Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
eno vprašanje glede predigre - rad bi si jo nastavil, pa me zanima, če se da preko neta, da ne delam tega prek telefona. če se da.

če pa se ne da preko neta, pa kako se to naredi preko telefona (na kater spletni naslov moram iti ...)

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
kako je sedaj z simobilom ima odklenjene aparate ali ne

DA, telefon ti odklenejo na licu mesta, ne glede ali kupiš novega, ali pa prideš tja s starim. Sem prejšni teden šel odkleniti Spico. Postopek je trajal manj kot 5 min.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ja, bom šel po službi in kosilu... Na klicnem centru pa nihče ne dvigne...

Edit: Po dolgem času čakanja mi je gospodična povedala, da še vedno odklepajo samo po poteku aneksa...

Tako da ne vem a bi sploh šel ali ne...

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
kako je sedaj z simobilom ima odklenjene aparate ali ne

DA, telefon ti odklenejo na licu mesta, ne glede ali kupiš novega, ali pa prideš tja s starim. Sem prejšni teden šel odkleniti Spico. Postopek je trajal manj kot 5 min.
Pa je vezava že potekla?

115256

Pripravnik
24. okt 2007
480
3
18
tudi jaz sem kupil na razprodaji lg chocolate, ki so mi ga naslednji dan odklenili zastonj (zdaj imam notri mobitelovo sim kartico, dokler mi ne preklopijo na simobilovo omrežje).

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
zdej pa men ni čist nč jasn... nekterem so nove telefone odklenil, drugim so rekl da more potečt vezava itd - ket je fora?

115256

Pripravnik
24. okt 2007
480
3
18
fora je v tem da nekateri prodajalci v simobilovem centru ne vejo, da lahko odklenejo. tako je bilo pri meni, prejšnji dan mi je pa prodajalec nasproti koloseja povedal da ga lahko že takoj odklenem, samo baterijo moram napolniti. odklenit sem ga šel v mercator šiška in ga najprej ni hotel odkleniti, potem pa je poklical v center nasproti koloseja in ga potem takoj odklenil.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
VSE telefone odklenejo, vezava pa ne rabi potečt. Jaz sem telefon kupil pred tremi meseci, pa so mi ga odklenili.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.