Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
KSZ

A mogoče kdo lahko potrdi, da na območju malce ven iz Gorišnice pri Ptuju (neko jezero) res nebi bilo Simobilovega omrežja? Zadnjič me kliče namreč kolega in pravi, da me prej ni mogel klicati dokler ni prišel v Gorišnico, ker ni imel niti najmanšega singala na GSMu. To skoraj ne morem verjeti, potem ljudje na tem območju sploh ne morejo imeti Simobil omrežje in jim ostane samo Mobitel?
Jaz sem doma v teh krajih in ni problemov s simobilovim signalom. Tudi recimo v kraju Markovci, kjer se nahaja to jezero za razliko od Mobitela, ki ima zelo slab signal, je Simobilov ignal zelo dober.

Verjemi mi, da za te kraje zelo dobro vem, kje ima kateri operater dober signal, ker zaradi službe dnevno po terenu uporabljam mobilni internet. Po ravninskih delih je Simobil super, ima pa probleme po Halozah in Slovenskih goricah (torej hribovit del).

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Eno vprašanje za Simobilovce.
Se je slučajno v zadnjem času "zagnala" nova postaja na Izlakah (občina Zagorje ob Savi)?

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Ker imam v službi (zaprt prostor) poln signal. Prej ga nisem imel skoraj nič (razen pri oknu).

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Na telefoni imam oznako E pri signalu. Pol je verjetno edge (telefon je star že ene 5 let).
Sam tako al tako ni važno. Razlika je med prej in sedaj. Prej nisem imel nič ali pa zelo malo signala v zaprtem prostoru. Signal sem imel edino pri oknu. Sedaj je pa na isti lokaciji poln signal. Sicer nisem toliko spremljal ampak se mi zdi, da je prej pri izpisu postaje pisalo Mlinše ali pa Trojane. Sedaj pa piše Izlake. Mogoče pa se tudi motim.
Sej ni nič kaj takega sam zanima me, če je kaj novega da sedaj dela tolk boljše.
smile-1.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Ja sej bo. Sam trenutno še "odplačujem" (beri vezava) telefon za mojo drago. Pol bo pa čas, da tudi jaz dobim kako novo igračko
smile-1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Eno vprašanje za Simobilovce.
Se je slučajno v zadnjem času "zagnala" nova postaja na Izlakah (občina Zagorje ob Savi)?
Na tej lokaciji je bila 17.12.2010 vklopljena nova BS. Če imaš telefon, ki podpira izpisovanje informacije o celici, potlej ti jo bo prikazalo.

Lp

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Se mi je zdelo ja, ker sedaj vleče po celi bajti poln signal.
smile-1.gif

Konč me bojo nehal zajebavat, ker sem vedno moral hodit k oknu, da sem imel signal.
grin1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Na telefoni imam oznako E pri signalu. Pol je verjetno edge (telefon je star že ene 5 let).
Sam tako al tako ni važno. Razlika je med prej in sedaj. Prej nisem imel nič ali pa zelo malo signala v zaprtem prostoru. Signal sem imel edino pri oknu. Sedaj je pa na isti lokaciji poln signal. Sicer nisem toliko spremljal ampak se mi zdi, da je prej pri izpisu postaje pisalo Mlinše ali pa Trojane. Sedaj pa piše Izlake. Mogoče pa se tudi motim.
Sej ni nič kaj takega sam zanima me, če je kaj novega da sedaj dela tolk boljše.
smile-1.gif

Ko sem tole prebiral sem se spomnil (imam 4 simke seveda različnih operaterjev v testne namene) in me zanima, če kdo ve, kako to da ima le simobil izpis imena celice na katero je trenutno "konektan" aparat??

Hvala&lp.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

ksz.

Je še kdo dobil od Mobitela SMS novoletno voščilo? (seveda mislim tiste, ki ste na Simobilu)

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Pri prekinitvi naročniškega razmerja, kako je z plačilom naročnine, katera se plačuje za mesec vnaprej? Mi vrnejo preveč plačano naročnino, ali moram pravočasno napovedati prekinitev naročniškega razmerja?

Kako je s prenosom številke? Kako pravilno postopati pri prekinitvi naročnine, da bom številko lahko prenesel k drugemu operaterju?

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Ko sklepaš novo naročniško razmerje pri novem operaterju, lahko zahtevaš prenos telefonske številke. Ob tem lahko izbiraš ali prekinjaš tudi naročniško razmerje, ali pa želiš še vedno plačevati naročnino. Torej s starim operaterjem glede prenosa telefonske številke ne počneš nič.

Če se pri novem operaterju odločiš za prenos telefonske številke z prekinitvijo naročniškega razmerja, potem ti pri starem operaterju ni potrebno storiti več nič, razen plačati še zadnji račun.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

ksz.

Je še kdo dobil od Mobitela SMS novoletno voščilo? (seveda mislim tiste, ki ste na Simobilu)
Jaz sem pred dnevi neki MMS (s sliko) od njih dobil.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.