Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Aha, to sem videl ja. Ampak to je pošiljanje preko web-a samo. Ni svoje app za to?

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Jaz sem bil na dopustu in je bila stvar neuporabna.
Klical na 4 različne številke....tudi operaterje ampak me nihče ni slišal kaj govorim.
Jaz sem klicatelja slišal normalno.
Nastavitev pa nisem spreminjal nič, ker ko sem bil v SLO je laufalo normalno.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Jaz sem bil na dopustu in je bila stvar neuporabna.
Klical na 4 različne številke....tudi operaterje ampak me nihče ni slišal kaj govorim.
Jaz sem klicatelja slišal normalno.
Nastavitev pa nisem spreminjal nič, ker ko sem bil v SLO je laufalo normalno.
Zelo uporabna zadeva zlasti za klice iz tujine. Da ti je prekinjalo pa je bila kriva slaba internetna povezava. Meni je delovalo na prenosniku preko Wi-Fi in preko VIP neta na hrvaškem odlično. Pa še prihranil sem na ta račun kar precej.
zmaga.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
ORTO PLUS - brez minusov!
Življenje brez minusov je slajše! ORTO PLUS minuse spreminja v pluse in omogoča, da so xtra napredni telefoni dostopni vsem!

Ne verjameš?

V mesecu novembru si lahko najbolj izjemne telefone privoščiš po xtra nizki ceni, saj jih lahko dobiš že za en sam evro. Živi po svoje z novimi telefoni in opcijami PLUS, hkrati pa prihrani za kar tri mesece naročnine na svojemu ORTO paketu!

ORTO PLUS priporoča:

Ujemi vsak val in s Samsungom Wave odsurfaj do tvojih najljubših vsebin!
Zaščitni znak Samsung Wave-a so žive barve in izjemna berljivost ekrana pri naravni svetlobi. Če si video navdušenec, te bo začaral vrhunski HD video predvajalnik in snemalnik. Do številnih super aplikacij pa lahko enostavno dostopaš v Samsungovi spletni trgovini.

Bodi kul in ostani povezan s Samsungom i5500 Galaxy 5!
Telefon kot modni dodatek? Zakaj pa ne! Samsung Galaxy 5 je kul, je stylish in je extra napreden. Asimetričen dizajn daje modni pridih, Android platforma pa zagotavlja najnovejšo tehnologijo. Kombinacija obojega telefon uvršča med najbolj zaželene ta hip.

Preizkusi se na režiserskem stolčku s Sony Ericsson Vivaz!
Sony Ericsson Vivaz komunikacijo spreminja v zabavo, hkrati pa na ekstremno enostaven način omogoča snemanje kakovostnih HD video posnetkov. Intuitivnost in zmogljivost - to je vse, kar si lahko želite od vašega telefona.

Naj te glasbena Nokia X6 spremlja na vsakem koraku!

Si glasbeni fanatik? Si navajen, da te glasba spremlja vedno in povsod? Z Nokio X6 je glasba na prvem mestu! Seveda pa te lahko živahni ritmi spremljajo tudi ob predvajanju fotografij in filmov.

Izbiraj med novimi opcijami Plus, ki ti znižujejo ceno telefona in si zagotovi tudi do 3001 MB dodatnega prenosa podatkov.

V akciji ORTO PLUS skleni vezavo na paketu ORTO U NULO ali ORTO MUZIQ ter kateri od opcij PLUS in poleg nižje cene telefona boš prejel še tri mesece 100% popusta na mesečno naročnino svojega paketa.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Ouuuyeah! Sem vedel, da ni za hitet s prejšnjo akcijo, sedaj bom imel pa tri mesece zastonj, pa morda še nov telefon :-=)

Je kakšen od teh vreden nakupa?

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Jaz sem vzel Orto u nulo, ko sem bil star 28. Pri več kot 31 letih me še vedno niso kontaktirali, da ga moram spremeniti
smile-1.gif
.. Pa sem prejšnji teden skenil orto u nulo za vedno :D

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Ouuuyeah! Sem vedel, da ni za hitet s prejšnjo akcijo, sedaj bom imel pa tri mesece zastonj, pa morda še nov telefon :-=)

Kaj ti to pomaga, če imaš pa potem mesečni strošek veliko večji kot bi ga imel pri Orto u nulo za vedno
smirk-1.gif

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
2
18
Telefon mi takrat, ko želim dostopati do interneta vpraša, katero povezavo želim uporabiti:

Simobil internet
Simobil MMS
Simobil WAP GPRS

Mi lahko nekdo pove razliko med njimi?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
MMS je za pošiljanje MMS sporočil, za uporabo interneta pa izbereš WAP GPRS...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Za internet je bolje, ce uporabi Si.mobil Internet... ker je to verjetno dostopna tocka brez vpisanega gatewaya in ravno gatewaz vcasih zna kaj zafrkavati pri kaksnih straneh ... . Si.mobil WAP GPRS pa mora uporabit, ce zeli dostopat do WAP strani (recimo Vodafone Live!) ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.