Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
... bo dobu iPhone4? jaooo kam gre ta svet.... raj mu kako knjigo kup, sej ni čudn da so froci dons tok razvajen....
wink-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Za 18. letni rojstni dan dobi Mercedesa E klaso? Za 23i pa kupljen doktorat?

za 18. letni rojstni dan dobi verjetno kakega Maybacha, alpa kaj takega. Mercedesa E bo dobil ja prej.
smirk-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Čaki čaki...otroku 6 let iPhone 4...pa tole res več ni normalno. In taka panika zaradi odprte škatle. Pa saj mu ga bodo hitro v vrtcu ukradli
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Vprašanje za Borovnico in ostale S@mobilce:

Zakaj v ARENI v LJ mora študentka tam zaposlena ODPRETI škatlo od Iphona in AKTIVIRATI le tega? Včeraj je smrkla težila, da drugače NE MOREŠ dobiti Iphone, če ga ONA ne aktivira. Da ne bo pomote, rečeno ji je bilo naj škatlo pusti originalno zapakirano. Vendar je smrkla vstrajala na svojem in ga veselo aktivirala. Ter VSTAVILA mikro sim v telefon!!!!!!!!!! Pri tem je STRGALA držalo "iglice"za sim ležišče. Ne da imam v žepu iphona za katerega je bila mišljena ta nova simka!!!!

Klical sem na 080 40 40 40 in so se (po drugem!) čakanju na (istega) sogovornika, samo "prijazno smejali" ali kako naj se izrazim. Da ne bo pomote: gospod na drugi strani (info) je bil zelo korekten.

Telefon je bil za darilo (paket pa potreben). Kaj naj sedaj dam iz rok: odprto škatlo in rečem: saj je nov, samo smrklja ga je želela malo prešlatati?

ČE bi smrkla delala v (recimo) Mercatorju in jaz kupil kondome, bi mi ga nataknila gor???? Mislim Simobil, vem, da se špara a take krote morate poslati v PM.

Poslal pritožbo na info@simobil.si. Vendar me zanima kaj dejansko bodo ukrepali?

lp

smt postopek je verjetno standarden (prodajnih postopkov ne poznam) lahko pa preverim. Če bi povedal da je za darilo bi verjetno pustila zavitega. vsaj jaz bi v tem primeru zahteval nadrejenega da mi pustijo neaktiviranega. če pa je še kaj polomljeno potem bo potreben pogovor z nadrejenim.
Kako ti bomo odgovorili z naročniške pa ne vem,.. potrebno bo preveriti dejstva in ugotoviti kaj sta imela.nato pa se bomo odločili kaj in kako,..

l.p. b

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Kakor je bilo meni razloženo je to prodajni policy od apple-a. Ker sem tudi jaz norel na prodajalca, da zakaj mi odpira box, pa je rekel da če hočem kupit da se mora on držat navodil...

p.s.: če si se pred njo izražal (o njej) tako kot se tu, bodi vesel da ti ga je sploh hotla prodat
priden.gif

Lp
Peter

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Kakor je bilo meni razloženo je to prodajni policy od apple-a. Ker sem tudi jaz norel na prodajalca, da zakaj mi odpira box, pa je rekel da če hočem kupit da se mora on držat navodil...

p.s.: če si se pred njo izražal (o njej) tako kot se tu, bodi vesel da ti ga je sploh hotla prodat
priden.gif
Ful je bila prijazna , da je vzela njegovih 600 EUR. Ej, medaljo, pa dosmrtna zahvalnost...
wink-1.gif

(ste hecni)

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
A si kaj izvedel če se da skleniti sedaj in telefon vzeti kasneje?

Seveda se da. Vzameš 40 eurov dobropisa, ko se ti zahoče novega telefona, plačaš pogodbeno kazen in vzameš nov telefon.
lp

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
A si kaj izvedel če se da skleniti sedaj in telefon vzeti kasneje?

Seveda se da. Vzameš 40 eurov dobropisa, ko se ti zahoče novega telefona, plačaš pogodbeno kazen in vzameš nov telefon.
lp

Kolikšna je pogodbena kazen v tem primeru? Ali ti ostane še vedno isti paket - recimo ta zdaj iz akcije če bi ga zdaj vzel?

@horhe
Ne, na Čopovi kjer mi je najbližja poslovalnica je stalno gužva in se mi ni dalo čakati, klical pa nisem...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ce vzames bonus... moras ob nakupu aprata najprej poravnati pogodbeno kazen in ukiniti aneks, potem pa se lahko spet vezes z nakupom subvencioniranega mobilnika ...

Kakšna je pogodbena kazen, meni so samo rekli da vrnem pač tisti bonus, ki bi ga dobil (40€)? Paket mi ostane isti (recimo ta akcija zdaj) ali pomeni da moram pač vzeti tudi nov paket in plačati polno ceno?

Vsaj pol leta mora miniti, predno lahko kupiš/odplačaš aneks.

Ni res...jaz sem ga vzel po enem mesecu. Vir: predčasen nakup telefona

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.