Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sorry pa brez zamere .Je že kar krepko čez 100 komadov šlo čez moje roke gsm-jev .Od testov do debrand , spreminjanje language itd.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ali se javiš za pomagat nastavljat ?
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
V tole pa jaz nisem cisto preprican... Razen ce Symbian uporablja drugacen encoding ali signalling kot ostali telefoni...

Js mam Omnio HD in imam v vsakem sporočilu šumnike in v vseh sporočilih mi šteje šumnik kot eno črko. Symbian S60 5th edition je gor.

Ampak ko to potem posljes, jih poslje bodisi kot navadne znake brez stresic... ali pa poslje vec sporocil... Kako se obnasa pa nastavis v nastavitvah pri sporocilih... in sicer je pri Nokiah tocka "Kodiranje znakov", kjer imas na voljo "omejena podpora" ali "popolna podpora" ...

Kako je to pri Samsungu pa ne bi vedel ...

Isto je pri Omnii...itak je ta OS isti kot na N97, 5800 itd. imam pa nastavljeno na omejeno podporo...če imam nastavljeno na popolno mi šteje šumnike kot več črk.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Isto je pri Omnii...itak je ta OS isti kot na N97, 5800 itd. imam pa nastavljeno na omejeno podporo...če imam nastavljeno na popolno mi šteje šumnike kot več črk.
Ja skoraj da, ker ti jih tudi pošlje kot krilate znake. Če imaš na omejeno, lahko cel dan strešice klofaš pa jih bo ob pošiljanju pobril.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Ja skoraj da, ker ti jih tudi pošlje kot krilate znake. Če imaš na omejeno, lahko cel dan strešice klofaš pa jih bo ob pošiljanju pobril.

No sej zaradi mene naj jih, sam da jih jaz vidim
grin1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Je mobilni telefon visok strošek?

Tudi pri enaki porabi je verjetno možno prihraniti. Kdaj ste nazadnje preverili vaš paket?

Člani Kluba KD plus, ki ste že SiMobilovi naročniki, ste za obdobje enega leta deležni 10 odstotkov nižje naročnine na nove pakete ZAME in PODJETNI.

Če pri SiMobilu še niste, lahko pri sklenitvi nove naročnine prihranite kar 20 odstotkov v obdobju enega leta - tudi do 117,6 evrov. Paketi zame so sedaj prilagojeni vašim željam in vključujejo klice po 0 EUR /min (znotraj Si.mobilovega omrežja ter v vsa druga mobilna in stacionarna omrežja).

Ponudba velja do 30. 4. 2011 za naročnino v obdobju 1 leta ob vezavi za 24 mesecev. Priključnina na paket je brezplačna. Ugodnost se lahko koristi le enkrat.

Ugodnost za člane Kluba KD plus

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
To je oglas za mlade (se bodo oglasili nekateri). Ja no...tako je...sedaj so bureki. V glavnem, saj je zraven legenda:=)
Se pa strinjam Davidoff.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.