Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
In kaj ima to zveze z novo pri Simobilu?
confused-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kaj če bi si vi zaposleni pri operaterjih odprli svojo temo z naslovom mi mamo daljšega al pa kaj takega pa se tam not prepucavali ko pa da serjete tu ?
evil.gif
Se podpišem pod zgornji postm vendar imam jaz najdaljšega
grims-1.gif

Mobitel zaupanja vreden operater

1. oktober 2008 - Družba Mobitel je prejela ugledno priznanje Trusted Brand 2008, za uspešni tržni nastop pa še naziv Superbrands. Kakovost ponudbe vodilnega slovenskega operaterja je potrdila tudi neodvisna raziskava revije Connect, ki je potrdila najboljšo kakovost Mobitelovega omrežja v primerjavi z ostalimi domačimi mobilnimi operaterji.

Družba Mobitel je prejela laskavi naziv Trusted Brand 2008 v kategoriji ponudnikov mobilne telefonije, ki jo je na podlagi lastne raziskave podelila revija Reader's Digest Slovenija. Omenjena revija je slovenska izdaja mednarodne revije Reader's Digest, ki raziskavo o zaupanju potrošnikov blagovnim znamkam v številnih evropskih državah izvaja že vrsto let. Letos je potekala v kar 18 evropskih državah, Slovenija pa je v njej sodelovala drugič. Tokrat prvič tudi s kategorijo ponudnikov mobilne telefonije, v kateri je priznanje Trusted Brand 2008 v ostri konkurenci prejel prav Mobitel. Poleg tega je strokovna žirija, ki na podlagi tržnih raziskav najbolj uspešnim podjetjem podeli naziv Superbrands, Mobitel izbrala še za eno izmed najbolj prestižnih slovenskih blagovnih znamk in ji podelila omenjeni naziv.

V družbi Mobitel so zaupanja in pohvale svojih uporabnikov ter širše javnosti nadvse veseli. Zaupanje potrošnikov potrjuje, da je usmeritev podjetja tako v njegovem razvoju kot tudi ponudbi in skrbi za uporabnike pravilna.

Mobitel se želi od ostalih ponudnikov mobilnih telekomunikacij na trgu razlikovati po visoki kakovosti ponudbe in lastnem razvoju storitev, ki predstavljata pomembna temelja, na katerih gradi zadovoljstvo uporabnikov. Da je temu res tako, poleg priznanja Trusted Brand potrjuje tudi raziskava, ki jo je za slovensko revijo Connect izvedlo nemško podjetje P3 Solutions. Ta je neizpodbitno pokazala, da je od vseh slovenskih mobilnih omrežij prav Mobitelovo najbolj kakovostno, tako glede samih klicev kot tudi tehnološko bolj zahtevnega prenosa podatkov. S tem je Mobitel prejel še priznanje Najboljše tehnično omrežje revije Connect.

V družbi Mobitel si bodo tudi v prihodnje prizadevali ohraniti vlogo enega najbolj naprednih mobilnih operaterjev in uporabnikom vedno znova nudili najbolj kakovostno uporabniško izkušnjo, ki predstavlja osnovo uspeha blagovne znamke Mobitel.
cheer.gif

in dej mi povej kaj ma to veze s novo pri simobilu??? jst je ne vidim nobene povezave s to temo
evil.gif

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Jej, hec je bil! Zaradi mene se lahko pobriše. Na živce mi že gre smetenje tega Tušmobilovega obsedenca. Upam, da ima vsaj kaj od tega. Če nima, naj poišče prvo drevo pa se
uf-1.gif
.

Nazadnje urejeno:

nix

Pripravnik
8. maj 2008
40
0
6
kdaj bo pa se kaj na simobilu pojavo Htc touch Diamond?? so ze znane kakemu insajderu cene?

pa ne mi zdaj kak je pri ostali operaterjih, samo zanima me kdaj in za koliko zgoraj omenjen mobilnik

Lp

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Ortoberi ali Orto Iber?
hysterical-1.gif

Ne vem, če me impresionira njihovo poimenovanje zadnjih dveh orto paketov.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
A je to novo, da stane BlackBerry Pearl 8110 60 eur v prosti prodaji?

Rdece barve, hehe..

LP,
PIC

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.450
6.963
113
"beri"? orto u nulo nekako štekam (pomensko, ne pa smiselno), kaj pa pomeni "beri". okrajšava za kaj?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.450
6.963
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Blackberry >> berry >> beri
grims-1.gif

na to sem sicer pomislila, samo paket nima veze z blackberryem. niti ciljna skupina ni prava, se mi zdi, za kaj takega. Mora biti drugje hakeljc.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.450
6.963
113
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Rebus na IBER ?
smile-1.gif

Mnogo bolje
crazy1.gif

Ne vem no, najprej orto, polej itak, pol u nulo, zdaj pa iber. Paketi pa do 31. leta, ne 13. Pa ti se tudi verjetno za glavo držijo.
Tale BERI oz IBER. kako se zdaj to prav izgovori? izpadeš večji bebec, če rečeš IBER (v smislu, poglej ga ježka, ki misli, da je pameten, ko črke obrača) ali če rečeš BERI (v smislu, poglej ga ježka, k je tako neumen, da ne zna črk obrniti)? Če ni najboljše, da rečeš ta nov (sčasoma "un") paket za 19€.

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.450
6.963
113
Opa, se pardoniram. Prebrala sem samo "komu je namenjen", tabel'co in naslove. Moram se navaditi brati drobni tisk. Zdaj pa ime ima smisel in niti ni tako zgrešeno, pa še rebus je za češnjo na vrhu
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne spremljam 30 km dolgih klobas, ni casa pa tudi volje ne. Ce komu kaj ni vsec ima spodaj lep knof, kjer pise "opozori moderatorja".

EDIT: Pravzaprav je pa cas za novo temo, ta ni za nikamor vec.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.