Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
borovnica... kaj si delu prejšn tedn na T-2ju?
smile-1.gif

tebe sem iskal za
nahrung002.gif
pa ni bilo nič od tebe,...

b

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Mora počakat, da mu zamenjajo v ta nov paket, da ne bo S! plačval 25 centov za klic v T-2
evil.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Ja, sam on je, če sem prav zasledil, vzel ugodnost 40 € namesto novga telefona in se s tem vezal za 24 mesecev. Kolk ma pa kazni, mu pa na aneksu piše.

v bistvu sem prvič naročnik in je nekje 15 mescev od te vezave ( vzel nokio N70 za 80€). piše pa na pogodbi: pogodba o zagotovitvi posebne ugodnosti. sej to ne pomeni da je potem vezava za 1 leto nujna ane?

Kaj pa sploh rabim zraven, ko grem v njihovo poslovalnico naročit to opcijo mobilni internet?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če želiš nov telefon potem boš imel doplačilo,... za vklop mobilnega interneta v poslovalnici potrebuješ osebni dokument, emšo in davčno,...

b

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Za naročit to opcijo, po moje, nisem točno gledal na strani, nisi vezan na 12 ali 24 mesecev, ampak do napovedane prekinitve. Če pa vzameš USB modem, potem pa se vežeš 24 mesecev.
Isto kot pri telefonu. Dobil si subvencioniran telefon (zagotovitev posebne ugodnosti) v višini rečmo 120 € (200-80). Če predčasno vzameš nov telefon/prekineš razmerje, plačaš preostalo vrednost ugodnosti (120/730*št. dni od vezave), ene 45 € pri tebi poleg cene novega telefona v akciji. Po 18 mescih je pa nov telefon po redni subvencionirani ceni, brez doplačila. Star aneks pa se ti skensla.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
ne ne, nič telefona. mam TyTN II in nerabim drugega. samo to funkcijo bi vklopu ker bi s tem prišparal 6€
tongue-1.gif

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>za vklop mobilnega interneta v poslovalnici potrebuješ osebni dokument, emšo in davčno,...

Upam, da si samo ti neobveščen o potrebnih dokumentih.
smirk-1.gif

ZeKOM namreč že več kot leto dni dovoljuje samo davčno številko (za fizične osebe), ne pa tudi EMŠO.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik MojcaG pravi:
>za vklop mobilnega interneta v poslovalnici potrebuješ osebni dokument, emšo in davčno,...

Upam, da si samo ti neobveščen o potrebnih dokumentih.
smirk-1.gif

ZeKOM namreč že več kot leto dni dovoljuje samo davčno številko (za fizične osebe), ne pa tudi EMŠO.

na vpogled pa mora biti tudi osebni dokument na katerem pa je tudi EMŠO
smile-1.gif

I

Izbrisan uprabnik 4452

Ima omnia kupljena pri simobilu slučajno odtisnjen vodafone znak in kdo je uradni serviser?

clubart

Zelenc'
28. dec 2008
3
0
1
Kdaj HTC Touch HD ?

Ali sploh bo, je v planu, podatek rabim nujno, ta telefon mi je velika želja, zanj sem pripravljen menjati operaterja, pa čeprav sem pri simobilu od l.99!

clubart

Zelenc'
28. dec 2008
3
0
1
Zanima me v primeru nakupa v Avstriji, ali so potem Windowsi nemški?

Vseeno me pred takšno zadevo zanima ali ga ima Simobil v planu? na centru za pomoč uporabnikom ne vedo nič.

Ve kdo kaj?

Blastx

Zelenc'
17. sep 2008
22
0
1
S! ima res lepo darilo za novo leto, da za NOVE predplačnike vrne znesek nakupa v obliki pogovorov.
Zato sem si kupil še en lep telefon, ki ga bom morda podaril naprej komu za novo leto SIM kartico bom pa obdržal.
Resnično me je pa vrglo na rit da lahko za 0,15 € lahko kličem na vsa omrežja prek te predplačniške kartice na tarifo HALO SMS.
To pomeni da za 89€ kolikor sem dal za telefon Samsung M300 lahko kličem 593minut. Kar pa je zame kot študenta zagotovo vsaj za pol leta pokrito.

Bi pa prosil koga, ki je že napolnil svoj predplačniški račun za 20€, če mi lahko podari kodo od te uporabljene kartice, in njemu bo znesek podvojen, pa še meni se bo povišal.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.