Lahko pogledaš, ali se ti odštevajo od zakupljenih količin. Ampak kolikor sem pošiljal SMS na tuje telefonske, je šlo vedno iz zakupljenih količin. Vega je svoj čas imela neko foro z višjimi cenami SMS v določene države, samo vmes je preteklo že kar nekaj vode.Citat:
Uporabnik scotch87 pravi:
ali so v teh 1001 smsov upostevani tudi smsi poslani v drugo drzavo ali le te zracunajo posebno....
Citat:
Uporabnik scotch87 pravi:
mam eno vprašanje glede paketov pri simobilu...recimo orto v nulo...pise da je cena smsov 0 eura, oziroma da imas na voljo 1001 sms v sloveniji na mesec, kar me kle zanima je, ali so v teh 1001 smsov upostevani tudi smsi poslani v drugo drzavo ali le te zracunajo posebno....
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ce so poslani iz Si.mobilovega omrezja, so pomoje vsteti... najbolj sigurno pa je, ce vprasas ali jim pises na info@simobil.si
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
http://www.simobil.si/sl/services.cp2?cid=1172FB38-B216-B618-5914-7B3C1538C4A8&linkid=service
Hmm, tole s sprejemanjem klicev nisem povsem prepričan, ali pač.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ja, s SIP klinetom se registriraš na SiMobilov SIP server, in lahko sprejemaš in izvajaš klice s svojo 040 številko, le na internet moraš biti povezan. Vseeno kje in kako. (no ja, ping in hitrost morata biti spodobna).
SIP klient pa lahko program na PC-ju. Ali na mobilnem telefonu. Ali na iPad-u. Vseeno kje, samo da obvlada SIP.
Tako kot Mobitelov Movsod (po novem Komunikator).
Da. Hkrati zvonita telefon in SW klient, klic sprejme tisti, ki prvi dvigne.Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Je s SW klientom kaj drugače, tudi sprejema klice?
A imaš slučajno vključeno obveščanje o zgrešenem klicu z SMS-i?Citat:
Uporabnik sinnerman pravi:
Mam iphona 3gs, sem simobilovec, pa me zanima zakaj mi napiše ko kličem koga call forwarding active. Klic gre normalno skozi, imam izklopljeno tajnico samo ta alert me moti.
Tnx
Citat:
Uporabnik sinnerman pravi:
Mam iphona 3gs, sem simobilovec, pa me zanima zakaj mi napiše ko kličem koga call forwarding active. Klic gre normalno skozi, imam izklopljeno tajnico samo ta alert me moti.