Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Enkrat letno (recimo za božička) ti morajo poraditi telefon v vrednosti najmanj 600€, ali pa ti omogočiti nakup le tega za 1€.Citat:
Uporabnik majaron pravi:
Ok čisto brez zafrkancije!
Kaj realno bi bilo za pričakovat od simobila ali katerega koli drugega operaterja če zapraviš 60€ na mesec?
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Enkrat letno (recimo za božička) ti morajo poraditi telefon v vrednosti najmanj 600€, ali pa ti omogočiti nakup le tega za 1€.Citat:
Uporabnik majaron pravi:
Ok čisto brez zafrkancije!
Kaj realno bi bilo za pričakovat od simobila ali katerega koli drugega operaterja če zapraviš 60€ na mesec?
operaterju pustiš na leto recimo 720€, pričakuješ pa 600€ subvencije,.. s 120€ razlike pa lahko operater dela kaj:
- omogoča nadpovprečno kakovost storitev
- vzdržuje obstoječo opremo in vlaga v razširitev omrežja
- nadgrajuje opremo
- plačuje lokacije za bazne, licence,..
- plačuje zaposlene
- daje subvencije za telefone
- uporabnikom daje ugodnosti in darila ob akcijah
- plačuje reklamo
-,...
- in nenazadnje omogoča lastniku dobiček,...
ja valjda,..
b
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Subvencioniran telefon ga nisem dobil po nobeni nižji ceni .Pa verjemi da poznam dosti visoke ljudi po funkciji na simobilu .Imam V.I.P. bi se lahko reklo . Ostalo pa vse drži kar si napisal v svojem postu .HVALA TUPLI
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Subvencioniran telefon ga nisem dobil po nobeni nižji ceni .Pa verjemi da poznam dosti visoke ljudi po funkciji na simobilu .Imam V.I.P. bi se lahko reklo . Ostalo pa vse drži kar si napisal v svojem postu .HVALA TUPLI
Ne bi se moglo tako reci - CE bi imel VIP paket, potem ne bi imel narocnine
P.S.: Prejsnji mesec sem imel 2.519 EUR racuna, en mesec prej pa 2.278. Mislis, da sem kaj dobil od operaterja za to?
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
drži, edino sms četudi jih pošlješ mesečno 30, je to kok? 12centov na sms = 3,6€ ?
no ja potem se splača vzeti 5€ smse pa mir....
Hehe, natanko tako. jaz sem upošteval 20% davka. Borovnica je pa preveč resno vzel moj sarkastični post in se preveč konkretno razpisal.Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Borovnica: v bistvu si narobe racunal
720 eur placa on, Simobil nato odvede 20% DDVja, kar mu znese ravno 120 eur
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ne bi se moglo tako reci - CE bi imel VIP paket, potem ne bi imel narocnine
P.S.: Prejsnji mesec sem imel 2.519 EUR racuna, en mesec prej pa 2.278. Mislis, da sem kaj dobil od operaterja za to?
Sami ti ne bodo nič ponudili. Jaz sem imel nekoč (before baby) tudi take račune in še višje. Takrat sem dobil tudi telefon, ki ga ni bilo v ponudbi. Brez skrbi, če imaš neprestano take račune, ti bodo tut iPhone zastonj dali pa če bodo borovnico v Trst poslali ponj, ker se jim splača. Da bi pa nekomu, ki komaj zakupljene količine pokuri, dajali še kaj drugega - japajade.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Takrat so si operaterji lahko privoščili subvencije na parate, ko si naročnino tako rekoč za brezveze plačeval.
Nič ne rečem ampak čudim se npr. kako Avstrijcem uspeva, npr. pred tedni ko sem bil v Španiji sem malo gledal te kanale ker druga ni bilo in dela operater DREI ter mislim da Orange kar lepe akcije, takrat je bilo kao božično. In so bili prav smešno nizki zakupi vsega skupaj ter "dobri" telefončki po 1€. Aja oni so večji in si lahko privoščijo