Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Tudi sam sem šel ob osmih v S! center in me je skoraj kap, ko sem zagledal vrsto(e). Kot da bi kampirali za iPhone.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Tudi sam sem šel ob osmih v S! center in me je skoraj kap, ko sem zagledal vrsto(e). Kot da bi kampirali za iPhone.
Počakaj na vrste čez kak mesec, ko bo tudi Simobil dvignil cene.
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Počakaj na vrste čez kak mesec, ko bo tudi Simobil dvignil cene.
Jim ne priporočam...
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
heh, vs folk beži k s! ampak le kaj to pomeni za njihovo omrežje, ki je že tko al tko preobremenjeno?!? bo še veselo
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
heh, vs folk beži k s! ampak le kaj to pomeni za njihovo omrežje, ki je že tko al tko preobremenjeno?!? bo še veselo
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Ne dramatiziraj.
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
To pravi kdo? Nekdo, ki tega omrezja ne uproablja, ga je pa uproabljal pred parimi leti?
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Grem še vseeno raje na omrežje katero mogoče zaradi preobremenjenosti na svake kvarte mal tikitaka kot pa da bi šel na druge zelene, kjer omrežje tako ali tako ni stabilno, pa če je na BP 5 ljudi al pa 1000. Izkušnje iz druge roke
E izkušnje iz prve roke za druge zelene da jim omrežje čist lepo lavfa.Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Grem še vseeno raje na omrežje katero mogoče zaradi preobremenjenosti na svake kvarte mal tikitaka kot pa da bi šel na druge zelene, kjer omrežje tako ali tako ni stabilno, pa če je na BP 5 ljudi al pa 1000. Izkušnje iz druge roke