Novo pri Si.mobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

scotch87

Zelenc'
28. jun 2010
1
0
1
mam eno vprašanje glede paketov pri simobilu...recimo orto v nulo...pise da je cena smsov 0 eura, oziroma da imas na voljo 1001 sms v sloveniji na mesec, kar me kle zanima je, ali so v teh 1001 smsov upostevani tudi smsi poslani v drugo drzavo ali le te zracunajo posebno....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce so poslani iz Si.mobilovega omrezja, so pomoje vsteti... najbolj sigurno pa je, ce vprasas ali jim pises na info@simobil.si
smile-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik scotch87 pravi:
ali so v teh 1001 smsov upostevani tudi smsi poslani v drugo drzavo ali le te zracunajo posebno....
Lahko pogledaš, ali se ti odštevajo od zakupljenih količin. Ampak kolikor sem pošiljal SMS na tuje telefonske, je šlo vedno iz zakupljenih količin. Vega je svoj čas imela neko foro z višjimi cenami SMS v določene države, samo vmes je preteklo že kar nekaj vode.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik scotch87 pravi:
mam eno vprašanje glede paketov pri simobilu...recimo orto v nulo...pise da je cena smsov 0 eura, oziroma da imas na voljo 1001 sms v sloveniji na mesec, kar me kle zanima je, ali so v teh 1001 smsov upostevani tudi smsi poslani v drugo drzavo ali le te zracunajo posebno....

nima veze kam pošiljaš

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ammm vem kaj pomeni VoIP, mene zanima dotična storitev ki jo ima Simobil? Torej če prav razumem je finta samo v tem da ko si v Nikaragvi pod WiFi omrežjem da ko kličeš se pač prejemniku klica izpiše tvoja 040 telefonska številka, pri ostalih programih pa ne? Torej nobene revolucije, to kar ima že tudi Mobitel? Ali...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, s SIP klinetom se registriraš na SiMobilov SIP server, in lahko sprejemaš in izvajaš klice s svojo 040 številko, le na internet moraš biti povezan. Vseeno kje in kako. (no ja, ping in hitrost morata biti spodobna).

SIP klient pa lahko program na PC-ju. Ali na mobilnem telefonu. Ali na iPad-u. Vseeno kje, samo da obvlada SIP.

Tako kot Mobitelov M:povsod (po novem Komunikator).

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ja, s SIP klinetom se registriraš na SiMobilov SIP server, in lahko sprejemaš in izvajaš klice s svojo 040 številko, le na internet moraš biti povezan. Vseeno kje in kako. (no ja, ping in hitrost morata biti spodobna).

SIP klient pa lahko program na PC-ju. Ali na mobilnem telefonu. Ali na iPad-u. Vseeno kje, samo da obvlada SIP.

Tako kot Mobitelov M:povsod (po novem Komunikator).
Hmm, tole s sprejemanjem klicev nisem povsem prepričan, ali pač.
Jaz imam to sicer preko SIP routerja speljano in mi ne zvoni, če me kdo kliče, vedno je Nokia. Je s SW klientom kaj drugače, tudi sprejema klice?

sinnerman

2.900.registrirani uporabnik
12. mar 2008
32
0
6
Mam iphona 3gs, sem simobilovec, pa me zanima zakaj mi napiše ko kličem koga call forwarding active. Klic gre normalno skozi, imam izklopljeno tajnico samo ta alert me moti.

Tnx

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik sinnerman pravi:
Mam iphona 3gs, sem simobilovec, pa me zanima zakaj mi napiše ko kličem koga call forwarding active. Klic gre normalno skozi, imam izklopljeno tajnico samo ta alert me moti.

Tnx
A imaš slučajno vključeno obveščanje o zgrešenem klicu z SMS-i?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.474
448
83
Citat:
Uporabnik sinnerman pravi:

Razlog je napisal grobo. Rešitev pa je uporaba datoteke IPCC, ki jo dobiš na portalu MojApple

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.