Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
Koliko je resnice na tem, da N95 8GB pri Simobilu niso več dobavljivi?
Sam sem ga rezerviral pred 14 dnevi, sedaj pa ne vem, ali ga bom dočakal, ali bom "zvisu".

Če ima kdo insajderske informacije, bi ga prosil za pojasnilo.

@Borovnica - ali mogoče kaj veš o tem?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.450
6.963
113
No, kot rečeno sem bila v S! poslovalnici. Klicali so me pa od ne vem kod, ampak v imenu S!. Obrnili so me pa v vsakem primeru ali si je zmišljeval oni v poslovalnici ali tisti na telefonu. Ker mi je bilo dokaj vseeno, se nisem poglabljala kdo, problem z moje strani je, da si pač nekdo je.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Malo še počakaj, začetek oktobra lahko preseneti
wink-1.gif

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Frajerji007 pravi:

PS: kolk časa pa rabite da izračunate kodo za odklep telefona. Čakam že 2 dneva na kodo pa še nč. Vidm da odklepat ne marate, posebej če je to zaradi predčasne prekinitve na simobilu
smile-1.gif

smile-1.gif

Verjetno nekaj dlje časa traja, ker tvojega telefona odkleni.si ne podpira
evil.gif

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Frajerji007 lepo da imaš veliko časa in se ukvarjaš s konkurenčnim operaterjem,... ozadnja vodafonea ne poznaš niti ti ga ne bom razlagal,..

,... morda bi bilj pomislil na svojega operaterja in obljubljeno točo novosti, ki naj bi prišle letos jeseni,... zaenkrat od tega ni še nič, vsekakor pa pričakujem da boste kaj pokazali,... pa tudi vztrajno pričakujem odklop z mobitelovega omrežja da vidim koliko vas je v hlačah,...

lep večer iz si.mobila :)
bolje kasneje pa dobro stestirane storitve kot pa da ne bi nič delal pa bi se lahko konkurenca nas privoščila. To bi sam moral vedeti. Drugače pa sploh ne veste kako se bo začel ukinjati roaming za mobitel. Ukinil se bo roaming v dobro pokritih predelih, kjer ne bo še tušmobilovga signala v odročnih predelih bo mobitelov roaming bil tud še leta 2010 ali 2011. Razočarani?
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
res je res sem razočaran glede ukinitve nacionalnega rominga a kot sem že govoril v enem od drugih postov,...
vsa čast vašim lobistom,... vendar tudi oni ne morejo porihtati vsega,...

b

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
KSZ
Mene pa zanima zakaj S!mobil z opcijo mobilni ne ''dovoli'' klicati svojim strankam po enotni ceni 10 centov.
In postavlja neke višje cifre?

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Uporabnik halo pravi:
KSZ
Mene pa zanima zakaj S!mobil z opcijo mobilni ne ''dovoli'' klicati svojim strankam po enotni ceni 10 centov.
In postavlja neke višje cifre?
Asimetrija?

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Frajerji: storitve ste napovedovali že 10 in več mescev nazaj, leto 2008 bi naj bilo leto storitev. Pa nič ne kaže na to...

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
bo za to ko pride čas. Mobitel svoje storitve testira več kot pol leta.

Pred začetkom delovanja Tušmobil ste jebal in pljuval ker dolgo še ni prišel na trg. Potem pa ko je prišel an trg in dal ven program za izdelavo računov še nestestiran ste pa vsi govort začel zakaj so prišli na trg če nimajo osnovnih funkcij poštiman. To je zame dvoličnost. Prav ista zgodba se bo ponovila če bo tušmobil dal eno nestestirano storitev ven.

Iz napak so se veliko naučili. Sploh noben pa ni rekel točno določenga datuma katera stvar bo pršla. Uporabnikom se lahko pove kakšne stvari bodo bile, če je to za 1 mesec ali za 2 leti. Plus tega se ene storitve ne vidijo. Tušmobilovci lahko pošiljajo SMSe v čez 600 omrežij po svetu, simobil pa le tam kjer imajo sklenjen roaming. Zakaj vi nimate tega?

Sej ste pri simobilu tud napovedali moneto pa iz te moke še ni kruha. To je ista zgodba. Pol zakaj niste še Mobilne TV ven spravil? Zakaj 1 leto kasneje dajete stvari ven kot naprimer mobitel? ne klatit neumnosti.

Tolikokor kot je tušmobil dal ven to leto storitev jih simobil ni.

naj naštejem samo najpomebnejše: balkan ekspress, Tušmobil NFC, tuškabina, pošiljanje SMS v čez 600 omrežij, brezplačen SMS poklič nazaj, SMS zgrešen klic, preverjanje računa za naročnike, in še bi se kaj našlo.

Če Tušmobil prej Mobilno TV ali katerokoli novo storitev ven dal se mal zamislite. On je na trgu 1 leto, vi 9 let. ČE se strinjaš mora 1 leto operater zagotoviti osnovne storitve, šele potem nekaj bau bau. se strinjaš?

ob začetku delovanja je vaš direktor simobila rekel, ker je imel Tušmobil zelo malo roamingov : Pa naj uporabniki gostujejo v Franciji, kjer še nimajo roaminga.
Še ni minilo 1 leto imamo v Franciji sklenjenih z vsemi 3 operaterji
smile-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Smart20 se meni ne splača.
Ne pokurim tolko za telefon. Poleg 20 eurov, bi moral dodatno plačati še vse klice v ostala omrežja.
In ravno tle ke ''haklc'' v tem paketu.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
frajerji 007 v vseh temah govorimo zgolj o enem,... preveč se hvalite in premalo naredite,... in marsikomu gre to na živce,...
si.mobil se s svojimi bodočimi projekti ne hvali in ne boš verjel tudi do monete bomo prišli prej ali slej, za zdaj pa je tu le si.nakup, ki pa je dejansko prozorna senca monete,... a vse ob svojem času,..

l.p. b

pa še nekaj nekje si omenil izdajanje računov,...
hysterical-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
kaj če bi si vi zaposleni pri operaterjih odprli svojo temo z naslovom mi mamo daljšega al pa kaj takega pa se tam not prepucavali ko pa da serjete tu ?
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kaj če bi si vi zaposleni pri operaterjih odprli svojo temo z naslovom mi mamo daljšega al pa kaj takega pa se tam not prepucavali ko pa da serjete tu ?
evil.gif

imaš prav imam pametnejše delo kot,....

b

Nazadnje uredil moderator:

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
evil.gif
Se podpišem pod zgornji postm vendar imam jaz najdaljšega
grims-1.gif

Mobitel zaupanja vreden operater

1. oktober 2008 - Družba Mobitel je prejela ugledno priznanje Trusted Brand 2008, za uspešni tržni nastop pa še naziv Superbrands. Kakovost ponudbe vodilnega slovenskega operaterja je potrdila tudi neodvisna raziskava revije Connect, ki je potrdila najboljšo kakovost Mobitelovega omrežja v primerjavi z ostalimi domačimi mobilnimi operaterji.

Družba Mobitel je prejela laskavi naziv Trusted Brand 2008 v kategoriji ponudnikov mobilne telefonije, ki jo je na podlagi lastne raziskave podelila revija Reader's Digest Slovenija. Omenjena revija je slovenska izdaja mednarodne revije Reader's Digest, ki raziskavo o zaupanju potrošnikov blagovnim znamkam v številnih evropskih državah izvaja že vrsto let. Letos je potekala v kar 18 evropskih državah, Slovenija pa je v njej sodelovala drugič. Tokrat prvič tudi s kategorijo ponudnikov mobilne telefonije, v kateri je priznanje Trusted Brand 2008 v ostri konkurenci prejel prav Mobitel. Poleg tega je strokovna žirija, ki na podlagi tržnih raziskav najbolj uspešnim podjetjem podeli naziv Superbrands, Mobitel izbrala še za eno izmed najbolj prestižnih slovenskih blagovnih znamk in ji podelila omenjeni naziv.

V družbi Mobitel so zaupanja in pohvale svojih uporabnikov ter širše javnosti nadvse veseli. Zaupanje potrošnikov potrjuje, da je usmeritev podjetja tako v njegovem razvoju kot tudi ponudbi in skrbi za uporabnike pravilna.

Mobitel se želi od ostalih ponudnikov mobilnih telekomunikacij na trgu razlikovati po visoki kakovosti ponudbe in lastnem razvoju storitev, ki predstavljata pomembna temelja, na katerih gradi zadovoljstvo uporabnikov. Da je temu res tako, poleg priznanja Trusted Brand potrjuje tudi raziskava, ki jo je za slovensko revijo Connect izvedlo nemško podjetje P3 Solutions. Ta je neizpodbitno pokazala, da je od vseh slovenskih mobilnih omrežij prav Mobitelovo najbolj kakovostno, tako glede samih klicev kot tudi tehnološko bolj zahtevnega prenosa podatkov. S tem je Mobitel prejel še priznanje Najboljše tehnično omrežje revije Connect.

V družbi Mobitel si bodo tudi v prihodnje prizadevali ohraniti vlogo enega najbolj naprednih mobilnih operaterjev in uporabnikom vedno znova nudili najbolj kakovostno uporabniško izkušnjo, ki predstavlja osnovo uspeha blagovne znamke Mobitel.
cheer.gif

Nazadnje uredil moderator:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.