Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Mi zna kdo povedat naslednje, torej, če vzamem na Simobilu 3zame brez telefona zdaj, ko je ta akcija za polovično naročnino še 2 dni, ali moram podpisat aneks ali ne? Če ja , za koliko časa se podpiše?
Lp

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik pikijakob pravi:
Mi zna kdo povedat naslednje, torej, če vzamem na Simobilu 3zame brez telefona zdaj, ko je ta akcija za polovično naročnino še 2 dni, ali moram podpisat aneks ali ne? Če ja , za koliko časa se podpiše?
Lp

Moraš podpisati za 24 mesecev, saj ponudba velja ravno ob podpisu za 24 mesecev.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik pikijakob pravi:
Lp

Da... za 24 mesecev... lahko vzames aneks z mobilnikom ali se samo vezes s promocijo ... kar naj bi pomenilo to, da v roku 24 mesecev ne smes prekiniti NR, drugace placas pogodbneo kazen (v vsakem primeru, ce torej vzames mobilnik ali ce se samo vezes) ...

Je pa nekaj na to temo tudi tukaj >> https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/973733/an/0/page/0#973733

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
prestaplajo iz M@ na Si.
Na NPCH teh množic prestopnikov ni videti. Ali vsi jemljejo nove številke?

graf1.png

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Noja... pa ce pogledas pred vikendom, ko jih je po 500 dnevno... Sicer ne pise nic, od katerega operaterja so sli kam... ampak verjetno je vecina teha sla iz Mobitela ... h kateremu od ostalih operaterjev ali ponudnikov ... Veliko folka se vedno ne ve, da je mozno prenesti stevilko ... in zato verjetno sklepajo tudi nova NR ...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ne, ker je bil vmes vikend (sobota in nedelja), ko prenosov številk ni.

Moraš računati, da nekateri shopi delajo tudi med vikendom, prenosi pa gredo v pon. naprej zato je bilo v pon. toliko prenosov. Super za S! glede na to da so dopusti
smile-1.gif
Tudi na našem konci je S! shop cel dan nabito poln, praktično od jutra do večera.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
In stejejo se tudi stevilke, ki so prenesene tudi v petek po doloceni uri (nevem... 13 ali nekaj takega)... Jaz sem ravno v petek prenesel... pa sem dobil sele vceraj SMS, da bo stevilka prensena 22.7. in se en SMS, kjer pise, da bo z 22.7. prekinjeno NR pri starem operaterju ...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ja to sem tudi jaz slišal, da deluje super, dokler je zadeva v gostovanju
evil.gif

pa rečmo dovolj offa, tema je o prvih zelenih
smile-1.gif

Dej mi povej a si uporabnik Tušmobila? da to lahko trdiš? Če nisi bodi tiho ker tušmobilovo omrežje deluje odlično sem kar 99.9% na tušmobilovem omrežju tko da tisti ki trdi da ne deluje omrežje od tuša al ni uporabnik al pa dela pri kokurenci...
uf-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
te kolege če niso s čim zadovoljni imajo izbiro...in jst vsega nevrjamem kolegom dokler sam ne preizkusim storitev...tko da tebi svetujem da ne nabijaj če nisi sam uporabnik...
evil.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
In če sem posredno tudi jaz vpleten ko mi v velikih primerih ko kličem katerega izmed kolegov vedno med klicem prekinja zvok in podobne pizdarije? Važn, da jaz nabijam. Pa kot sem že prejšnič rekel, tole ni za v to temo, pa v bistvu se mi niti ne da, sej folk ve kaj dela, naj vsak pri sebi vidi s čim je zadovoljen. Eni so zadovoljni z vožnjo Audija a3, drugi šele z Audijem a6, spet tretji pa z nobenim od teh
evil.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.