12€!Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik hipi pravi:
Simobil si je uspel v enem letu uničiti sloves pravičnega operaterja in z drobnimi tiski cuza uporabnike. Začelo se je z opcijo tujina, ki ne traja več 30 dni ampak jo moreš plačat 30 dni + koliko je do konca obračunskega obdobja. Ni signala sredi Maribora ali pa s polnim signalom ne dobiš veze ali pa dobivaš sporočila da si nedosegljiv, prekinja. itd. Nato podražitve, letno nadomestilo, ukinjanje starih paketov in zdaj se zavajanje s temi 12€. Pri Simobilu sem bil od nastanka (za 10 let sem dobil celo torto).
In ko greš na Simobil reklamirat račun zakaj so ti kasirali 12 evrov, ti teta reče "zdaj pa ti je žal da si menjal ker nebo letnega nadomestila!" ( kaj mi bo žal če je TUŠ polovico cenejši)
Z TUŠMOBILOM sem izredno zadovoljen povsod kjer se gibam poln signal, kar je blo pri Simobilu redko!
Lp
Sam kak pol cenejši**???
Orto u nulu za 10€ (1000 sms, 1000 mms, 1000 minut v simobil+ pogovore drugam plačaš, lahko pa vzameš še za 5€ 201 v druga omrežja); CENEJŠEGA DRUGJE NI za takšno količiino
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Sam kak pol cenejši**???
Orto u nulu za 10€ (1000 sms, 1000 mms, 1000 minut v simobil+ pogovore drugam plačaš, lahko pa vzameš še za 5€ 201 v druga omrežja); CENEJŠEGA DRUGJE NI za takšno količiino
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
12€!Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik hipi pravi:
Simobil si je uspel v enem letu uničiti sloves pravičnega operaterja in z drobnimi tiski cuza uporabnike. Začelo se je z opcijo tujina, ki ne traja več 30 dni ampak jo moreš plačat 30 dni + koliko je do konca obračunskega obdobja. Ni signala sredi Maribora ali pa s polnim signalom ne dobiš veze ali pa dobivaš sporočila da si nedosegljiv, prekinja. itd. Nato podražitve, letno nadomestilo, ukinjanje starih paketov in zdaj se zavajanje s temi 12€. Pri Simobilu sem bil od nastanka (za 10 let sem dobil celo torto).
In ko greš na Simobil reklamirat račun zakaj so ti kasirali 12 evrov, ti teta reče "zdaj pa ti je žal da si menjal ker nebo letnega nadomestila!" ( kaj mi bo žal če je TUŠ polovico cenejši)
Z TUŠMOBILOM sem izredno zadovoljen povsod kjer se gibam poln signal, kar je blo pri Simobilu redko!
Lp
Sam kak pol cenejši**???
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
12€!Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik hipi pravi:
Lp
Sam kak pol cenejši**???
Citat:
Uporabnik hipi pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Sam kak pol cenejši**???
FREE 15 je za veliko večino bol ugoden od ORTO
Citat:
-Če bi se stvar tukaj končala bi bilo prelepo. Tako je tista glavna omejitev, da se prenos podatkov na more koristiti v nacionalnem roamingu (Mobitel/Telekom Slovenije). -Naslednja omejitev so SMS-i. Te vključene vsebine veljajo zgolj za pošiljanje iz Slovenije v Slovenije (NE V TUJINO). -Obračunski interval (tako v Tušmobilovem kot v nacionalnem roamingu) je 60/60. -V paketu Free 40 je polni podatkovni prenos do 5GB, v Free 20 pa 2GB. Nato se hitrost zniža na največ 128 kbit/s Nato pa sledijo še omejitve glede količine Free paketov na fizično osebo. Tako je možno imeti 1 Free 20 paket. Pri pravnih osebah pa omejitev ni. Tušmobil je tako ponudil zelo zanimive pakete, ki v osnovi odpravljajo tisto glavno omejitev pri večini njihovih paketov in to je razlikovanje med lastnim omrežjem in nacionalnim gostovanjem. Poleg tega pa so še cenovno zelo konkurenčni. POleg tega pa je ob vezavi možen še 25% popust, kar pomeni, da paket Free 5 stane 3.75€, Free 15 stane 11.25€, Free 20 stane 15€ in Free 40 stane 30€. Več na: http://www.blog.uporabnastran.si/#ixzz1Y6vG5QfYhttp://www.blog.uporabnastran.si/#ixzz1Y6vG5QfY[/B]
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
To je kopirano iz "bloga", nisem pisel jaz; in forum je za debato ne vem kaj bi skrivali eden pred drugim, če ti ni prav ne gledati :S
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik hipi pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Sam kak pol cenejši**???
FREE 15 je za veliko večino bol ugoden od ORTO
Nato pa sledijo še omejitve glede količine Free paketov na fizično osebo. Tako je možno imeti 1 Free 20 paket. Pri pravnih osebah pa omejitev ni. Tušmobil je tako ponudil zelo zanimive pakete, ki v osnovi odpravljajo tisto glavno omejitev pri večini njihovih paketov in to je razlikovanje med lastnim omrežjem in nacionalnim gostovanjem. Poleg tega pa so še cenovno zelo konkurenčni. POleg tega pa je ob vezavi možen še 25% popust, kar pomeni, da paket Free 5 stane 3.75€, Free 15 stane 11.25€, Free 20 stane 15€ in Free 40 stane 30€. Več na: http://www.blog.uporabnastran.si/#ixzz1Y6vG5QfY[/B]
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
To je kopirano iz "bloga", nisem pisel jaz; in forum je za debato ne vem kaj bi skrivali eden pred drugim, če ti ni prav ne gledati :S
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Pa dobro, je treba sedaj še 100 postov na to, da je nekaj v napačni temi? Če bi se vsi tega držali ne bi bilo 52 strani ampak 15; pa se ne !!!
Torej vračilo s plačilom uporabnine ste imeli že prej? Nisem vedel, sorry.Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
buče,..
manjše število strank je želelo plačati uporabnino in glej glej, nekatere od teh strank so že prej imele pripombe na aparat,..
se pa stranka odloči sama, ali odplača ugodnost, ki jo je prejela in obdrži aparat ali pa aparat vrne in plača uporabnino,.. Ideja o vračilu aparatov pa gotovo ni prišla s strani operaterjev saj lahko operater tovrstne aparate porabi le tako da naredi interno razprodajo ali pa jih uprabi za nadomestne aparate v trgovinah,..