Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Je kar precej akcij trenutno
smile-1.gif

Jutri pa še nov telefon
wink-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.444
113
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Zakaj pa ne? Baje je kar veliko zanimanje.
Nokia odpustila 560 programerjev

Zataknilo se je pri novem Nokiinem "pametnemu telefonu" N8, ki je na trg oktobra prišel z zamudo, ki so je botrovale programske težave. Podobne težave so nastopile tudi za tem, saj so mobilniki "zamrzovali" in jih ni bilo več mogoče ponovno zagnati.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Sestra jo je vzela danes! Telefon je presenetlivo hiter in odziven! Sem presenecen na njim! Slike pa dela boljse kot nekateri digitalci!
shocked-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ma saj so ti telefonči s tačem kar luštna zadeva samo kaj ko pa je to tudi vse... Tipkovnica je le tipkovnica...

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Sestra jo je vzela danes! Telefon je presenetlivo hiter in odziven! Sem presenecen na njim! Slike pa dela boljse kot nekateri digitalci!
shocked-1.gif

Glede slik se strinjam, res so hude. Ne morem se pa strinjat glede odzivnosti... polom. Sem pricakovala vec...

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ker vidim, da je nekaj ljudi od osebja simobil gor imam 2 vprašanji:

1. Po prenovi SiAsistent-a, mi zadnje 2-3 mesece ni delalo plačilo položnice preko Klika(položnice na dom ne prejemam;dobim samo na email)-obljubljal so mi da bo to odpravljeno v roku 1 tedna, kličem naslednji teden nič, sedaj že 2-3 meseca ne dela(prej je delalo vse OK-pred prenovo). Skratka nesposobnost na vrhuncu :S. Torej zanima me, kdaj bo to sedaj delalo?

2. nekaj sem slišal, da se razvija apps, za iPhone tako kot ima Mobitel->MONITOR; je kaj od tega res?

lp

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
So že bili popravki na N8 softwersko , hardwersko še bodo kmalu,je v pripravi.

Kaj ga boš kar nazaj poslal, da ti ga nadgradijo? Druge možnosti za hardwerski upgrade nekako ne vidim...

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Men nov symbian kr fajn zgleda! Imam drugace galaxy-ja, pa mi je n8 ql! Bi jo imel! Moti me edino pomanjkanje aplikacij!

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Zakaj pa ne? Baje je kar veliko zanimanje.

Folk ima pac v glavi se vedno zacementirano izpred 10 let, da je Nokija topshit roba in so zanjo pripravljeni odstet takoj xx cekinov, ceprav nimajo pojma zakaj bi naj bil über-aparat razen "ampak fotoaparat pa je ful zakon stari !".

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.