Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ali se javiš za pomagat nastavljat ?
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
V tole pa jaz nisem cisto preprican... Razen ce Symbian uporablja drugacen encoding ali signalling kot ostali telefoni...
Js mam Omnio HD in imam v vsakem sporočilu šumnike in v vseh sporočilih mi šteje šumnik kot eno črko. Symbian S60 5th edition je gor.
Ampak ko to potem posljes, jih poslje bodisi kot navadne znake brez stresic... ali pa poslje vec sporocil... Kako se obnasa pa nastavis v nastavitvah pri sporocilih... in sicer je pri Nokiah tocka "Kodiranje znakov", kjer imas na voljo "omejena podpora" ali "popolna podpora" ...
Kako je to pri Samsungu pa ne bi vedel ...
Ja skoraj da, ker ti jih tudi pošlje kot krilate znake. Če imaš na omejeno, lahko cel dan strešice klofaš pa jih bo ob pošiljanju pobril.Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Isto je pri Omnii...itak je ta OS isti kot na N97, 5800 itd. imam pa nastavljeno na omejeno podporo...če imam nastavljeno na popolno mi šteje šumnike kot več črk.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Ja skoraj da, ker ti jih tudi pošlje kot krilate znake. Če imaš na omejeno, lahko cel dan strešice klofaš pa jih bo ob pošiljanju pobril.Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Isto je pri Omnii...itak je ta OS isti kot na N97, 5800 itd. imam pa nastavljeno na omejeno podporo...če imam nastavljeno na popolno mi šteje šumnike kot več črk.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Je ze kdo prisel v kaksen Si.mobil center in prinesel pet burekov ter hotel placati mobilnik?
V Leclercu je ravno v akciji
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
pa pejdi na tusmobil
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
pa pejdi na tusmobil
In kaj ma s tem Tušmobil?
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
pa pejdi na tusmobil
On ma jogurt
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
pa pejdi na tusmobil
Slabe povezave ste najdel. Tušmobil ma tud jajca recimo. Nekateri namesto njih samo prašnike.