Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

B81

22. jul 2007
37.695
10.964
113
Hja...pa ne zahteva potem pravega pina ali si res lahko zmisliš? ker sem na to pomislil tudi ja
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ko vpišeš PUK si sam izmisliš nov PIN, ki ga potem za potrditev vpišeš 2x...

B81

22. jul 2007
37.695
10.964
113
Točno tak je, kot sta rekla, hvala.

No, nastavil sem pa zato, da vidim, če se mi drugič iz servisa vrnjen gsm še vedno sam resetira.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.175
490
83
Odvisno kaj je za tebe shitty. Meni je bil ekran na nokii 5800 čist ok, sicer manj odziven ampak zato natančen v nulo. Na galaxy s, je pa ekran res prva klasa a npr. ko sem hotel izbrisati eno črko v besedi sem moral parkrat popravit, da sem na pravo prišel. Je pa res, da ne bi prešel več na ekran nokie 5800, a tako slab kot nekateri govorijo pa spet ni.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
@amacar; a na 5800 si pisal s pisalom ali s prstom? ker je kar velika razlika...s prstom je težje točno zadet prav tam kjer hočeš (v smsu), kot pa če to delaš s palčko, je le večja površina.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.175
490
83
Delal sem s prstom oz. nohtom (razen prva 2 meseca sem s palčko), v SMS-jih in tudi po spletu brez povečave.

falus

Pripravnik
26. jul 2010
46
0
6
Na toplem
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če imaš PUK potem ni panike.

Vklopi PIN, če imaš srečo, boš lahko kar določil PIN.
Če ne, pa vklopi PIN, izklopi telefon, vklopi, ko zahteva PIN probaj na blef:
- če uganeš, si zmagal - razen če takoj spet pozabiš
wink-1.gif

- če ne, se ti bo zaklenilo in boš lahko odklenil z PUK . nato sledi ponovna določitev PIN po želji.

Preden probaš, probaj najti v navodilih točen opis postopka, ker sem to tak po spominu napisal.
Ali pa ti v najslabšem primeru preostane menjava SIM-ke...

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik catwoman pravi:
Odkar sem to naredla, se mi niti 1 povezava na net ne zaračuna več...

Ja, Simobilovcem internetne storitve očitno povzročajo precej "nezaželjenih" napak. Meni se klici, opravljeni preko Si.naIP, sploh nikjer ne beležijo in ne zaračunavajo.
bonk.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Delal sem s prstom oz. nohtom (razen prva 2 meseca sem s palčko), v SMS-jih in tudi po spletu brez povečave.

tu z nohtom na tistemu zaslonu nimaš kaj iskati, ker težko da prime, morda prime kdaj, če imaš srečo vendar skoraj nikoli. vsaj na moji omnii če z nohtom ne dela.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.175
490
83
Imel sem jo več kot 1 leto in sem se brez problema navadil samo z nohtom, tudi prijelo mi je vedno (v 98%). Tisti ki govorijo, da je ekran zanič, al niso probali, ali pa trollajo. Lahko rečem, da ni primerjave z galaxy-jem S, ampak telefon je le nižji rank in z nižjo ceno.
No pa dovolj offa.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
danes majo pa skoraj vsi operaterji probleme s spletnimi stranmi.

Tudi Si.mobilova je ugasnjena. To bo novih novosti :D

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.