zdaj pa se ze delate norca z uporabnikov, jaz vec nerazumem, ce se sploh vete kaj prodajate.
zaracunali ste mi 12€ malipulativnih stroskov pri prekinitvni razmerja.pravkar bil na simobilovem centru, in mi je arogantna teta zatrjevala, da se to zaracuna vsem, ki so prenesli stevilko. da ti stroski odpadejo samo, ce nisi prenesel st. k drugemu operaterju.
a na mailu sem zadnic dobil zatrjeno, da se ti stroski nebojo obracunali.
kopija maila
ob prenosu telefonske številke k drugemu operaterju je našim naročnikom sistemsko poslano sms sporočilo, v katerem so prikazane vse vaše obveznosti na tisti dan, ko je sporočilo poslano. V resnici je to seštevek treh različnih stroškov:
- vaše tekoče porabe
- vaših odprtih računov
- vašega zneska vračila prejete ugodnosti (skupaj z manipulativnimi stroški v znesku 12 EUR z DDV zaradi predčasne prekinitve naročniškega razmerja)
Znesek je prikazan brez DDV, kar pomeni, da je celotni znesek vaših obveznosti na tisti dan znašal 32,04 EUR z DDV. Ker pa prekinjate razmerje zaradi spremenjenih pogojev poslovanja, se vam strošek 12 EUR z DDV v resnici ne bo zaračunal in ga je potrebno od tega zneska odšteti.
Tako so vaše obveznosti na tisti dan v resnici znašale 20,04 EUR z DDV.
borovnica, prosim pomagaj. predno se vbesim.