Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Meni deluje.
Meni pa še vedno ne. Potem bo pa verjetno vzrok pri mojem internetnem ponudniku VIP mobile
sprasujem se.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Bo kar galaxy s (je bilo že napovedano na njihovi facebook strani).

Sicer pa "najbolj iskan telefon trenutno" ni najbolj prava izjava... dam roko v ogenj, da več ljudi trenutno "išče" četrto japko kot pa galaxy s.

Je pa verjetno "najbolj iskan telefon trenutno, ki se v sloveniji uradno prodaja"
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
(Brez veze lastno temo odpret)

Na SiMobil prodaji aparatov še vedno svetujejo 12 ur polnjenja pri novem telefonu.
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ampak ta nov, ki nima problemov z izgubo signala pri uporabnikih, ki ga držijo z levo roko ...

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Še dobro, da so vam odprli cesto mimo hiše na Šmartinki, da ne bo takšne gužve na rondojčku kot konec julija. Okrepitve v centrih pa bodo, a ne?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Saj je za stranke rezerviran parking v novi stavbi. Pravzaprav ga dobijo poleg aparata!

Ok, dosti heca, novosti jutri.

Sicer pa nekomu prej: Ne boš verjel, da je po mojih opažanjih zanimanje za Galaxy S precej večje kot za Jabuk 4(+ signal). Ampak seveda odvisno, v katerem krogu. Nekateri ne bodo naredili koraka stran od Appla, drugi ga spet niti povohati ne želijo. Sekte na obeh straneh. Sam bi pa raje imel Galaxy S kot iPhone, ampak, to je pač zgolj moje mnenje in nič ne mislim s tem apelirati, kateri je boljši.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.