Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Point je v tem, da ti očitno ne razumeš same tehnologije.Seveda je odvisno od zasedenosti, ampak če nekomu brez omejitve deluje recimo 300 kbps, bo onemu z omejitvijo delovalo s polnih 64 kbps, če sta oba na isti lokaciji. O sami uporabniški izkušnji nisem omenil niti besede, pač pa hočem demantirat tvoje besede, da je omejitev 64 kbps teoretična in bo v praksi delovalo počasneje.
Pa sploh nisem uporabnik Simobila, mimogrede.
Ce bi bilo to pri nekem drugem operaterju (se ve pri katerem
P.S.: Sorry... mogu sem mal "špiknit"
To mi je popolnoma jasno ja, ampak očitno njemu niso jasne osnove delovanja nekega omrežja (ki niti ni nujno, da je mobilno).
Prav rad bi vas videl, kako bosta uporabljala splet in email če vam bodo omejili hitrost na 64 kbs. Par postov višje lahko prebereta s kakšno hitrostjo dejansko dostopa uporabnik na EDGU, kjer je predvidena hitrost cca 200 kb, kakšno pa on ima, ista stvar je pri nižji hitrosti, brez skrbi. Da je Simobilželele dobro, omogočil bi višjo hitrost omejitve, tako pa po porabljenem volumnu bo pipica chiuso, vi pa se boste spraševali, kako to, saj je hitrost 64 kbs
Lp.
Simobilov EDGE je bolj ali manj 56k, tak da bi s 64k blo kr ok. Omejitev se mi zdi super, vseeno bolse kot extra racun za 50€.