Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Dela dela, samo številko moraš zbrisati iz črne liste v telefonu
smile-1.gif

Jo je S! pozabil zbrisat al so jo pa namenoma tja dal
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Pol imajo gužvo že dva meseca. Dej no mir, sem jih jaz tudi klizaril kot osel, se ni nihče oglasil, ko sem pa tja prišel, so se pa po jajcih praskal.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
na Si. se ne rabi en mesec da se prekine pogodba,...razen če je v tvojo korist (npr. manjka en mesec do konca vezave).

l.p. b

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
zakaj se pa ne da samo vklopit opcije mobilni internet in ne da MORAŠ sklenit za vsaj 1 leto.
bonk.gif
recimo da jz zdej to vzamem, čez en mesec pa zgubim mobitel ali pa mi ga kdo ukrade, potem MORAM pa še 11mesecev plačevat neki kar ne bom uporabljal.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.680
6.443
113
Vezava je na številko in ne na aparat / SIM kartico. Če aparat izgubiš, kupiš novega in dobiš novo SIM kartico z isto številko.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
na Si. se ne rabi en mesec da se prekine pogodba,...razen če je v tvojo korist (npr. manjka en mesec do konca vezave).

l.p. b

1.12. 2008 sem pri posredniku od Simobila podal prošnjo za prekinitev pogodbe, ki sem jo sklenil pred 4imi meseci (40€ bonusa). Ker so mi ukradli telefon, želim preklicati pogodbo, plačati pogodbeno kazen in na novo narediti pogodbo + vzeti telefon. Zagotovili so mi, da bo reklamacija trajala nekje 14 dni. 22.12. sem prejel sms sporočilo, da so prejeli mojo reklamacijo in da jo bodo rešili v nadaljnih dneh.

Kaj je treba toliko kompliciranja, če se stranka strinja z vsemi členi, ki so zapisani za prekinitev pogodbe?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Vezava je na številko in ne na aparat / SIM kartico. Če aparat izgubiš, kupiš novega in dobiš novo SIM kartico z isto številko.

ja, ampak kaj če ne bi kupil istega? point je da si prisiljen v enoletno naročnino pa če ti je to všeč ali pa ne.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:

l.p. b

1.12. 2008 sem pri posredniku od Simobila podal prošnjo za prekinitev pogodbe, ki sem jo sklenil pred 4imi meseci (40€ bonusa). Ker so mi ukradli telefon, želim preklicati pogodbo, plačati pogodbeno kazen in na novo narediti pogodbo + vzeti telefon. Zagotovili so mi, da bo reklamacija trajala nekje 14 dni. 22.12. sem prejel sms sporočilo, da so prejeli mojo reklamacijo in da jo bodo rešili v nadaljnih dneh.

Kaj je treba toliko kompliciranja, če se stranka strinja z vsemi členi, ki so zapisani za prekinitev pogodbe?

Men se tole zdi bolj kot lenoba posrednika, ki je pozno oddal tvojo reklamacijo. Vse take stvari je najbolje reševati direktno, brez posrednika.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> ja, ampak kaj če ne bi kupil istega? point je da si prisiljen v enoletno naročnino pa če ti je to všeč ali pa ne.

Kje si prisiljen v enoletno narocnino? Ce nisi vzel nobene druge ugodnosti... potem pomoje ahko prekines naslednji dan... vendar vsaj za tekoci mesec pomoje ne dobis povrnjenih stroskov...

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ja, sam on je, če sem prav zasledil, vzel ugodnost 40 € namesto novga telefona in se s tem vezal za 24 mesecev. Kolk ma pa kazni, mu pa na aneksu piše.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sem odgovarjal Don Corleoneju, ki ga je zanimalo nekaj drugega...
smile-1.gif

Citat:
zakaj se pa ne da samo vklopit opcije mobilni internet in ne da MORAŠ sklenit za vsaj 1 leto. recimo da jz zdej to vzamem, čez en mesec pa zgubim mobitel ali pa mi ga kdo ukrade, potem MORAM pa še 11mesecev plačevat neki kar ne bom uporabljal.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:

l.p. b

Sploh ne vem zakaj sta pisala reklamacijo, takoj bi ti prekinil naročnino( ponavad traje 1dan ), ti bi pa plačal pri zadnji položnici opravljene pogovore in pogodbeno kazen. Kakor vem gre tako. Ti bi lahko že naslednji dan sklenil novo naročnino.
Verjetno je mislil, da hočeš obdržat isto številko.

BossM

Zelenc'
7. sep 2007
12
0
1
LJ
Glede na to, da naj bi v prenovljenem Si.Mobilovem centru v MB postavili Applov kotiček in da je sedaj Si.Mobil uradni servis za Apple, se morda obeta uradno v SLO iPhone???

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Citat:
Uporabnik BossM pravi:
Glede na to, da naj bi v prenovljenem Si.Mobilovem centru v MB postavili Applov kotiček in da je sedaj Si.Mobil uradni servis za Apple, se morda obeta uradno v SLO iPhone???

Applov kotiček je že postavljen. Sem se prejšni teden igral z njihovimi igračami in edino kar sem pogrešal je bil zloglasni ajfoun. Očitno še nima za vinjeto
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.