Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ja se moreš vezat za 24 mesecev..

drobni tisk:
Citat:
Paket ORTO U NULO

Ponudbo 'Za vedno ORTO' lahko do 31.10.2010 izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki Si.mobila mlajši od 31 let na paketu ORTO U NULO, ki se z nakupom telefona vežejo za 24 mesecev. Ti naročniki bodo lahko obdržali izbrani paket ORTO tudi po dopolnjenem 31. letu starosti, hkrati pa prejeli dodatnih 200 MB prenosa podatkov, skupaj s paketom 300 MB mesečno. Opcija 201 po dopolnjenem 31. letu starosti ni več združljiva s paketom ORTO U NULO in se avtomatično prekine. Mesečna naročnina 10 EUR vključuje 1001 min klicev v omrežju Si.mobil, 1001 sporočilo SMS in 1001 sporočilo MMS v Sloveniji ter 100 MB za prenos podatkov v Si.mobilovem omrežju. Neporabljene min/SMS/MMS/MB se ne prenašajo v naslednji mesec. Prekoračitve in vse ostale storitve se obračunajo po veljavnem ceniku. Cene telefonov veljajo ob vezavi za 24 mesecev na paketu ORTO U NULO do 31.10.2010 oz. razprodaje zalog. Vse cene vključujejo DDV. Več informacij je na voljo na 080 40 40 40, http://www.orto.si/ in na Si.mobilovih prodajnih mestih.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Je že kaj novega o umts900 pri simobilu
to bo kar nekaj cajta trajalo. Najprej bodo morali pridobiti dovoljenja za vse bodoče umts bazne postaje.

Pa tudi nekaj cajta traja da prekonfigurirajo omrežje. Po mojem če bo SI.mobil to leto ponudil UMTS 900 bo po mojem samo v Ljubljani, Mariboru in mogoče Celju.

Na podeželju pa po mojem ne bo pred pomladjo 2011. Od takrat bi pa bilo mogoče da bo umts 900 zaživel v popolnem sijaju.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
hysterical-1.gif

Mobitel ponudi Minija, Simobilovci pa ruknejo komplet paleto Citroenov. Jao Mobitel.
hysterical-1.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Akciji sta si po mojem videnju podobni le po tem, da gre za povezavo med telefonom in avtom - pri Simobilu dobiš telefon, če kupiš Citroena, pri mobitelu pa lahko kupiš Minija, če pred tem kupiš telefon. Torej je drugačen koncept akcije.
Da bo nekdo kupil Citroena se zagotovo ne bo odločil, ker bo ob tem dobil en telefon (pozabimo popuste, ker jih ima Citroen vedno).
Je bolj verjetno, da bo nekdo kupil Minija, ker ga bo dobil dosti ceneje, kot je redna cena (kako je z rednimi popusti pri tem avtu pa ne vem).

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Posebna serija Citroenov Muziq,.. v sodelovanju s Si.mobilom,..

b
Kakšna pa je vrednost HTC Wildfire + 1 letna naročnina? Sorodnik je tak Citroen C3 1.4VTi Exclusive kupil za 12200€ (neka varianta z nekaj čez 2000€ popusta, če vzameš lizing).

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
• idejna zasnova (IDZ)
• idejni projekt (IDP)
• projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD)
• projekt za izvedbo (PZI)
• projekt izvedenih del (PID)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.