Stroski so pri kakrsnikoli prekinitvi... saj vse pise... le prebrati je treba ) ... Ce si vezan, so stroski visji, ce nisi vezan pa nizji
...
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik mpm pravi:
Pozdravljeni, imam eno vprašanje oz. potrditev pri menjavi operaterja:
Če želim menjtai operaterja (iz S! na Tuš), moram pri novemu operaterju zahtevati le prenos številke, ne pa tudi izklopa, potem pa Simobilu pisno(?) poslati zahtevo za izklop (s pripisom da se ne strinjam s podražitvijo). Torej na tak način naj bi se ognil administrativnim stroškom s strani simobila. Verjetno to velja tudi v primeru, da nimam nobene vezave pri S!?
lp,m.
kaj ne naredi vse tuš?
Ja, ampak če lahko prideš skoz tudi brez teh 50 EUR, zakaj ne bi poskusil?Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Aja pa še to, Simobil se vam je tako fejst zameril, tako se vam je vsedel za želodec da se sekirate za teh par € stroškov prenosa? Če bi se meni nekdo tak zasral mi je vseeno pa če pride prenos 50€ samo da se ga rešim, torej le ni tako hudo kajne?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Seveda se da zmenit, jaz sem se tudi julija zmenil da mi ne kasirajo klicev v tujino. Vse je stvar dogovora
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Seveda se da zmenit, jaz sem se tudi julija zmenil da mi ne kasirajo klicev v tujino. Vse je stvar dogovora
bo že res
b