A je možno, da so mi pri S!Mobilu malo čudno šteli SMS-e okrog novega leta. Glede na SMS sem imel informativno porabo dne 1.1.2011 ob 6:57 - 73 poslanih SMS sporočil. Predvidevam sicer, da tudi SMSi poslani 31.12 takrat še niso bili šteti, ampak to me niti ni motilo, me je pa presenetil naslednji pregled porabe in sicer stanje dne 2.1.2011 do 6:34 - 471 poslanih sporočil SMS. V tem času sicer nisem poslal nobenega sporočila ali pa mogoče enih par, tako da mi je jasno, da morajo biti to sporočila še od 31.12 in 1.1 zjutraj, vseeno pa se mi zdi cifra prevelika. Takrat sem res poslal nekaj čez 50 SMSov in en del teh mogoče dvakrat (ker je telefon javil message send failure in sem pritisnil Try again, pa so mi nekaterili javili, da so dobili 2x isto), tako da max 100 sporočil, ne pa 398 kot je zavedeno pri S!. Preveril sem še stanje na moj.simobil.si in piše da sem na vsako številko poslal po 3 SMS-e v isti minuti, kar je precej čudno in bi bilo edino možno, če bi se telefonu strgalo in bi dejansko vsak SMS-e poslal 3x, vendar sem preveril in je 3x napisano tudi za številko, za katero sem siguren, da je prejela le en SMS. Nekih problemov zaradi tega nimam, ker imam tako ali tako zakupljenih 1000 SMSov in te kvote do konca obračunaskega obdobja vseeno ne bo presegel, ampak me zanima kaj je s tem, predvsem pa ne bi rad, da bi se kaj podobnega zgodilo še kdaj po možnosti pri drugih količinah.