Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=DA6BA905-61A1-BD26-F92C-2C0C4F505269&linkid=content

Večjih buč pa še nisem prebral. Kako uvajajo če nimajo tehnologije. Ko sem iskal mobilni internet pred mesecom tega ni bilo, pa naj povejo kje v Ljubljani lahko tole s Simobilom preizkusim (do 21,7Mb/s)??! Sem uporabnik Simobila in mi internet dela izjemno počasi, upam da do božiča res kej zrihtajo al je pa sam obljuba in zavajanje nas uporabnikov..

Stopi do simobilove poslovne stavbe in testiraj
smirk-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=DA6BA905-61A1-BD26-F92C-2C0C4F505269&linkid=content

Večjih buč pa še nisem prebral. Kako uvajajo če nimajo tehnologije. Ko sem iskal mobilni internet pred mesecom tega ni bilo, pa naj povejo kje v Ljubljani lahko tole s Simobilom preizkusim (do 21,7Mb/s)??! Sem uporabnik Simobila in mi internet dela izjemno počasi, upam da do božiča res kej zrihtajo al je pa sam obljuba in zavajanje nas uporabnikov..

Stopi do simobilove poslovne stavbe in testiraj
smirk-1.gif

ena bazna postaja v celi Sloveniji
13.gif

Hočem samo poudariti, da gre za nekakšno zavajanje, ker bodo uporabniki res mislili da bodo hitrosti do 21,7.. a daleč od tega!!
wink-1.gif

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto

[/QUOTE]
ker pokritostjo s HSPA+ še leta ne bodo mogli ujeti Tušmobila in Mobitela.. Če bodo pa nadgrajevali omrežje bodo pa povišali stroške in o dobičku ne bo več ne duha ne sluha..

[/QUOTE]

nahrung002.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)

V sodelovanju s Si.mobilom smo za vse nove in obstoječe komitente pripravili posebno ponudbo. Vsi novi in obstoječi komitenti KD Banke prejmejo dodaten popust pri nakupu mobilnih telefonov BlackBerry® Storm™ 9520, BlackBerry® Pearl™ 3G in BlackBerry® Bold™ 9700.

Ob sklenitvi novega ali podaljšanju obstoječega naročniškega razmerja pri Si.mobilu ter hkratni vezavi za najmanj 24 mesecev (za obstoječe naročnike pod pogoji Predčasnega nakupa telefona) na enem izmed izpostavljenih paketov ZAME z vključeno opcijo BlackBerry, so vam izbrani dlančniki znamke BlackBerry® na voljo po ceni 1 EUR. Ponudba velja do 31. 1. 2011 oziroma do razprodaje zalog dlančnikov.
Vsak nov ali obstoječ komitent KD Banke prejme ob podpisu pogodbe s KD Banko personaliziran kupon ugodnosti za sklenitev naročniškega razmerja pri Si.mobilu. S tem kuponom, osebno izkaznico in davčno številko lahko ugodnost izkoristite v najbližjem Si.mobilovem centru. Ponudba velja do 31. 01. 2011 oz. do razprodaje zalog.

Pogoj za pridobitev ugodnosti

Sklenitev bančnih storitev KD Banke ni pogoj za pridobitev ugodnosti. Ugodnost lahko izkoristite tudi tako, da na sedež KD Banke pošljete dopisnico z imenom, priimkom, naslovom, telefonom, elektronskim naslovom in izjavo, da želite koristiti ugodnost mobilnega operaterja Si.mobil. Dopisnico pošljite na naslov: KD Banka d.d., Neubergerjeva 30, 1000 Ljubljana (s pripisom Posebna ugodnost za nove komitente).

Upoštevajo se dopisnice, prispele na zgoraj navedeni naslov KD Banke vključno z dnem 31. 12. 2010.

http://www.tustedoma.si/posebna-ugodnost-za-nove-in-obstojece-komitente/

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
ma kdo kaksne informacije kje se da dobiti Galaxy S? Ta telefon je res nemogoce dobiti, ze kaksna 2 mesca ga iscem
frown-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
na bazna postaja v celi Sloveniji
13.gif
to je zgleda testna postavitev.. ker pokritostjo s HSPA+ še leta ne bodo mogli ujeti Tušmobila in Mobitela.. Če bodo pa nadgrajevali omrežje bodo pa povišali stroške in o dobičku ne bo več ne duha ne sluha..
Kaj ti tu ni jasno? Konkurenca ne pomeni, da vsi delajo isto, torej da se gredo na nož s čim nižjimi cenami s čim bolj podobno ponudbo. Več denarja za vse vpletene je, če se diferencirajo in targetirajo izbrane segmente populacije z za njih privlačno ponudbo, ki seveda operaterju prinaša dobiček.

Si.mobil ima malo daljše obdobje fizične amortizacije kot Mobitel. Zakaj pa misliš, da lahko ponudi nižje cene? Da jih iz zraka potegne
shocked-1.gif

Tušmobil šele gradi 3G omrežje oziroma ima relativno novo opremo, ki se jo da enostavno nadgraditi znotraj generacije. Seveda Tušmobilov 3G deluje na šenkanih 2100 & 900 frekvencah. Ostali operaterji so morali plačati velike denarje za ta "privilegij". Vprašanje pa je, kje bo 293 70 čez par let, saj Tuš ali morebitni drugi lastnik ne bosta mogla v nedogled polniti vreče brez dna. Da se situacija preobrne, bo treba dodobra izkoristiti obstoječo infrastrukturo. Garantiram ti, da ne bo nihče šel v izgubo, samo da bi bil tehnološki leader. Podjetja so v prvi vrsti, da ustvarjajo donos investitorjem. Če ga ne, propadejo oziroma jih drugi kupijo za male pare.

Če se bo Tuš že sedaj finančno izčrpal, potem ne bo €€€ (evrčkov) za LTE, ki je pravi game changer. Pozabi na HSPA+...

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:

Nimajo tehnologije??? Aia pa o tem, da je trenutno samo 1 bazna na HSPA+ sej povsod piše da bodo večja mesta do božiča.

Pa še to. Kaj ti prinaša HSPA+ če ga podpira le peščica terminalov
smile-1.gif

Za tisto čemur je pa mobilni internet amenjen pa HSPA čisto zadostuje
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
V začetku februarja mi poteče vezava za 2 leti na paketu triZAME. Ta teden sem dobil pošto od Simobila, kjer me vabijo da po nekih prazničnih ugodnih pogojih (veljavnost samo do 31.12.2010) podaljšam naročniško razmerje, si izberem enega od novih paketov ZAME, hkrati pa po ugodni ceni vzamem še telefon. Vse to samo do 31.12.2010. Zraven dobim kar pogodbo in kuverto, da podpišem in vrnem. Ker se mi ni dalo brati vsega tistega drobnega tiska in ker bi si hočem gsm aparate najprej ogledati v živo, stopim v eno od bližnjih poslovalnic.
Tam ugotovimo (prodajalec pravzaprav ugotovi na podlagi preverbe mojega razmerje v računalniku), da bi v primeru sprejema te ugodne "praznične ponudbe" moral plačati 20€ pogodbene kazni (ali česarkoli že). Kakorkoli, sux pa tako praznično akcijo!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Za padalce, ki so akcije deležni v decembru je rok podaljšan do konca januarja,..
Lahko pa mi pošlješ svojo številko na ZS da preverim zakaj je prišlo do doplačila,..
l.p. b

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Sem prejel še email:
Citat:
Vsem uporabnikom, ki so vezani bomo za predhoden prehod na nove pakete PODJETNI zaračunali 20 EUR.
Vezava vam poteče: 9.2.2011.
Torej je najboljše, da počakam in vzamem paket točno 9.2.2011?

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
..sam tale strošek menjave paketa je pa kar velik ..
uf-1.gif
če se ne motim je pri menjavi iz paketov SMART na ZAME znašal 10€ zdaj pa kar 20€ ..se pravi, da je tisti, ki je menjal iz paketa SMART v npr. triZAME in zdaj vpaket MZAME plačal 30€ za stroške menjave..

aplauz.gif

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
jaz sem tudi to dobil in imam napisano da menjava paketa je brezplačna
me pa zanima če je možno ostat na tem triZAME in podaljšat pogodbo, pod katero moram potem gledat ceno aparata

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.595
480
83
simobil akcije akcije akcije, tudi sam deležen "ugodne prednovoletne" - a kaj, ko ni NIKJER na zalogi telefona ki si ga želim: HTC desire - ali pač?
dajmo simobilovci...:)

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
ugodni?? glede na to koliko cajta je recimo e52 na tržišču se mi zdi malo zasoljena cena 130 + 10€ naročnine (orto v nulo)
ker se brez vezave dobi za 200 in kaj manj

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
glede na to da telefonov ni dobit za normalno ceno ne pričakuj nižanja cene na "starih telefonih".
b

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.093
138
63
okolica mesta
Pred kratkim je bila cena omenjenega modela še blizu 200eur zdaj je 130eur, pomoje bo prej razprodan ali pa jih bo zmanjkalo kot pa bo cena še padla
rolleyes-1.gif
Kaj pa E5 ali C5?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.