Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Seveda se da zmenit, jaz sem se tudi julija zmenil da mi ne kasirajo klicev v tujino. Vse je stvar dogovora
smile-1.gif

bo že res
hysterical-1.gif

b

Sarkazem, da ne bo kdo mislil resno in klical na Simobil in zahteval podobno
evil.gif

Skoda, da to ne drzi. :-( To bi sele bila uporabniska izkusnja- zastonj klici in to v inozemstvo.
Skoda.
Lp

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
No sem pa sedaj tudi jaz doživel kako je ko si pri polnem signalu nedosegljiv pa tudi klicati nemorem
smirk-1.gif

Dogaja se na e72, e63 stari eno leto, pa še ene parim ki jih poznam.
d055.gif

Simobil, upam da je to res posledica "nadgradnje sistema", ker tole je pa
bonk.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Evo, danes se je to zgodilo tudi meni. Popoldan @ poslovna cona Komenda. Sicer pa verjetno ni bilo tako nujno, sicer bi klical se enkrat oz. toliko casa, dokler me ne bi dobil :D

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Tako kot Si.mobil pomaga Tušmobilu, tudi Tušmobil pomaga Si.mobilu pri novih baznih postajah.

Tušmobil je spustil Si.mobil na svoj stolp na smučišču v Cerknem:
nw763.jpg

Če Si.mobilova bazna še ni aktivirana, bo do konca leta.

Si.mobil pa je na svoj stolp (nekdanji stolp Vege) prejšnji mesec spustil Tušmobil v Štajngova (Benedikt). Ta naj bi bila aktivna tudi še letos.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Simobilova trenutno verjetno res še ni aktivirana, ker spodaj v vasi ni ne duha ne sluha o Simobilovem omrežju, medtem, ko ima Mobitel zelo dober signal povsod tukaj pri nas, trenutno pa zmaga Tušmobil po pokritosti v naših koncih in seveda tudi po cenah trenutno.

Nazadnje urejeno:

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Kaj te stara jajca dajejo v akcije, kjer je polna cena telefona nekaj čez 100€, kdor se gre to vezat za 2 leti je bedak.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Eno vprašanje: Če prekinem trenutno naročniško razmerje in odkupim telefon, takoj zatem pa na isto številko sklenem novo naročniško razmerje in vzamem nov telefon, ali moram prav tako plačati stroške predčasne prekinitve pogodbe (tistih 12 eur)?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Zakaj bi prekinjal naročnino?? odplačaš aneks in vzameš novi telefon in s tem skleneš nov aneks za 2 leti..
wink-1.gif

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
No skratka nekaj v tem stilu. Zanimal me je predvsem ta strošek 12 eur. Se prav sam odplačam, podaljšam in to je to? Nobenih dodatnih stroškov?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
No sem pa sedaj tudi jaz doživel kako je ko si pri polnem signalu nedosegljiv pa tudi klicati nemorem
smirk-1.gif

d055.gif

bonk.gif

Kaj pa kakšen klicni center in javiš napako
confused-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Ka so spet kake motnje na simobilu v mariboru? Sredi centra sem, signal poln ko hočem klicat mi pa javi omrežje zasedeno. Pa ne mi rečt, da naj kličem na simobil, ker ne morem, ker sploh ne gre klicat!!!

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
smirk-1.gif

d055.gif

bonk.gif

Kaj pa kakšen klicni center in javiš napako
confused-1.gif

Sem javil že v soboto, danes so začeli preverjati.Upam da zrihtajo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.