je sedaj Si.Mobil uradni servis za Apple, se morda obeta uradno v SLO iPhone???