Novo pri Si.mobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
niti usb kabla niti dodatnega pokrovčka?
smile-1.gif

geppy

Zelenc'
24. jun 2010
12
0
1
Zdravo!

Zanima me, če je HTC Desire pri Simobilu zaklenjen ali ne? Če morda kdo ve iz prve roke..

LP

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Ponudba MicroSIM kartic pri Si.mobilu
cheer.gif

Predvidoma s 1.7.2010 vključujemo v našo ponudbo MicroSIM kartice, ki so primerne za uporabo v tabličnem računalniku Apple iPad. Kartice bodo praviloma na voljo samo na naročniških paketih Mobilni internet Osnovni, Plus in Pro.

Že obstoječi naročniki zgornjih paketov Mobilni Internet bodo lahko svoje SIM kartice zamenjali za MicroSIM kartice, predvidoma pa bo to mogoče šele po 1.8.2010. Natančen postopek menjave SIM kartic bomo na http://www.simobil.si/ objavili v kratkem.

Micro SIM

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Je kakšna možnost, da bi lahko z E71 (Symbian) prejemal/pošiljal SMS prek SIP? Se pravi brez prisotnega PC klienta. Da sem pač v tujini in vse (kličem, SMSam) delam prek WiFi.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Je kakšna možnost, da bi lahko z E71 (Symbian) prejemal/pošiljal SMS prek SIP? Se pravi brez prisotnega PC klienta. Da sem pač v tujini in vse (kličem, SMSam) delam prek WiFi.
Kolikor jaz vem, bi bila edina možnost preko strani kakšnega SIP providerja, recimo VoipDiscount. Mislim, da noben programček za VoIP, ki teče na E71, ne podpira SMSov.

Če je kakšen, se priporočam.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik geppy pravi:
Zdravo!

Zanima me, če je HTC Desire pri Simobilu zaklenjen ali ne? Če morda kdo ve iz prve roke..

LP

...tudi, če je.. S 1.7. tudi Simobil neha zaklepati mobilnike. Vsi telefoni, prodani pred tem datumom in so zaklenjeni, Vam jih bodo brezplačno odklenili...
wink-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
...tudi, če je.. S 1.7. tudi Simobil neha zaklepati mobilnike. Vsi telefoni, prodani pred tem datumom in so zaklenjeni, Vam jih bodo brezplačno odklenili...
wink-1.gif

Ti to resno?
zmaga.gif

To mi bo malo olajšalo vsakdan, posebno, ko nisem v Sloveniji.

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Je že komu uspelo namestiti Si.naIP na Symbian aparat npr E71 ali mogoče preko Fringa? Meni ne deluje niti eno niti drugo, preko PC-ja pa gre kot je treba.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.