Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
ksz...

grem danes po dodatno opremo za mobilnik na simobil pa že ob 8.15 notri cca 80 ljudičaka v 3 vrstah
bonk.gif

a se je folku totalno zmešalo

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
prestaplajo iz M@ na Si.
iz M@ ker viša cene na SI pa ker je polovička za vedno takšnih akcij bo po vsej verjetnosti še kar nekaj samo odvisno pri katerem operaterju.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Tudi sam sem šel ob osmih v S! center in me je skoraj kap, ko sem zagledal vrsto(e). Kot da bi kampirali za iPhone.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Tudi sam sem šel ob osmih v S! center in me je skoraj kap, ko sem zagledal vrsto(e). Kot da bi kampirali za iPhone.
grin1.gif

Počakaj na vrste čez kak mesec, ko bo tudi Simobil dvignil cene.
evil.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
grin1.gif

Počakaj na vrste čez kak mesec, ko bo tudi Simobil dvignil cene.
evil.gif

Jim ne priporočam...
bonk.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
heh, vs folk beži k s! ampak le kaj to pomeni za njihovo omrežje, ki je že tko al tko preobremenjeno?!? bo še veselo :D

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
heh, vs folk beži k s! ampak le kaj to pomeni za njihovo omrežje, ki je že tko al tko preobremenjeno?!? bo še veselo :D

V zadnjem času niti ni bilo tako preobremenjeno, očitno so uredili zadeve. Upam, da se po veliki selitvi uporabnikov uporabnost omrežja ne bo poslabšala. Najbrž so se zeleni tudi kaj naučili iz preteklosti...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Grem še vseeno raje na omrežje katero mogoče zaradi preobremenjenosti na svake kvarte mal tikitaka kot pa da bi šel na druge zelene, kjer omrežje tako ali tako ni stabilno, pa če je na BP 5 ljudi al pa 1000. Izkušnje iz druge roke
evil.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:

To pravi kdo? Nekdo, ki tega omrezja ne uproablja, ga je pa uproabljal pred parimi leti?
smile-1.gif

to pravi nekdo, ki ga še vedno uporablja in ima pogosto probleme o katerih se je že večkrat pisalo tle na forumu...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Grem še vseeno raje na omrežje katero mogoče zaradi preobremenjenosti na svake kvarte mal tikitaka kot pa da bi šel na druge zelene, kjer omrežje tako ali tako ni stabilno, pa če je na BP 5 ljudi al pa 1000. Izkušnje iz druge roke
evil.gif

Izkušnje iz prve roke so takšne, da temu ni tako, z unovičnim prižigom UMTS 900 pa opažam, da je to to
cool-1.gif
.

Lp.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
evil.gif
E izkušnje iz prve roke za druge zelene da jim omrežje čist lepo lavfa.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Omrežje že 4 leta na Štajerskem odlično laufa. Pogovora mi ni nikoli prekinilo, dosegljiv sem bil vedno, le ene 10x v 4 letih mi je napisalo v stilu napaka na omrežju ali nekaj podobnega ampak po nekaj poskusih je šlo...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja to sem tudi jaz slišal, da deluje super, dokler je zadeva v gostovanju
evil.gif

pa rečmo dovolj offa, tema je o prvih zelenih
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.