Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Zurbum pravi:
Telefon mi takrat, ko želim dostopati do interneta vpraša, katero povezavo želim uporabiti:

Simobil internet
Simobil MMS
Simobil WAP GPRS

Mi lahko nekdo pove razliko med njimi?

Simobil internet.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Akcija orto v nulo za vedno se mi je zdela brezveze, ker po 31. letu ne moreš imet več opcije mobilni.

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
men tud tale sinaip bolj bogo dela... dela, pa ne dela, pa pol mal dela... pa nima nobene veze z slabo povezavo kod je nekdo zgoraj pisal. Sem posniffal mrezo, pa kadar ne dela dobi tole nazaj:
Allow: INVITE, ACK, CANCEL, OPTIONS, BYE, REFER, NOTIFY, MESSAGE, SUBSCRIBE, INFO

User-Agent: Si.naIP release 2.4.2.10 stamp 56750

Content-Length: 0

SIP/2.0 401 Unauthorized

...

SIP/2.0 403 Max Number Of Allowed Active Contacts Reached

pol pa cez neki casa spet zacne - zgleda ma nek timeout...

kadar dela je pa zvok dokaj ok.

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
no, zdej se lahko prijavim v sinaip, pol pa za vse cifre javlja Uporabnik je nedosegljiv (400)... Borovnica et al, lahko to do kaksnega inzenirja spravite?

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Zurbum pravi:
Telefon mi takrat, ko želim dostopati do interneta vpraša, katero povezavo želim uporabiti:

Simobil internet
Simobil MMS
Simobil WAP GPRS

Mi lahko nekdo pove razliko med njimi?
"Simobil MMS" je za prenos MMS sporočil.

"Simobil internet" in "Simobil WAP GPRS" se razlikujeta, da gre WAP profil preko proxy strežnika in da se ti za vsako sejo zaračunava vstopnina. WAP je za Live! portal.

Za dostop do običajnega interneta uporabi "Simobil internet"
wink-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Si.mobil ‎...od danes naprej sta v ponudbi dva nova telefona: Nokia X2 (digitalni fotoaparat 5MP z LED bliskavico, EDGE, stereo FM radio, 3.5 mm audio vhod...) in Samsung C3300 Champ (zaslon občutljiv na dotik, digitalni fotoaparat 1.3 MP, EDGE, stereo FM radio, mp3 player,...)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Si.mobil ‎...od danes naprej sta v ponudbi dva nova telefona: Nokia X2 (digitalni fotoaparat 5MP z LED bliskavico, EDGE, stereo FM radio, 3.5 mm audio vhod...) in Samsung C3300 Champ (zaslon občutljiv na dotik, digitalni fotoaparat 1.3 MP, EDGE, stereo FM radio, mp3 player,...)
A je tut kakšen telefon, ki zna posodo pomit?
confused-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Mama še ima paket smart. Do izteka pogodbe ima še 134 dni, pa me zanima, koliko bi stalo, če bi se prestavila na paket xs zame, hkrati pa še podaljšala naročnino za 2 leti, in koliko bi dobila bonusa na storitve (kako se to potem upošteva pri naročnini), ker telefona ne potrebuje.

Hvala za odgovor

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Zdaj ravno pošiljajo pošto okrog naročnikom za nove pakete, češ da je prestavitev na nove pakete brezplačna... Noter ti tudi predlagajo kateri paket bi bil zate...

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Mama še ima paket smart. Do izteka pogodbe ima še 134 dni, pa me zanima, koliko bi stalo, če bi se prestavila na paket xs zame, hkrati pa še podaljšala naročnino za 2 leti, in koliko bi dobila bonusa na storitve (kako se to potem upošteva pri naročnini), ker telefona ne potrebuje.

Hvala za odgovor

Sem ponudbo dobil tudi jaz in naredil analizo glede na moje pogovor, ki jih imam v paketu Smart 1 in ugotovil, da se ne splača - dražja SMS sporočila, ki se zaračunavajo posebej, res pa je da je 51 minut pogovorov všetih v naročnino, ki pa jih jaz ne dosežem.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
No če je zastonj je ok, za mamo bo to super paket, ker sporočil sploh ne pošilja, s klici bo pa glih tam na meji 50minut. Zanima me le še glede višine bonusa na storitve, če ji podaljšam naročnino.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
No če je zastonj je ok, za mamo bo to super paket, ker sporočil sploh ne pošilja, s klici bo pa glih tam na meji 50minut. Zanima me le še glede višine bonusa na storitve, če ji podaljšam naročnino.

XS Zame za razliko od ostalih novih paketov ne vkljucuje neomejih pogovorov v lastnem omrezju ... ampak samo 51 minut kamorkoli (razen komericlanih stevilk) ... Glede visine bonusa na pogovore pa bo najbolje, da poklices na Si.mobil, ker se mi zdi, da se ta znesek prilagaja indiviualno oz. glede na preteklo porabo ... Ce se prav spomnim, naj bi bila najnizja ugodnost 40€ ...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Citat:
Uporabnik amacar pravi:

Hvala za odgovor

Sem ponudbo dobil tudi jaz in naredil analizo glede na moje pogovor, ki jih imam v paketu Smart 1 in ugotovil, da se ne splača - dražja SMS sporočila, ki se zaračunavajo posebej, res pa je da je 51 minut pogovorov všetih v naročnino, ki pa jih jaz ne dosežem.

Lahko si dodatno zakupiš posebej 101sms za 5eur/mes., če jih seveda pošlješ več kot 40.
smile-1.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Tudi jaz sem analizirala svoje potrebe in se mi prehod iz Smart-a ne splača. Pošta od Simobila je pa napisana tako kot da jih bodo ukinili, ampak to itak ni možno, a ne?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.