Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
očitno še niso dokončali optimizacije, ki naj bi trajala do konec novembra...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Sem tukaj bral......da imajo probleme pa nisem verjel.
In potem ko dobiš ob polnem signalu SMS da si nedosegljiv vidiš.

Ja saj ti popolnoma verjamem... jaz nisem SMS-a dobil še nikoli pri polnem signalu...

tad3y

Pripravnik
23. nov 2007
198
14
18
Pozdravljeni.

Imam paket orto v nulo z opcijo 3gb interneta. Sicer me ne skrbi, da bi kolicino porabil, vendar vseeno: poraba sms na 9443 mi pokaže porabljenih 16mb, android aplikacija Si.info pa 170mb. Ostale enote se ujemajo. Kateri podatek je torej glede prenosa podatkov bolj tocen?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Če imaš eno izmed novih opcij, se ti prekoračitev tako ne bo zaračunala ampak omejila hitrost.

Da imaš drugačne podatke na obeh, pa ne vem, kako je možno in kaj bi bil razlog ...

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Meni se je to dogajalo na samsungu z androidom. Zdaj mam pa enega SE, ni smartphone, pa teh problemov več ni. No vsaj sms-a nisem nobenega še dobil. Zdaj pa ne vem, a sem še vedno včasih nedosegljiv in pač ne dobim več sms-a, al pa nisem več nedosegljiv.
confused-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik tad3y pravi:
Pozdravljeni.

Imam paket orto v nulo z opcijo 3gb interneta. Sicer me ne skrbi, da bi kolicino porabil, vendar vseeno: poraba sms na 9443 mi pokaže porabljenih 16mb, android aplikacija Si.info pa 170mb. Ostale enote se ujemajo. Kateri podatek je torej glede prenosa podatkov bolj tocen?
Tudi jaz imam enake težave in sem poslal že nekaj pritožb na Simobil. Odgovor pa je vedno enak, da vejo za napako in da se trudijo.
bonk.gif
Točen podak je na Vodafon live. Ta se pri meni ujema z podatkom, ki so mi ga povedali na Info.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Pa kdaj bo ta klinčev iphone prišel?? En mesec že čakam na sms od simobila in nič. -na page-u še kar piše, da pride v drugi polovici novembra. Kr neki.
frown-1.gif
Mogu sm to napisat, čeprav vem, da živ bog ne ve kdaj dobijo.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
he he, poznam kup ljudi, ki jim vsakič znova obljubljajo, da bo kmalu prišel, pa ga ni ni, medtem ko jih tisti z "vip seznama" sproti poberejo iz vsake pošiljke.

Jah kaj češ, veliko ovc je lačnih jabolk
wink-1.gif

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
še dobro da sem šel dol s tega austriskega nategatorskega operaterja!!!! tušmobil je zakon in še bolj bo

Po polomiji z letnim dodatkom na upravljanje s številko, se nam zopet oglašajo Simobilovi naročniki. Tokrat je jabolko spora Jabolko samo, natančneje njihov telefon iPhone 4S. Velika promocija ob prihodu zadnjega modela dotičnega pametnega telefona na slovenski trg se je izjalovila, ko je v tri Simobilove poslovalnice prišlo mizerno število naprav, v Ljubljani na primer le štirideset. Simobil se je urno podvizal in začel pobirati rezervacije za prihajajočo pošiljko, ki naj bi prišla v novembru. V istem času naj bi se začela tudi redna prodaja. Danes smo že pošteno zakorakali v veseli december, zeleni operater pa še vedno zatrjuje, da bo iPhone na voljo kmalu. Zelo kmalu.

Kaj se dogaja, se sprašujejo tako tisti v vrsti kot zainteresirani kupci, ki čakajo na redno prodajo. Teorij je veliko. Enim se zdi sumljivo, da ima Simobil iste cene za staro štirico in za novi model 4S. Predvidevajo, da bi se mobilni operater rad znebil starih zalog pred prihodom novega paradnega konja. Uradni odgovor na naše vprašanje je, da ni tako, neuradno pa smo od preprodajalca izvedeli, da je nekaj teh telefonov dejansko v skladišču, a na Simobilu čakajo, da se jih nabere dostojna količina, preden bi jo ponudili trgu.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Aviator,.. marsikaj bi imel povedati čez tvojega operaterja pa se v to ne bom zapletal saj mi ni do kreganja.
iPhone je dosegljiv točno toliko kot dopušča Apple in nič več,.. Si.mobil se namreč ne ukvarja s prodajo pod mizo, kot se to dogaja pri nekaterih drughih,.
Rezervacije, ki jih pobira Si.mobil so narejene zaradi strank, ki želijo nabaviti najnovejši iaparat. Ko bo aparatov dovolj za vse pač rezervacije ne bodo potrebne. Ob vpisu na listo se še vedno lahko premisliš in aparat prepustiš drugemu.

O ceni aparata pa sploh ne bomo komentirali,.. primerna cena je cena, kijo dovoljuje trg in po kateri se izdelek proda,..Ko bo količina 4S na voljo pa bodo zainteresirani že obveščeni.

b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
borovnica, problem, ki ga vidim je ta, da informacije niso azurne... Na spletni strani imate se vedno napisano, da prve kolicine pricakujete v drugi polovici novembra... Glede na to, da je trenutno prva polovica decembra in glede na to, da ni napisane letnice, bi clovek pricakoval, da bodo na voljo sele v drugi polovici novembra 2012
grims-1.gif
... Ce vam folk ze "tezi" povsod (na Facebooku, Tweeterju, na spletnih forumih, na CPNju in osebno ... ) bi lahko vsaj na spletni strani popravili besedilo ...

Drug problem, ki je, pa je tudi ta, da so te rezervacije narejene precej salabajzersko ... Ni nekega centralnega seznama... in nekdo, ki je recimo v Ljubljani na 130-em mestu in se je na seznam recimo vpisal 28.10., ko ste zaceli vpisovati na seznam rezervacij... bo lahko telefon dobil kasneje, kot nekdo, ki se je na sznam vpisal recimo v Kopru pred enim tednom ... S tem, da ljudje pisejo, da ko sprasujejo v poslovalnico, kjer so se recimo vpisali na seznam, da enkrat so recimo na 5em mestu... drugic na 8mem, tretjic sploh niso na seznamu... Ali se ti seznami res pisejo na anvaden list papirja in se jih ne zajema v centralni informacijski sistem? ... S to prodajo iPhone 4S ste si pomoje nakopali precej jeznih cakajocih ...
frown-1.gif
...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Jest,
tukaj pa ti dam prav,..šalabajzarsko je, da je besedilo ostalo tako kot je,.. vseeno bodo telefoni prišli prej kot druga polovica novembra 2012
frown-1.gif

Glede liste pa naj bi bili vpisani v centralno listo in naj nebi prihajalo do tovrstnih razlik kot opozarjaš. Četudi je v štartu vpis na list papirja. Verjamem, da je prodaja poskrbela da bodo pravično razedeljeni.

Lahko pa zagotovim da bodo po meni znanih informacijah telefoni kmalu.

b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Na jabuk.si jih kar nekaj jamra cez te sezname... in tak obcutek sem dobil... ker nekateri so se vpisali na seznam veliko prej in se cakajo... drugi pa so jih medtem ze dobili ...seveda v drugi poslovalnici...

Meni je itak vseeno...
grims-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
težko so jih dobili v drugi poslovalnici če so jih imeli le enkrat in le v treh trgovinah,..

b

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
A v Mariboru imamo zaradi bližine Avstrije boljše oddajnike ali kako si naj človek to logično razlaga? Drugo največje mesto v SLO, bazne postaje so posledično najbrž tudi zelo obremenjene? Čudi me kako je možno da lahko vedno in povsod kličem brez da bi bilo kaj narobe, ven metalo in podobno... očitno imamo Štajerci edino srečo... Seveda ne morem komentirat LJ in KP ker sem tam zelo redko, sicer ko sem mi stvari delajo v nulo ampak to je premalo da bi sodil... Če je tako kot pravite potem ni kaj razmišljat, greš stran.

pa to niti ni res, cela firma ima simobil pa kolk vem je kr precej problemov, v pisarni v centru mb se nemalokrat zgodi, da signal je, telefonirat se pa neda

isto v rušah ... sem nabavil eno nokio za mamo v prosti prodaji, pa telefon na simobilu preprosto ne dela (nedosegljivost, letijo samo smsi o zgrešenih, telefon javlja sim ni pripravljena) signal skozi kao je, dela pa ne. hvala lepa za to
bonk.gif

Ko mi je prvič povedala kaj dela, sem telefon poslal na teleray, kjer seveda niso ugotovili kake napake ampak samo na novo naložili software.

Sem bil pred kratkim na simobilu v mb pa mi enostavno ne znajo pomagat ... sem razmišljal že da je mogoče sim kartica kriva ker so mati na simobilu že od paketa pomlad, pa niso pripravljeni dolgoletni stranki častit simke za 2 €
crazy1.gif

Foter ma Halo smo probali z njegovo, telefon ne deluje, z mojo naročniško od mobitela deluje brezhibno
grin1.gif

Načeloma si lahko tisti telefon zdaj nabijem v šupak
evil.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
še dobro da sem šel dol s tega austriskega nategatorskega operaterja!!!! tušmobil je zakon in še bolj bo

Po polomiji z letnim dodatkom na upravljanje s številko, se nam zopet oglašajo Simobilovi naročniki. Tokrat je jabolko spora Jabolko samo, natančneje njihov telefon iPhone 4S. Velika promocija ob prihodu zadnjega modela dotičnega pametnega telefona na slovenski trg se je izjalovila, ko je v tri Simobilove poslovalnice prišlo mizerno število naprav, v Ljubljani na primer le štirideset. Simobil se je urno podvizal in začel pobirati rezervacije za prihajajočo pošiljko, ki naj bi prišla v novembru. V istem času naj bi se začela tudi redna prodaja. Danes smo že pošteno zakorakali v veseli december, zeleni operater pa še vedno zatrjuje, da bo iPhone na voljo kmalu. Zelo kmalu.

Kaj se dogaja, se sprašujejo tako tisti v vrsti kot zainteresirani kupci, ki čakajo na redno prodajo. Teorij je veliko. Enim se zdi sumljivo, da ima Simobil iste cene za staro štirico in za novi model 4S. Predvidevajo, da bi se mobilni operater rad znebil starih zalog pred prihodom novega paradnega konja. Uradni odgovor na naše vprašanje je, da ni tako, neuradno pa smo od preprodajalca izvedeli, da je nekaj teh telefonov dejansko v skladišču, a na Simobilu čakajo, da se jih nabere dostojna količina, preden bi jo ponudili trgu.

http://www.apple.com/support/contact/

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.