Citat:
Uporabnik ViSiON pravi:
Kako se vklopi tisto opozorilo "kličete v omrežje drugega operaterja"? Probal sem *789# in napiše, da je opozorilo vklopljeno, sam ko potem kličem recimo na Mobitel nič ne reče, torej ne deluje zadeva.
To te opozori, če je bila Si.mobilova številka prenesena na Mobitel.Citat:
Uporabnik ViSiON pravi:
kličem recimo na Mobitel nič ne reče, torej ne deluje zadeva.
Citat:
Uporabnik ViSiON pravi:
Kako se vklopi tisto opozorilo "kličete v omrežje drugega operaterja"? Probal sem *789# in napiše, da je opozorilo vklopljeno, sam ko potem kličem recimo na Mobitel nič ne reče, torej ne deluje zadeva.
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Citat:
Uporabnik ViSiON pravi:
Mislim da tega že lep čas ni več, ker so operaterji izključili.
Citat:
Uporabnik alex401 pravi:
Če komu ne odgovarja telefon LG BL40 in bi ga menjal za kateri drug telefon iz akcije ORTO RAZPRODAJE, ki so še na razpolago, se priporočam. Vse ostalo po dogovoru.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik alex401 pravi:
Če komu ne odgovarja telefon LG BL40 in bi ga menjal za kateri drug telefon iz akcije ORTO RAZPRODAJE, ki so še na razpolago, se priporočam. Vse ostalo po dogovoru.
komu misliš da telefon ki je v prosti prodaji 500€ ne odgovarja
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Obstaja kaka možnost, da iz mail naslova pošleš mesiđ na SMS?
M@ je to včasih imel (041555555@linux.mobitel.si, če se prav spomnim), kaj pa Si.mobil?