Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Nokia C5 (na voljo v beli in ekskluzivni črni barvi)
enaZAME in ORTO U NULO: 80 €
tri/petZAME: 60 €

Samsung S8500 Wave:
enaZAME: 270 €
tri/petZAME: 220 €
ORTO U NULO: 220 €

HTC Wildfire (na voljo v rjavi in beli barvi)
Na vseh paketih ZAME in ORTO U NULO: 130 €

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Nokio C5, ki je nekako naslednjica 6730. Slednjo ima mama od sosede in je zelo zadovoljna
smile-1.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.255
1.765
113
40
Kolko vem ste tu eni insiderji...

Simobil ima ful slab signal oz. ga nima na več območjih med Radečami in Boštanjem (brez signala Brunk, Brunška gora in cesta proti Krmelju...tudi celotna okolica Kuma)...kar me preseneča ker je to dokaj urbano območje. Se bo postavla kakšna dodatna bazna postaja tam?

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:

Simobil ima ful slab signal oz. ga nima na več območjih med Radečami in Boštanjem (brez signala Brunk, Brunška gora in cesta proti Krmelju...tudi celotna okolica Kuma)...kar me preseneča ker je to dokaj urbano območje. Se bo postavla kakšna dodatna bazna postaja tam?
Na simobilovi strani pravijo za gradnje v letu 2010:
Podboršt na Dolenjskem, Čateške Toplice, Planina pod Golico, Polzela, Ravne na Koroškem, Šentjanž pri Dravogradu, Dobrovo v Goriških brdih, Brdo pri Ljubljani, Kamnik, Koper, Ljubljana. Odseki prekmurske avtoceste: Komarnica, Dragučova, Selišči, Zgornja Senarska. Odseki dolenjske avtoceste: Kronovo, Trebnje. Odseki avtoceste Ptuj - Maribor: Marjeta na Dravskem Polju, Kidričevo.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:

Kakor jaz poznam to okolico, je tukaj precejšen problem konfiguracija terena.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kako to da za to informacijo plačaš ceno enega SMS, pri predplačnikih pa imaš za isto stvar ukazni niz, ki je brezplačen? (vsaj ko sem imel, je bilo tako)

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Res je, pa ravno zdaj se selim v te kraje, pa ravno zdaj šel k simobilu. Menim se Sam na balkonu. To bo še jeba. Telefonija se podražila, čiki se podražil,... Drag špas se bo menit
tongue-1.gif
.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Res je, pa ravno zdaj se selim v te kraje, pa ravno zdaj šel k simobilu. Menim se Sam na balkonu. To bo še jeba. Telefonija se podražila, čiki se podražil,... Drag špas se bo menit
tongue-1.gif
.
Še posebno na balkonu s čikom. Mamujimpožrešno.

Emmm, kaj pa če bi združil prijetno s koristnim in začel uporabljat dimne signale? Bom jutri probal, kako se obnese, javim.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Ja kakupak. Dej dimne signale višji pošel, ker sem v pritličju, da bom videl.

Sam, kaj pa češ drugega. Sej pozim ne bo problem, zdele poleti je sranje, ker toploto not spuščam
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Ja kakupak. Dej dimne signale višji pošel, ker sem v pritličju, da bom videl.

Sam, kaj pa češ drugega. Sej pozim ne bo problem, zdele poleti je sranje, ker toploto not spuščam
smile-1.gif
Te bom prej poklical, da pridi na balkon.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.