Citat:
Uporabnik Zurbum pravi:
Telefon mi takrat, ko želim dostopati do interneta vpraša, katero povezavo želim uporabiti:
Simobil internet
Simobil MMS
Simobil WAP GPRS
Mi lahko nekdo pove razliko med njimi?
"Simobil MMS" je za prenos MMS sporočil.Citat:
Uporabnik Zurbum pravi:
Telefon mi takrat, ko želim dostopati do interneta vpraša, katero povezavo želim uporabiti:
Simobil internet
Simobil MMS
Simobil WAP GPRS
Mi lahko nekdo pove razliko med njimi?
A je tut kakšen telefon, ki zna posodo pomit?Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Si.mobil ‎...od danes naprej sta v ponudbi dva nova telefona: Nokia X2 (digitalni fotoaparat 5MP z LED bliskavico, EDGE, stereo FM radio, 3.5 mm audio vhod...) in Samsung C3300 Champ (zaslon občutljiv na dotik, digitalni fotoaparat 1.3 MP, EDGE, stereo FM radio, mp3 player,...)
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Mama še ima paket smart. Do izteka pogodbe ima še 134 dni, pa me zanima, koliko bi stalo, če bi se prestavila na paket xs zame, hkrati pa še podaljšala naročnino za 2 leti, in koliko bi dobila bonusa na storitve (kako se to potem upošteva pri naročnini), ker telefona ne potrebuje.
Hvala za odgovor
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
No če je zastonj je ok, za mamo bo to super paket, ker sporočil sploh ne pošilja, s klici bo pa glih tam na meji 50minut. Zanima me le še glede višine bonusa na storitve, če ji podaljšam naročnino.
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Mama še ima paket smart. Do izteka pogodbe ima še 134 dni, pa me zanima, koliko bi stalo, če bi se prestavila na paket xs zame, hkrati pa še podaljšala naročnino za 2 leti, in koliko bi dobila bonusa na storitve (kako se to potem upošteva pri naročnini), ker telefona ne potrebuje.
Hvala za odgovor
Sem ponudbo dobil tudi jaz in naredil analizo glede na moje pogovor, ki jih imam v paketu Smart 1 in ugotovil, da se ne splača - dražja SMS sporočila, ki se zaračunavajo posebej, res pa je da je 51 minut pogovorov všetih v naročnino, ki pa jih jaz ne dosežem.