Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
Predvidevam da se porusi tudi ko novi fon kupis pri njih. Ce pa novi fon kupis pa tak moras novo akcijo vzet.
Predvidevanje ni točno
wink-1.gif

mrhowinar

Pripravnik
5. maj 2010
39
0
6
Ugodnost "1/2 polovička" velja dokler:
a) ne preneseš lastništva na drugo osebo;
b) ne zamenjaš paketa;
c) ne prekineš razmerja.

Bodoče akcije praviloma nimajo nobene veze s tem, in dvomim da bodo oblikovane tako, da se boš moral tej ugodnosti odpovedati, če boš hotel kupiti nov telefon.

sparcpp

Zelenc'
18. avg 2009
8
0
1
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
torej če grem iz mobitela na simobil in sklenem ta paket brez novega aparata, se vseeno vežem za dve leti?

Vezati se boš moral s to promocijo, da. Drugače 1/2 pač ne boš imel.
Kako potem izgleda ta vezava brez telefona za 24 mesecev, kakšna je "pogodbena kazen" če ni nakupa telefona? Ker telefona jaz tudi ne rabim.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Kdo ve kdaj bo samsung i9000 na simobilu, imajo veliko zamude napram mobitela???? Nekje sem slišal, da šele septembra.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik sparcpp pravi:
Kako potem izgleda ta vezava brez telefona za 24 mesecev, kakšna je "pogodbena kazen" če ni nakupa telefona? Ker telefona jaz tudi ne rabim.
Lahko izkoristiš vezavo brez telefona. To se naredi s sklenitvijo "Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti".

Citat:
Kdo lahko izkoristi ponudbo?

Nove stranke se lahko vežejo za 24 mesecev na osnovi Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti. Vežejo se lahko z nakupom subvencioniranega telefona ali pa s promocijo, za vrednost dodeljene ugodnosti.

Link: http://www.simobil.si/sl/actions.cp2?cid=09F0A887-1C5B-57F5-FD79-0B3B69428B25&linkid=action

Lahko pa kupiš telefon in ga prodaš.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Ni potrebe, da odpirava novo temo, saj ih je več kot dovolj že objavljenih na tem forumu. Kar se tiče cen telefonov pa je dovolj, če se pogledajo cene objavljene na spletnih straneh posameznega operaterja. Razlika v ceni telefonov v primerljivih paketov seže vse do 100% dražje in več, ne glede na posamezne omejene akcije določenega operaterja.

Kar se tiče kosila, pa vsi tisti, ki si lastimo še TUŠ KLUB kartico, pa imamo možnost pojesti tudi gratis kosilo
wink-1.gif
, kako in zakaj, pa bo potrebno res odpreti še neko drugo temo.

Sicer pa vsak ve, kaj mu paše, ni pa tudi odveč in se upošteva stara slovenska, "kaj pa sosed ima v svojem dvorišču", glede na vse spremembe je tokrat to očitno več kot dobrodošlo
grin1.gif
.

Lp.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Jst sem šel okoli 16 ure na Simobil v Celje in baje HTC Magicov že včeraj ni bilo več?!??? Pa od danes akcija?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
457
83
45
dolenska
Mah, vsi telefoni gredo. Tut na pozelenje je treba cakat, da ga dobijo. Je pa vsaj tako, da ga lahko rezerviram, vsaj v Mestu. Pri m@ se spomnim, da n95 in se 850w nisem mogel. Pred leti, sedaj ne vem.

115256

Pripravnik
24. okt 2007
480
3
18
včeraj okoli 17h v ljubljani nasproti koloseja ni bilo več htc magic-razprodan. kupil sem lg chocolate. upam da bom zadovoljen, čeprav sem najprej hotel htc magic-a.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Si.mobil za pakete Simpl ima drugačno Evrotarifo in cenik za roaming iz Hrvaške:
http://www.dreamdesign.si/informacije/mobilna-telefonija/68-evrotarifa-pri-mobilnih-operaterjih.html
http://www.dreamdesign.si/informacije/mobilna-telefonija/87-klicanje-iz-hrvaske.html

Paketi Simpl se definirajo kot predplačniški paketi, pa čeprav imaš na naročnino (prek računa)

SIMPL nima naročnine, kajne?
V bistvu bi pa vsak paket lahko imel drugačno tarifo v tujini
wink-1.gif

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
kaj zdaj to novo opticno omrezje pomeni za nas navadne smrtnike? bojo podatki cenejsi? al se drazji ker je treba to financirat ?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.