Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Če bi hotel zamenjat paket iz Orto u Nulo v paket Brez vezave bi moral plačat
"strošek predčasnega nakupa telefona na današnji dan 03.09.2013 znaša 52.88 € ."?

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Jst bi pa kr pohvalu to novo opcijo, da dobiš popust, če ne vzameš telefona. Orto Bombastik za 2 leti 16 eur... čista zmaga
zmaga.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Še zmer ga TM Mingl 17 pele sct
wink-1.gif

Kaj mladi potrebujejo ? Neomejen prenos podatkov
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
A to misliš Mingl 17? Ker če izbereš opcijo free internet pol nimaš minute v druga omrežja.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Popusti ZELO dobrodošli. Je bil skrajni čas, da v tem skopirajo Tušmobila. Tako lahko končno se rešimo teh blesavih subvencij tudi pri Simobilu in preprosto vzamemo popust in kupujemo telefone v prosti prodaji, ker un popust, ki so ga prej imeli, je bil bolj tako tako.

Nikjer pa ne piše, ali lahko kadarkoli tekom vezave z popustom prekineš brez stroškov in se vežeš z vezavo z telefonom, to bi blo skorja nujno meti, drgač ni več vse tako svetlo.

Sami paketi pa so samo prenovljeni in nič kaj bolši ni tadrag, so pa ugodni tisti cenejši. Glavna kritika seveda, da je še vedno samo 1GB prenosa, natacenejših dveh pa interneta nimaš kej iuporabljat sploh.

Nazadnje urejeno:

mel

Zelenc'
15. dec 2009
17
0
1
Ja za tiste katerim je 1gb dovolj je to dober paket, za tiste ki nam pa ni dovolj, pa nič posebnega :-(

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ostali si dokupite opcijo,.. kje je tu problem? mobilni internet ni namenjen torrentom,..
jaz imam skupni promet nz wifijem ne več kot 3GB,.. od tega 750 MB na mobilnem internetu,..za glavnino je 1GB čez in čez zadosti, ostali bomo pa doplačali če bomo rabili,..
b

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.025
342
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zanimivo, da se cena mesecne narocnine razlikuje glede na to, ali se vezes za 12 ali za 24 mesecev
smile-1.gif
... Recimo najdrazji Orto Bombastik je brez vezave 19,99€ mesecno, ce zraven NE vzames mobilnika in se vezes za 12 mesecev, je narocnina 17,59€, ce se vezes za 24 mesecev pa samo se 15,99€ ... Torej v primeru, da se vezes za 24 mesecev, je razlika v tem odbobju 96€, ce se vezes za 12 mesecev, pa je razlika v tem obodju 28,8€

Slabo pa je to, da je prikljucnina 12,20€ in v primeru prehoda iz kateregakoli paketa je treba pristeti se strosek 20€
frown-1.gif
pač podobna zadeva kot pri Tušmobil 10 ali 25% popust na naročnino.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.142
355
83
Goriska
Sam sem tudi imel mingl17 ravno zaradi "neomejenega" interneta, vendar sem kmalu sel nazaj na simobil, ker pri tusu in edge (tus pri nas nima 3g pokritosti) povezavi mi neomejen internet ni kaj dosti pomagal.

mel

Zelenc'
15. dec 2009
17
0
1
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ostali si dokupite opcijo,.. kje je tu problem? mobilni internet ni namenjen torrentom,..
jaz imam skupni promet nz wifijem ne več kot 3GB,.. od tega 750 MB na mobilnem internetu,..za glavnino je 1GB čez in čez zadosti, ostali bomo pa doplačali če bomo rabili,..
b

Se strinjam Borovnica. Kot zvesti uporabnik simobila (beri cela družina) nekatere stvari pač spregledam, kot je zaračunavanje sms-ov v tujino po 15 centov (no to ima sedaj tudi mobitel). Mobilni internet uporabljam za razne stvari, največ pa ga pokurim z gledanjem televizije (pa ne mi sedaj o tem, da to res ni potrebno) in ne za torente. Čakal sem na prenovo orto paketov in glede na svoj paket preprosto zame dočakal nič pretresljivega. Glede dokupa interneta pa mi prosim povej cenejšo varianto od itak džabesta 2000 z dokupom mobilni internet 5 GB za skupaj 29 eur. Če pri Simobilu obstaja taka možnost, potem se priporočam. Najbližja opcija po mojem vedenju je preprosto zame plus opcija mobilni internet 3 GB, ki pa je dražja varianta in z manj vključenega interneta, na žalost.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Ow hvala. sem popolnoma spregledal. Sem gledal le tam kjer so samo orto paketi... Pa še to sem gledal, a kakšne nokie 920 pa simobil sploh nima? Al jo le jaz spet ne najdem? Al bo zdaj katera nova?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.142
355
83
Goriska
Ja, pri meni doma edino simobil deluje brezhibno na 3g omrezju, je pa res da imamo bazno sele priblizno 2 leti, prej pa sploh nismo imeli nobenega signala, razen mobitela.

Tako, da trenutno je pri nas najboljse simobilovo omrezje (tudi nobenih izpadov nikdar).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Super, samo da si našel oparaterja, ki ti dela zanesljivo. Kdo bi si mislil, da bo leta 2013 to še vprašanje...

Nazaj na temo - glede teh neomejenih klicev in SMS-ov - predvidevam, da obstaja kak droben tisk. Recimo polovico vsega v Simobil ali kaj takega?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Nazaj na temo - glede teh neomejenih klicev in SMS-ov - predvidevam, da obstaja kak droben tisk. Recimo polovico vsega v Simobil ali kaj takega?
. To bo dodano cez cca mesec dni, ko se folk veze za dve leti.
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.